Джейн Фонда разкрива своята любопитна връзка с Мерилин Монро: „Бяхме две деца, изправени пред всяко, и тя ме обичаше“Най-новите новини Джейн Фонда се отваря за нейната любопитна връзка с Мерилин Монро: „Бяхме две деца, изправени пред всяко, и тя ме обичаше“ на Fabiosa

Мерилин Монро е една от най-известните жени в света, дори в смъртта. Но през целия си живот тя беше дълбоко обезпокоена и постоянно се бореше с чувствата на измама.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мерилин Монро (@marilynmonroe) на 11 януари 2016 г. от 12:13 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джейн Фонда се отваря за интимни отношения след 80

Как се срещнаха

Една от малкото все още известни личности, които все още са имали връзка с нея, е Джейн Фонда. Те се срещнаха по време на уроци по актьорско майсторство по времето на Лий Страсберг, а по това време Монро вече имаше репутацията на най-секси, най-търсената жена в Холивуд.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от inspirationalstuff (@ icons.and.legends) на 24 октомври 2018 г. в 14:37 ч. PDTФонда веднъж разкри на Шоуто на Дейвид Летърман че Монро никога не е вярвала на статута си на знаменитост. The Свекър-в-закон актриса каза, че винаги се е страхувала. Трябваше да гледа Монро на снимачната площадка Някои го обичат горещо и каза на Летърман, че известната актриса непрекъснато забравя репликите си.

Фонда се отваря за странните им отношения

Но проблемната актриса направи огромно впечатление на също толкова известната Фонда, чийто баща беше холивудски кралски особи.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мерилин Монро (@marilynmonroe) на 28 януари 2016 г. в 14:34 ч. PST

В поредица от интервюта през годините тя говори за това как холивудската легенда е привлечена към нея, защото знаеше това по-младата актриса не беше много сигурна .

И на последните Kering Women in Motion събитие , тя се отвори за магическата връзка, която те споделиха.

Имах чувството, че тя ме е видяла и ... бяхме две деца едно срещу друго и всичко беше наред и тя ме обичаше.

Тя добави, че Мерилин Монро е била травмирана от миналото си: Изнасилена е като дете.

Джейн Фонда разкрива своята любопитна връзка с Мерилин Монро:gettyimages

80-годишната актриса използва възможността да повишаване на осведомеността относно злоупотребата и каза, че съпричастността с жертвите може да бъде много полезна форма на терапия. Добре казано, Джейн Фонда!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Съществува ли истинско приятелство в Холивуд? Джейн Фонда и Мерил Стрийп доказват, че го прави!

Популярни Публикации