Ако не е счупен: Знаменитости, които са имали нещастни работни места в носа- Ако не е счупен: Знаменитости, които са имали нещастни работни места в носа - Знаменитости - Fabiosa

Много хора не са доволни от външния си вид, включително някои успешни и богати знаменитости. Някои хора се научават да го приемат или използват грим, други използват трикове за красота, за да прикрият своите по-малко привлекателни черти или прибягват до крайни мерки и отиват под ножа на пластичен хирург.Уви, не всички известни личности са доволни от резултата. Дори най-добрите пластични хирурзи в света не могат да гарантират успешен резултат от операцията.

Решихме да припомним 7 известни личности, които са имали неуспешна ринопластика.

Тори Правопис

gettyimages

Звездата на популярния сериал от 90-те Бевърли Хилс, 90210 за първи път реши да се подложи на пластична операция на 16-годишна възраст. След операцията обаче на носа на Тори се появиха белези и вдлъбнатини. Певицата не посмя да го поправи, като направи повече операции. Резултатът - неравен и асиметричен нос.Патрик Демпси

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Пластична хирургия на знаменитости: Какво се случи с лицето на Донатела Версаче? И добра причина да не минава под ножаЗа разлика от други знаменитости в този списък, носът на Патрик всъщност беше счупен, което му даде пословично право да го поправи. Носът му беше счупен в нещастен хокеен мач. Операцията обаче остави носа на Демпси още по-отличителен и асиметричен.

Майкъл Джексън

gettyimages

Въпреки всички съвременни постижения на индустрията за красота, Кралят на попа все още остава един от най-изявените примери за свръхпроблем в пластичната хирургия. Носът на Майкъл ставаше все по-тънък и по-тънък с всяка носова работа.

gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 10 знаменитости, които решиха да остаряват естествено без никаква пластична хирургия

Дори имаше слухове, че носът на Джаксън пада, поради което той се появяваше на публични места с маски за лице.

Дженифър Грей

„Мръсни танци“ (1987) / Ограничено партньорство на Great American Films / gettyimages

The Мръсни танци носната работа на звездата не беше неуспешна. Напротив, носът на Дженифър стана по-спретнат. Актрисата обаче вече не беше разпознавана от нейните фенове или дори познати. След това кариерата на Грей започна да запада и оттогава тя почти няма роли.

Кортни Лав

gettyimages

Вдовицата на Кърт Кобейн никога не е крила пластичните си операции. Къртни направи първата си работа с носа през 80-те години, което я направи по-тънка, но по-малко симетрична. Оттогава любовта е претърпяла няколко операции, но асиметрията остана.

Джоан Ривърс

gettyimages

Известната телевизионна водеща и комик прие външния си вид с малко ирония. Джоан не криеше тайната на многобройните си пластични операции и дори се шегуваше с това. Не всички хирургични интервенции обаче бяха успешни. Носът е изкривил носовия хребет на Джоан забележимо и е направил ноздрите й асиметрични.

Джанет Джаксън

Певицата и актриса последваха примера на брат си и се „закачиха“ за пластични операции.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Какво стана с братята Богданови - две от най-известните жертви на пластична хирургия

След поредната процедура носът на Джанет стана твърде малък и мостчето на носа й започна да изглежда твърде неестествено.

Не всяка пластична операция може да ви накара да изглеждате по-добре. В някои случаи това може непоправимо да обезобрази външния вид на даден човек или, дори когато протича по план, да лиши човек от неговата индивидуалност.

Чий известен нос намирате за най-малко успешен? Уведомете ни в коментарите!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Барби Уонабе има операция на клепачите, за да изглежда като кукла, и тя не иска да спира дотук

Знаменитости
Популярни Публикации