„Аз съм виновен“: Истинската причина защо 26-годишният брак на Мел Гибсън с Робин Мур приключиПоследната актуална новина „Аз съм виновен“: Истинската причина, поради която 26-годишният брак на Мел Гибсън с Робин Мур завърши на Фабиоза

Мел Гибсън, известният американски актьор и режисьор, беше женен за Робин Дениз Мур, бивша дентална медицинска сестра, в продължение на 26 години, докато двойката реши, че е време да се разделят. Разбира се, това беше голям шок за цялата актьорска общност и никой не знаеше точната причина за такова голямо решение.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мел Гибсън (@melgibson_fanpage) на 14 януари 2019 г. в 9:52 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Нека имаме повече бебета, човече“: Рики Мартин публично помоли съпруга си да разшири семейството им

Те живели заедно толкова години , имаха седем деца заедно и изведнъж решихме да живеем отделно? Разбира се, имаше конкретна причина за развода.

Освен това разводът им беше наречен един от най-скъпите досега, тъй като на Мел Гибсън беше казано да предаде почти половината от богатството си от 850 милиона долара.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Sound Kitchen (@soundkitchenau) на 5 юли 2016 г. от 22:56 PDT

Мел и Робин заявиха, че искат да запазят личния си живот в личен живот и не споделят никакви допълнителни подробности с публиката. В официалното изявление след развода те пишат:По време на брака и раздялата си ние винаги сме се стремили да запазим неприкосновеността и целостта на нашето семейство и ще продължим да го правим.

Но малко по-късно Мел Гибсън сподели допълнителна информация по време на едно от интервютата си. Той каза, че може да е отговорен за факта, че бракът им не се е получил:

Когато всичко беше казано и направено, направих доста добра работа с брадвички по брака си. Аз съм виновен, ако сте склонни да съдите.

„Азgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Актьорът Джерард Бътлър казва кой е по-добрият целуващ, Анджелина Джоли или Дженифър Анистън

Актьорът подаде документи за развод след като връзката му с бременната тогава руска пианистка Оксана Григориева беше оповестена публично. Оксана роди осмото дете на Гибсън, дъщеря Лусия, през 2009 г.

Сега Мел Гибсън е доволна от нов партньор. Излиза с красивата Розалинд Рос , и те дори посрещнаха момченце през 2017 г. Сега той е щастлив баща на девет деца !

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Jerritt Clark Photography (@jerrittclark) на 6 януари 2019 г. в 15:31 ч. PST

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от PROBOMOND (@ probomond.ru) на 23 май 2016 г. в 10:22 ч. PDT

След 26 години щастлив брак, Мел Гибсън и Робин Дениз Мур решиха да се разделят. Те определено имаха конкретна причина за такова решение, дори ако знаем само, че Мел е била виновна.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: '911' Кони Бритън споделя как 'Купидон' Джулия Робъртс се опита да я организира с 'мистериозна' дата

Популярни Публикации