„Ожених се за най-добрия си приятел“: Хари Коник-младши прелива над жена си и споделя ключа към успешния бракВ ново интервю за „Us Weekly“ Хари Конник-младши сподели тайната си за успешен брак. Той е женен за Джил Гудакре от 25 години, така че не пропускайте съветите му!

Хари Конник-младши и съпругата му Джил Гудакре са едни от най-добрите двойки в шоубизнеса. Двамата се запознават помежду си през 1990 г., след като са развили незабавна химия.

През 2012 г. беше диагностициран един от най-красивите модели Дуктален карцином в етап 1 , агресивна форма на рак на гърдата. Въпреки че е била оперирана с готовност, е трябвало да премине през цялостно лечение. Наличието на съпруга и трите им дъщери обаче й улесни да се пребори с тези трудности.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хари Конник-младши (@harryconnickjr) на 28 август 2019 г. в 12:21 ч. PDTБракът на Хари Конник-младши

Хари Конник-младши и Джил Гудакре завързаха възела през 1994 г., което означава, че са преминали през дебели и тънки заедно от 25 години. В интервю с Ние седмично , актьорът разкри тайната им за успешен брак - и всичко е свързано със специалната им връзка като партньори и най-добри приятели.

Ожених се за най-добрия си приятел и се ожених за жена, на която гледам безкрайно. Ние имаме едни и същи ценности, така че е лесно за нас да се опитаме да предадем тези на нашите деца.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хари Конник-младши (@harryconnickjr) на 13 декември 2019 г. в 12:17 ч. PST

Роденият в Ню Орлиънс от време на време споделя снимки на себе си и неговата жена в социалните медии, редом с нея през цялото време да блика в интервюта. Преди известно време той популяризира нова песен, Истинска любов , която той посвети на своята значима от 25 години, Джил Гудакре.Хари Конник-младши възхитително разказа Екстра домакин , Джен Ламерс:

Тя е всичко за мен. Нямаше да имам нищо без нея.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хари Конник-младши (@harryconnickjr) на 11 септември 2019 г. в 17:03 PDT

Това е толкова прекрасно! Хари Конник-младши определено е Перфектният съпруг на века.

Двойки знаменитости Връзки Новини за знаменитости Любовна история
Популярни Публикации