Джеймс Дрюри: Каква е стойността на известния каубойДжеймс Друри беше страхотен актьор, известен главно с ролята си във „Вирджиния“. Той почина през април 2020 г., но остави доста състояние на децата си. Каква е неговата нетна стойност и какво искат да знаят децата му?

Джеймс Друри беше легендарен актьор, който очарова зрителите с портрета си на коравия, тъмен и красив бригадир, който наблюдаваше ранчото Шило през NBC ТВ сериал, наречен Вирджиния . Нека да се потопим в живота му и да разберем повече за емблематичната западна звезда.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Faith Ford (@instafaithford) на 8 април 2020 г. в 20:21 ч. PDT

Кратка биография на Джеймс Дрюри

Роден и израснал като истински нюйоркчанин, Друри се радваше и на спокоен живот във фермата на майка си в Салем . Когато беше само 10-годишно момче, Джеймс се разболя от полиомиелит, но това не му попречи да постигне мечтите си.

Той е привлечен от актьорството и получава първата си роля на 12, като играе един от синовете в продукция на семейна комедия на пътна компания Живот с баща . След това Друри решава да продължи образованието си в същата област и се записва в Нюйоркския университет, за да учи драма.

Джеймс Дрюри: Каква е стойността на известния каубой Дни на долината на смъртта (1952) / Filmaster ProductionsСлед като завърши дипломата си, младият актьор подписа договор с MGM . Тогава кариерата му взе обрат и той се премести в Лисица от 20-ти век .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джони Въпрос (@jonny_question) на 18 април 2020 г. в 10:35 ч. PDTНай-добрата работа на Drury включва филми и телевизионни сериали като:

  • Десет, които се осмелиха;
  • Обичай ме нежно;
  • Маверик;
  • Пушечен пушек;
  • Пожарна къща;
  • и разбира се, Вирджиния .

Друри се радваше да играе каубой, но беше трудно да се отърси от образа. Според По-близо седмично , той каза за известната си роля:

Вирджинецът беше незаличим персонаж. Имах много въпроси, които минаха, за да ме възприемат като мъжа в черната шапка.

Въпреки това феновете го обожаваха като „Вирджиния“, но колко е спечелил през актьорската си кариера?

Нетната стойност на Джеймс Друри

Като Нетна стойност на знаменитостите държави , Друри не беше лош каубой. Неговата нетна стойност се смяташе за 1,5 милиона долара, което изобщо не е лошо. Състоянието на актьора вероятно е наследено от децата му. Джеймс Дрюри имаше 2 деца от първата си съпруга, Сrіttаll Оrtоn: Тимотей и Джеймс III.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тимъти Друри (@timothydrury) на 3 юни 2014 г. в 16:34 ч. PDT

Няма информация за Джеймс Друри-младши, но Тимоти направи доста кариера. Той реши да следва различна от страстта на баща си и стана музикант . Свири с големи имена, включително групите Орлите и Бяла змия . Интересите на Тимоти не спряха дотук. Той също така се опита във фотографията, композирайки музика за документални и късометражни филми, както и продуциращ.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Тимъти Друри (@timothydrury) на 26 юли 2017 г. от 10:16 ч. PDT

Тимоти веднъж каза за баща си :

Той наистина е доста наследство в телевизията, разбира се. Вдъхновявам се от него все повече и повече всеки ден, тъй като виждам доколко той ми е повлиял по този начин. Той е страхотно момче [и] страшно адски.

За съжаление Джеймс Друри вече не е с нас. Той почина на 85 г. през април 2020 г. от естествени причини. Със сигурност можем да кажем, че любимата ни Вирджиния ще бъде дълбоко пропусната и винаги ще бъде запомнена.

Знаменитости
Популярни Публикации