Вътре в семейството на Дейв Шапел: Запознайте се с неговата съпруга и 3 деца, които предпочитат да избягват славатаОбзалагаме се, че поне веднъж в живота ви Дейв Шапел ви е разсмивал. Комикът е спечелил голямо признание за шегите си, но какво всъщност знаем за личния му живот?

Обзалагаме се, че поне веднъж в живота ви Дейв Шапел ви е разсмивал. Комикът е спечелил голямо признание за шегите си, но какво всъщност знаем за личния му живот? Той е много личен човек.Вътре в Дейв ШапелГети изображения / Идеално изображение

Жената зад комикса

Дейв Чапел е женен за Илейн Ерфе от 2001 г. и не е като другите съпруги на знаменитости. Илейн не се интересува от славата, дори можем да стигнем дотам да кажем, че не я харесва.

Вътре в Дейв ШапелГети изображения / Идеално изображение

Илейн и Дейв излизаха няколко години, преди да се оженят, но той трябваше да работи усилено, за да спечели сърцето й. Първо , тя се колебаеше да се ожени за публично лице и, като се има предвид, че се събраха по времето, когато славата му скочи рязко, взе нещата бавно.И все пак любовта надделя и двойката става все по-силна с всеки ден, най-вече защото Шапел уважава желанията на жена си.

Двойката води личен живот. Те се отдалечиха от блясъка и светлините на прожекторите и живеят във ферма в Охайо. Илейн също няма социални медии, така че е ясно, че съпрузите са намерили голям баланс между славата на Дейв и семейството им.Вътре в Дейв ШапелГети изображения / Идеално изображение

Дейв и Илейн имат 3 деца заедно

Една от причините Илейн и Дейв да пребивават в Охайо са децата им. Илейн искаше да защити децата си от очите на обществеността и за тях да растат без тежестта на прожекторите .

Вътре в Дейв ШапелГети изображения / Идеално изображение

Двойката има три деца:

  • Син Сулейман;
  • Син Ибрахим;
  • Дъщеря Сана.

Бързи факти за кариерата на Дейв Чапел

Нека бъдем честни, професионалните постижения на Chappelle говорят сами за себе си:

  • Двукратен носител на Еми;

  • Трикратно Носител на Грами , включително най-добър комедиен албум за стикове и камъни през 2020 г .;

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Dave Chapelle (@davechapellestandup) 9 март 2019 г. в 5:48 ч. PST

  • Награда на Марк Твен за получател на Американски хумор за 2019 г. Участва в над 18 филма, включително Професорът с ядки, имате поща , и Роди се звезда ;

  • Helmed собствената си комедия на скици Шопето на Шапел от 2003 до 2006 г .;

  • Издадени 7 специални промоции.

Големи реквизити на Дейв за това, че всъщност е направил граница между личния и личния си живот. Хубаво е да видиш хубаво и сплотено семейство в Холивуд, което е избрало да живее живота си така, както са искали.

Деца на знаменитости
Популярни Публикации