Джеймс Родригес: Сложният любовен живот на талантливия футболистСмята се, че Джеймс Родригес е един от най-добрите футболисти в света. Все още няма дори 30, но може да се похвали с изключително успешна кариера. Но какво ще кажете за личния му живот? Футболната звезда съобщи новината, разкривайки, че е посрещнал син. Но има ли съпруга?

Всички запалени футболни фенове знаят кой е Джеймс Родригес. Младият мъж все още не е достигнал 30, но вече може да се похвали с много успешна спортна кариера. Родригес играе за известния испански футболен клуб Реал Мадрид, както и за националния си отбор в Колумбия. Но какво знаем за личния му живот?Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Родригес (@ jamesrodriguez10) на 17 март 2019 г. в 12:44 ч. PDT

Издигнете се на видно място

Родригес е роден в Кукута, колумбийски град, разположен на границата с Венецуела, но е израснал в Ибаге в западната част на страната. Той изигра първия си футболен мач, когато беше само на 14 години. След тях кариерата на Джеймс се издига само нагоре.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Родригес (@ jamesrodriguez10) на 9 януари 2020 г. в 11:15 ч. PST

Само 2 години след дебюта си младият футболист бе подписан с аржентинския отбор, а след още 2 играе за португалския Порто. Но най-голямата мечта на Родригес беше да играе за Реал Мадрид и през 2014 г. той подписа договора с известния испански клуб.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Родригес (@ jamesrodriguez10) на 12 януари 2020 г. в 17:39 ч. PST

На 28 години се смята, че Джеймс Родригес е един от най-добрите футболисти в света и изглежда, че настоящият му успех е само началото.Съпругата на Джеймс Родригес

През 2011 г. футболната звезда се омъжи за волейболистка Даниела Оспина. Две години по-късно двойката посрещна дъщеря, която нарекоха Саломе. Бракът им обаче свърши след 6 години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Родригес (@ jamesrodriguez10) на 8 март 2016 г. в 15:07 ч. PST

През 2017 г. бе съобщено, че Джеймс и Даниела се развеждат. По това време Родригес трябваше да се премести в Германия за 2 години, за да играе за Байерн Мюнхен, на който бе даден под наем от Реал Мадрид. Оспина отказа да се движи с него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Родригес (@ jamesrodriguez10) на 28 юни 2015 г. в 19:47 ч. PDT

Тя обясни :

Не исках да пътувам до Германия, защото исках да продължа като предприемач в Колумбия и Испания.

Говори се, че Ospina е инициирала раздялата, защото Родригес й е изневерил с модела Helga Lovekaty. Въпреки това Даниела твърди, че моделът „не е виновен“ за развода им.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хелга Ловекати (@helga_model) на 9 август 2019 г. в 7:40 ч. PDT

Въпреки това Родригес продължи от слуховете и започна да се среща с друга красавица, Шанън де Лима. Според ЗДРАВЕЙТЕ! , двойката станаха родители през октомври 2019 г. Де Лима и Джеймс Родригес посрещнаха син Самуел чрез сурогат.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джеймс Родригес (@ jamesrodriguez10) на 5 януари 2020 г. в 9:17 ч. PST

Джеймс Родригес съобщи новината с новото попълнение в семейството си, тъй като никой не подозираше, че двойката планира да има бебе. И все пак, ние сме много щастливи за тях и развълнувани да видим дали малкият Самюъл израства в талантлив футболист, като баща си.

Знаменитости
Популярни Публикации