„Бях в бъркотия“: Певецът от къщата Гари Алън припомня болезнената загуба на любимата си съпруга, която отне живота сиПоследната актуална новина „Бях в бъркотия“: Певецът от къщата Гари Алън припомня болезнената загуба на любимата си съпруга, която отне живота си на Фабиоза

Преди 13 години Гари Алън имаше живота на мечтите си. Кариерата му процъфтява, той притежава дом на брега на езерото извън Нешвил и красиво семейство, с което да го сподели. Но на 25 октомври 2004 г. трагедия лиши дома им от щастие.Съпругата му Анджела Херцберг се застреля с пистолет. Тя имаше много алергии, които предизвикаха мигрена. Главоболието беше толкова интензивно, че любимата съпруга на Гери не спираше дни поред. Тя се лекува от това, но никога от депресията си.

Анджела беше стюардеса, която срещна Гари, докато пътуваше от вкъщи за Далас. След кратка среща, те се ожениха в хола на баба и дядо си през 2000 г. Тя имаше три деца от предишния партньор, както и Гари. Шестте им деца бяха източник на радост и спокойствие.Преживял самоубийството си

Гери осъзна, че съпругата му се грижеше за всички, но никога не обръщаше внимание на собственото си заболяване. Лекарите я бяха посъветвали да отиде на психиатър и тя се поколеба да потърси помощ. Демоните й бяха надминали нейния контрол. Когато вдовецът й преразчита, това пробива сърцето му.Говорейки със списание People, Гери отвори за болезнената загуба. След смъртта й той не можа да намери вдъхновение никъде. Кариерата му беше спряна и той не знаеше как да продължи напред. Самият певец изпадна в тъмната яма на депресията. Той каза:

Не можех да пиша, не можех да направя нищо, бях в бъркотия

Тогава той беше посъветван да намери начин да достигне до себе си и да бъде щастлив, да се разсмее. След като прибираше неща на Анджела и приятелят му нахлу вътре. Той препоръча на Гери да излее емоциите си на хартия. Така започна да лекува.

Тя беше пълна с живот

В интервю за Опра Гари припомни Анджела като оживено момиче. Тя го обичаше и живота си с него. Болестта й я накара да бъде затворена в стаята си. Съпругът й си спомня, че е седял в килера с нея.

Каквото и да се случи, Гери все още вярва, че Анджела е била неговата сродна душа. Чувстваше се виновен, когато реши да продължи живота си. Факт е, че той никога няма да я забрави. Споделете това, ако видите шампион в него.

Популярни Публикации