„Просто почувствах, че кариерата ми свърши“: Марк Хамил претърпя сложна операция, която промени част от лицето му след автомобилна катастрофаНа 11 януари 1977 г. Марк Хамил попада в ужасна автомобилна катастрофа, която променя част от лицето му. Хирурзите трябваше да направят сложна операция за преобразяване на лицето му. Вижте снимките преди / след инцидента!

Марк Хамил е една от най-красивите звезди в Холивуд. Странно е - ако не и малко зловещо - да мислим така Междузвездни войни беше почти последният филм на актьора, както и първият му филм.На 11 януари 1977 г., малко повече от пет месеца преди излизането на един от най-емблематичните филми, Марк Хамил попада в ужасна автомобилна катастрофа. Той караше новото си BMW по магистрала в Южна Калифорния. Той караше много бързо, докато слушаше Чайковски 1812 г. Увертюра .

Скоро той осъзна, че е на път да изпусне изхода си, и се отклони наистина силно през четири ленти в опит да го достигне. Новокупеният немски автомобил се обърна настрани и се претърколи извън пътя.

Батман: Анимационният сериал звезда си счупи носа и двете скули. Оригиналното му лице беше на път да се промени значително. Хамил веднъж казах :Току-що се събудих и бях в болницата и знаех, че съм се наранил много, много тежко. И тогава някой поднесе огледало до лицето ми и аз просто почувствах, че кариерата ми е приключила.Хирурзите трябваше да отстранят голяма част от щетите, като използваха хрущяла от ухото му, за да възстановят носа си. Подобна трансформация промени външния вид на Марк и това е очевидно в следващия му филм, тийнейджърска комедия Corvette Summer, в който той участва само шест месеца след инцидента.

Хамил се опитва да избягва да говори за катастрофата, променяща живота - само за да признае, че му се е случило и че драматичните му белези по лицето при откриването на Империята отвръща на удара беше само отчасти изкуствено.

През май 1981 г., година след излизането на Империята отвръща на удара , американската знаменитост се премести в Ню Йорк със съпругата си, Marilou york , когото е срещнал между създаването на двете Междузвездни войни филми и първородния им син Нейтън. Той планира да разшири обхвата си, да направи малко театър, преди да се върне в студиото Elstree в началото на 1982 г., за да снима Завръщане на джедаите .

Въпреки промяната на външния вид, която се различава от дебюта му в Междузвездни войни , Марк Хамил така или иначе се превърна в един от най-признатите актьори в света.

Говорейки за Междузвездни войни филми, хората се чудят в продължение на три десетилетия дали автомобилната катастрофа е повлияла на сцената на Wampa в Империята отвръща на удара . Докато някои казват, че сцената не е написана поради инцидента, други казват, че е така. Хамил не е потвърдил нито една от двете истории.

Въпреки че награденият актьор претърпя частична ‘реконструкция’ на лицето си след ужасяващата автомобилна катастрофа, той все пак се превърна в една от най-добрите знаменитости в света. Марк Хамил е на 68 и продължава да процъфтява както винаги!

Знаменитости Катастрофи Развлечения Филми Здравословни проблеми

Популярни Публикации