Съпруга и деца на Джеймс Арнес: Какво се случи с актьорското семейство на „Gunsmoke“Джеймс Арнес е известен най-вече с това, че играе маршал Мат Дилън в Gunsmoke, но също така се появява в редица западни филми. Актьорът почина през 2011 г., но въпреки това успя да спечели впечатляваща нетна стойност. Но какво се случи със семейството му?

Джеймс Арнес, обичаният актьор, беше голям талант. Въпреки че е доста срамежлив и чувствителен човек, той постигна много успехи в телевизионната индустрия. Но какво знаем за личния му живот?Съпруга и деца на Джеймс Арнес: Какво се случи със семейството на актьора „Gunsmoke“ Джеймс Арнес и деца: Какво се случи със семейството на актьора „Gunsmoke“ Джеймс Арнес и децата: Какво се случи с актьорското семейство на „Gunsmoke“Гети изображения / Идеално изображение

Филми и нетна стойност на Джеймс Арнес

Роден в Минесота през 1923 г., Арнес мечтаеше да стане военноморски пилот-изтребител. Той обаче се страхуваше, че проблемите му със зрението могат да направят мечтата му невъзможна. И все пак височината му - 6 фута 7 инча, което е над 2 метра - сложи край на летателната кариера.По време на Втората световна война той е изпратен в Италия като стрелец, където е тежко ранен в десния крак. Арнес се завърна в САЩ и имаше няколко операции, които приключиха времето му в армията. До края на живота си е страдал от хронична болка в краката, което му създава трудности по време на актьорските му дни.Съпруга и деца на Джеймс Арнес: Какво се случи със семейството на актьора „Gunsmoke“ Джеймс Арнес и деца: Какво се случи със семейството на актьора „Gunsmoke“ Джеймс Арнес и децата: Какво се случи с актьорското семейство на „Gunsmoke“Гети изображения / Идеално изображение

Джеймс Арнес е известен предимно със западни филми и телевизионни сериали, но се е опитал и в други жанрове. Той е известен най-вече с това, че играе маршал Мат Дилън през Оръжие в продължение на пет отделни десетилетия. Другите му известни творби включват:  • Как беше спечелен Западът;
  • Законът на Маклейн;
  • Нещото от друг свят;
  • Големият Джим Маклейн;
  • Дълбок.

Колко пари е спечелил през цялата си кариера? Според Нетна стойност на знаменитостите , Нетната стойност на Джеймс Арнес беше 8 милиона долара.

Съпругата и децата на Джеймс Арнес

Легендарният актьор имаше 3 сериозни връзки през живота си. Женен е два пъти: за Вирджиния Чапман и за Джанет Съртис. С Вирджиния той има 2 деца: дъщеря Джени Лий и син Ролф. Джеймс осинови и сина на Чапман Крейг.

Джени беше актриса и играеше заедно с баща си Оръжие . Тя отне живота си, когато беше на 25 години. Вирджиния я последва 2 години по-късно.

Ролф стана запален сърфист след претърпена фрактура на черепа след неприятно падане от дърво. Баща му го е научил как да сърфира с надеждата да ускори възстановяването си. През 1970 г. Ролф става световен шампион по сърф. Той напусна сърфирането, след като загуби жена си, майка си и сестра си.

Крейг Арнес избра кариера във фотографията. Работи в National Geographic и става основател на агенция за стокови фотографии.

Не се знае много за втората съпруга на Джеймс Арнес, Джанет. Двойката нямаше деца заедно, но Джанет оцеля известния си съпруг. Джеймс почина през 2011 г. на 88 години от естествена кауза.

Съпруга и деца на Джеймс Арнес: Какво се случи със семейството на актьора „Gunsmoke“ Джеймс Арнес и деца: Какво се случи със семейството на актьора „Gunsmoke“ Джеймс Арнес и децата: Какво се случи с актьорското семейство на „Gunsmoke“Гети изображения / Идеално изображение

Преди смъртта му, актьорът написа писмо че иска да бъде споделен, след като си отиде. В него той нарича Джанет „най-добрата част“ от живота си. Въпреки че Джеймс Арнес вече не е с нас, работата му все още вдъхновява много хора и името му се превърна във вечна част от киноиндустрията.

Знаменитости
Популярни Публикации