'Аз съм лудо притежавам': Вътре в брака на Брижит Нилсен с 15-годишен по-млад съпруг, Матиа ДесиПетият съпруг на Брижит Нилсен, Матиа Деси, е по-млад от нея с 15 години. Двойката завърза възела през 2006 г. и има едно дете на име Фрида. Влияе ли 15-годишната разлика във възрастта на брака им?

Знаете ли, че Брижит Нилсън се е запознала и дори се е омъжила за петия си съпруг Матия Деси, когато все още е била законно омъжена за Раул Майер? Двойката първо беше закачена на 21 февруари 2005г , но документите им не бяха официални поради семейното й положение. Ето защо Брижит и Матия завързаха възела отново година по-късно.Преди това датската актриса беше омъжена за четирима различни мъже:

  • 1983-1984: Каспър Уиндинг + син Джулиан.
  • 1985-1987: Силвестър Сталоун.
  • 1990-1992: Себастиан Коупленд.
  • 1993-2005: Раул Майер + двама сина, Дъглас и Раул.
  • Тя също имаше бивш годеник Марк Гастино, който роди сина й Килиан.

Гети изображения / Идеално изображение

Брижит Нилсен и Матиа Деси

Брижит Нилсен и Матиа Деси са заедно повече от десетилетие. The Вярвам звезда моментално се влюби в петия си съпруг, въпреки че не искаше да бъде с никого, докато преминаваше през развода с Раул Майер. И все пак, на Деси му бяха нужни два месеца, за да обикне сегашната си съпруга.

Гети изображения / Идеално изображениеДвойката има 15-годишна разлика във възрастта и това донякъде прави Нийлсен „ревнив“ и „притежателен“ поради нейните притеснения той може да напусне един ден.

Той е с 15 години по-млад от мен и вкусен. Аз съм толкова ревнив; Аз съм безумно притежател ... Странно е, защото през целия си живот до сега никога не съм бил ревнив тип. Не се познавам ... Някои жени са щастливи да остареят и да изглеждат стари. Това е добре за тях. Не съм - съпругът ми е с 15 години по-млад, за бога.Гети изображения / Идеално изображение

Въпреки разводите на Брижит Нилсен, тя повярва в любовта, когато срещна Матия Деси. Тя го смята за по-зрял психически (не физически), отколкото е тя. Това прави актрисата загрижена дали той ще остане с нея, когато тя стане на 60 .

Сегашният ми съпруг Матия Деси е с 15 години по-млад от мен и сега съм наистина щастлива. Вероятно той е по-зрял от мен психически, но физически ние не сме еднакви и се чудя дали ще ме обича, когато съм на 60, а той на 45.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Брижит Нилсен (@realbrigittenielsen) на 26 юли 2019 г. в 11:51 ч. PDT

Нилсен роди петото си дете на петия си съпруг на 54-годишна възраст. Въпреки че актрисата призна, че раждането на бебе я кара да се чувства по-млада, бременността е била по-сложна от преди, поради нейната „напреднала възраст на майката“.

След като се подложи на IVF лечение в продължение на повече от 10 години, Брижит посрещна единствената дъщеря Фрида на 22 юни 2018 г.

Това е толкова дълъг път. Това, което искам жените да знаят, е, че всичко е възможно, но трябва да сте реалисти.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Брижит Нилсен (@realbrigittenielsen) на 27 юни 2018 г. в 18:38 ч. PDT

В днешно време бракът между възрастна жена и по-млад мъж става все по-често срещан. Брижит Нилсен и Матиа Деси признаха, че връзката им е проста и нормална и разликата във възрастта им никога не е била пречка да се обичат. Освен това момиченцето им ги обединява още повече, тъй като това е първата дъщеря на актрисата и първото дете на петия й съпруг. Колко възхитително!

Деца на знаменитости Знаменитости Двойки знаменитости Връзки Любовна история
Популярни Публикации