Вътрешен поглед към личния начин на живот на кралица Латифа: Нейният дългогодишен партньор и бебето, което тя приветства тайноКралица Латифа е от онези знаменитости, които обичат да се държат ниско със своите партньори въпреки успешната кариера.

Дана Оуенс популярно известна като кралица Латифа е известен музикант, актриса и продуцент. С успешна кариера тя е една от онези знаменитости, които обичат да се държат ниско с партньорите си.Партньорът на кралица Латифа

От 2013 г. Латифа излиза тихо с партньора си хореограф и бивше момиче от LA Lakers Eboni Nichols. Нейната приятелка предпочита да живее живота си далеч от светлините на прожекторите. Според RadarOnline.com , двойката се срещна в Dancing With the Stars.

Тя беше там за актрисата, когато загуби майка си Рита Оуенс през 2018 г. Говори се, че са сгодени, въпреки че нито Латифа, нито партньорът й са го потвърдили, тъй като не обичат да пускат бизнеса си там.Бебе на кралица Латифа

Поздравления за кралица Латифа, която според съобщенията е станала майка през 2019 г. Тя и нейният дългогодишен партньор Ебони Никълс посрещнаха първото си дете, момиченце според Radaronline.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Daytime Tea Time с Candice (@daytimeteatime) на 22 октомври 2018 г. в 21:13 ч. PDTEboni роди бебето на двойката, след като беше забелязана с нарастваща бебешка подутина през октомври 2018 г. Източник, потвърдил новината пред публикацията в медията, каза:

Латифа никога не е била толкова пълна с живот! Eboni и бебето са дали на Latifah нещо много специално, за което да живее.

И кралица Латифа, и Ебони са успели да запазят новините за бебето си с нисък ключ. Но хореографът беше снимано от папараци завеждане на бебето в център за медитация и його в Калифорния.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от звезда ️‍ (@star__fearless) на 16 октомври 2019 г. в 15:00 ч. PDT

Междувременно Латифа тайно посещава център за лечение на рак, Радар доклади . Звездата се прокрадна в съоръжение, специализирано за лечение на напреднал рак и кръвни заболявания в Бевърли Хилс. По-рано актрисата беше посочила важността на ежегодните физически прегледи и ролята, която те играят в добрите превантивни грижи.

Въпреки статута си на знаменитост и кариерата си в Холивуд, кралица Латифа и Ебони успяха да поддържат доста личен начин на живот.

Кралица Латифа
Популярни Публикации