Това е съвсем искрящият: Годежният пръстен на Иванка Тръмп струва над 513 000 долара, но тя не обича да го носиИванка Тръмп има годежен пръстен, който струва стотици хиляди долари. Но няма да повярвате на причината й да реши да не я носи.

Годежен пръстен се разбира като символ на любов и обещание за двойка. Но ако можете да си позволите да се разхождате, това бижу може да бъде и нещо за красота и лукс.Джаред Кушнер и Иванка Тръмп завързаха възела през 2009 г. и изглежда оттогава беше страхотен съюз.

ТоГети изображения / Идеално изображение

Разбира се, за да се проведе сватба, трябва да е имало предложение и пръстен. Нека научим повече за зашеметяващите бижута, които Джаред подари на жената, която трябваше да му бъде съпруга.

Годежен пръстен на Иванка Тръмп

Според Експрес , На Иванка беше даден голям, квадратен, изрязан с възглавници диамант в чест на нейните брачни отношения с Джаред.Пръстенът изглеждаше идеален за наследница и по-късна Първа дъщеря. Но се оказа, че цената е доста скромна, като се има предвид колко заможна е двойката.Геммологът Александра Мичъл каза пред изданието, че пръстенът на Иванка всъщност не е толкова голям и пищен, колкото може да се очаква, но изглежда, че двойката се е заела с това, което наистина е искала.

ТоГети изображения / Идеално изображение

Съобщава се, че пръстенът е проектиран съвместно от двойката и Иванка всъщност иска нещо занижено. Що се отнася до цената, Александра подозира, че може да струва до 513 000 долара.

Въпреки стойността на пръстена, феновете на Иванка може би са забелязали, че тя всъщност не го носи толкова много. Всъщност докладите казват, че тя го е носила само няколко пъти от сватбения ден на Джаред.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иванка Тръмп (@ivankatrump) на 20 октомври 2019 г. в 14:45 ч. PDT

Когато беше гост на Гледката малко след сватбата си Иванка каза:

Бях сгоден от три месеца и след това бях женен около осем дни, така че седи на нощното ми шкафче. Забравям за хардуера.

Иванка Тръмп познава добрите бижута

Не е изненадващо да научите, че Иванка Тръмп е участвала в дизайна на собствения си годежен пръстен. Според GQ , тя някога е притежавала бижутерски бизнес, който е имал своите възходи и падения.

В момента Иванка е старши съветник на президента на САЩ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Иванка Тръмп (@ivankatrump) на 5 юни 2019 г. в 23:28 ч. PDT

Възможно е, подобно на много омъжени жени, Иванка просто да предпочита да не носи пръстена си по време на задълженията си, тъй като искрицата може да попречи. И като се има предвид как тя винаги е нащрек по време на работата си в наши дни, може да й е по-лесно просто да я пази някъде в безопасност.

Иванка Тръмп Двойки знаменитости Сватби
Популярни Публикации