„Ударих място, за което никога не съм предполагал, че ще бъда“: Робърт Херявец обмисля самоубийство след развода си от първата си съпругаПреди Робърт Херявец да се срещне с Ким Джонсън, той беше женен в продължение на 24 години за жена, която му роди 3 деца. Той обаче изпадна в депресия и самоубийство след тежкия им развод. Не пропускайте шанса да разберете повече!

Робърт Херявец и първата му съпруга, Даян Плезе , бяха женени 26 години. Според съобщенията те са се срещнали, когато той е бил на 26 години и все още не е милионер. По това време Плезе беше очен специалист, с когото парчето имаше очна среща.Срещата лесно доведе до романтика, която продължи почти три десетилетия - двойката се ожени през 1990 г. в хърватска църква в Онтарио. Робърт Херявец и Даян Плес имаха три деца заедно: дъщери Каприс и Скай и син Брендън. През юли 2014 г. те се разделиха, а две години по-късно вече бяха официално разведени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Робърт Херявец (@robertherjavec) на 7 август 2019 г. в 15:07 ч. PDT

Самоубийствените мисли на Робърт Херявец

Когато Робърт Херявец се разведе с първата си съпруга Даян Плезе, животът му беше адски. Той призна, че е обмислял самоубийство след развода си с бивша съпруга и отчуждението от трите им деца. Говорейки с ХОРА през 2016г , Аквариум за акули звезда каза:

Преживях доста трудни времена и ударих място, за което никога не съм предполагал, че ще бъда. В живота, когато стигнете до този момент, или продължите напред, или останете на дъното. С течение на времето стигнах до момент, в който бях доволен от себе си бавно и отново се чувствах добре за нещата, но си мислех, че ще бъда сам. Мислех, че е това, което беше.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Робърт Херявец (@robertherjavec) на 31 януари 2017 г. в 13:24 ч. PST

След това той участва в Танцувам със звездите , партнирайки на сегашната си съпруга Кайм Джонсън, която по това време беше като „слънчев лъч“.Срещнах Kym и се уплаших. Но беше като слънчев лъч. Тя ме накара да се чувствам наистина добре за живота и себе си. И тогава разбрах: „О, Боже, тя е супер гореща, секси австралийка! Бонус! '

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Робърт Херявец (@robertherjavec) на 4 август 2018 г. в 11:36 ч. PDT

Близнаците на Робърт Херявец

Робърт Херявек и Ким Джонсън се сгодиха през февруари 2016 г., а през 2016 г. завързаха възела в Лос Анджелис, Калифорния. Днес двамата си харесват родителите на своите близнаци, Хъдсън Робърт и Хейвън Мей , които са родени през април 2018 г. Танцувам със звездите pro обича усещането да бъдеш майка за първи път.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Робърт Херявец (@robertherjavec) на 31 юли 2019 г. в 9:11 ч. PDT

Говоря на Развлечения Тази вечер , Kym бликна към бебетата и семейството си като цяло:

Просто съм толкова щастлива. Надявах се само бебетата да са здрави ... и да имам две красиви, здрави бебета е най-невероятното нещо.

Тя добави:

Робърт беше страхотен. Той се грижи за мен и бебетата. Видях снимката на [Дуейн] „Скалата“ [Джонсън], която хранеше приятелката си [докато тя кърмеше], а Робърт ми правеше същото - хранеше ме, както хранех бебетата. Наистина е хубаво да го видим с децата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Робърт Херявец (@robertherjavec) на 8 март 2019 г. в 13:47 ч. PST

Суицидно поведение

В повечето случаи самоубийството може да бъде предотвратено. Според клиниката в Кливланд , най-добрият начин да го попречите е да сте наясно с рисковите фактори. Индикациите, че човек обмисля самоубийство, са прекомерна тъга или капризност заедно със заплашващо самонараняване.

Самоубийството не е психично заболяване, а тежка последица от едно от психичните разстройства, като голямо депресивно разстройство. Допълнителни признаци на възможност за самоубийство са социално отдръпване, внезапно спокойствие, опасно поведение, житейска криза и др.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Робърт Херявец (@robertherjavec) на 22 октомври 2018 г. в 8:06 ч. PDT

За щастие Бог излекува разбитото сърце на Робърт Херявец и ми помогна да се справя с предизвикателни моменти. Днес бащата на петима е отдаден съпруг, практически баща и невероятен човек.


Материалите в тази статия са само за информационни цели.

Знаменитости Новини за развлечения Новини за знаменитости Душевно здраве Здравословни проблеми
Популярни Публикации