„Трудно е“: Джон Хам става емоционален, когато говори за разпада си след 18 години любов- „Трудно е“: Джон Хам е емоционален, когато говори за разпада си след 18 години любов - Новини - Fabiosa

Джон Хам ни е най-известен като рекламен директор Дон Дрейпър. Тези, които са гледали драмата на AMC серия , Луди хора , познавайте го доста добре. Този талантлив актьор, режисьор и продуцент обаче е известен и с такива постижения като научно-фантастичния филм Деня в който земята спря да се върти.Наскоро той имаше възможност да играе гостуваща роля в Black Mirror. Като цяло той бе награден с Златен глобус като най-добър актьор в телевизионния сериал и Primetime Награда Еми за изключителен главен актьор в драматичен сериал.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Актьори, които ще изиграят Меган Маркъл и принц Хари в Lifetime ‘A Royal Romance’

Но що се отнася до личния му живот, той не е толкова ярък и многостранен, колкото успешната му кариера като актьор.Да си самотна след 18 години.

Джон Хам не беше женен, но 18-годишната връзка с актрисата и сценарист Дженифър Уестфелд е трудно да се забрави. Като правило знаменитостите не говорят много за разделянето или раздялата си. Те са склонни да казват, че всичко е наред и беше страхотно изживяване. Въпреки това, Джон Хам е решил да бъде откровен с всички по времето си.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Златен глобус 2018: Три жени, които не спазиха дрес кода

Това е добре. Това е трудно. Трудно е да бъдеш неженен след дълго време заедно. Наистина е трудно. Гадно е.

Той признава, че да си самотен е ужасно, особено когато си прекарал 18 години с човека, когото си обичал. Той не смята, че причината за раздялата им е фактът, че не са били женени.

чрез GIPHY

Джон Хам за „Бесни мъже“ и Дон Дрейпър на фестивала в Ню Йоркър

Джон призна, че веднъж в живота си никога няма да забрави. Това направи живота му различен, беше цяла епоха, тъй като сериалите се произвеждаха от 2007 до 2015 г. Ролята на Дон Дрейпър в Mad Men го трансформира както като човек, така и като актьор. Ето един от коментарите му:

Да имате такъв вид омнибус опит е веднъж в живота, ако имате късмет. Навигиране на успеха, в какво се превърна шоуто. това беше най-сложната част.

И въпреки че сега е неженен, вярваме, че ще намерим сили да преживеем всичко и да намерим любовта му за пореден път.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джоан К. Роулинг за това как се е издигнала от безработна самотна майка до най-продавания автор в историята

Джон Хам
Популярни Публикации