Джеймс Тейлър и Карли Саймън се развеждат преди почти 40 години, но тя все още го обича въпреки изневярата муБракът на Джеймс Тейлър и Карли Саймън завърши с болезнен развод след 9-годишен брак. Каква беше причината зад нея?

Джеймс Тейлър и Карли Саймън бяха заедно в продължение на девет „прекрасни“ години (1972-1981 г.) и имаха две деца: дъщеря Сара ‘Сали’ и син Бенджамин ‘Бен’. Бракът на двойката завърши с болезнен развод след двугодишната раздяла.

Въпреки че личният живот на Джеймс Тейлър и Карли Саймън беше широко популяризиран, това не беше причината за раздялата им. Певицата вярваше, че раздялата е необходима, защото това накара и двамата партньори да бъдат на по-добро място. Още през 1981 г. те пожелаха да останат приятели и да бъдат родители на двете си деца, но каква беше истинската причина за развода им и какво се случи след това?Джеймс Тейлър за Карли Саймън

И Джеймс Тейлър, и Карли Саймън някак си имат различни мнения за това, защо са се развели. В книгата, Момчета в дърветата , Карли Саймън разкри, че всичко се е объркало, когато съпругът й призна, че „се е видял с няколко други жени“.Това беше опустошително време за младата звезда, тъй като тя искаше да уреди нещата с Джеймс, но беше твърде болезнено да се разправя, тъй като той продължаваше да се среща с любовницата си на име Every, въпреки че се зарече, че това е временно. Тя пише в мемоарите:

Това беше съкрушително време в живота ми, особено в брака ми. Все още исках нещата да работят с Джеймс. Бях се омъжила завинаги за него. Това не беше илюзия.Още през 2010 г. Джеймс Тейлър откровено говори за връзката си с бившата си съпруга в 7:30. Той каза, че са се развели, тъй като бракът им е бил много преждевременен, тъй като той не е имал солидна подметка под краката си. 'Беше някак обречено', добави А-листърът.

На същия дъх Карли не смяташе изневярата като „Краят на брака“ но лъже за това. Плюс това, зависимостта на Тейлър също се включи в романтиката им.

Любов в края на краищата

Колкото и болезнено да звучи, Карли Саймън все още е влюбена в първия си съпруг. Говоря на ХОРА през 2015 г. изпълнителят на песни каза, че двамата не си говорят - и това не променя факта на чувствата й към Джеймс.

Все още искам да го излекувам; Все още искам да го оправя. И аз го обичам толкова много.

Писане на мемоарите, Момчета в дърветата , помогна на звездата да оцени любовта си към Джеймс:

... Но в хода на писането на книгата наистина започнах да разбирам, че мога да обичам и да не бъда обичан. И това беше голямото осъзнаване за мен, че не е задължително да е двупосочна улица.

Животът на Карли Саймън

  • Тя беше омъжена за поета Джим Харт, който се оказа гей по-късно, от 1987 до 2007 г.
  • През последните десет години тя се среща с хирурга Ричард Кьолер.
  • Веднъж имаше шестмесечна връзка с Джон Траволта.

Постоянно се водят спорове за това какво е по-добре: да обичаш или да бъдеш обичан. Несъмнено перфектният отговор е и двете, но какво да правим, когато чувствата не са взаимни? Въпреки че Карли Саймън е свързана романтично с много мъже, сърцето й все още принадлежи на този, който го е разбил. Надяваме се, че тя ще може да живее остатъка от живота си поне с мир.

Знаменитости Двойки знаменитости Връзки
Популярни Публикации