Джейн Фонда все още нарича Тед Търнър „Моят любим бивш съпруг“. И така, защо бракът им не се получи?Последните актуални новини Джейн Фонда все още призовава Тед Търнър „Моят любим бивш съпруг“. И така, защо бракът им не се получи? на Фабиоза

Тед Търнър беше третият Джейн Фонда и последен съпруг . Те се ожениха през 1991 г. и се разведоха десетилетие по-късно. Въпреки че това не беше най-дълготрайният брак на Фонда, тя се отнася до Търнър като нейния „любим бивш съпруг“.Джейн Фонда все още се обажда на Тед Търнърgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Вината беше моя“: Защо Джейн Фонда се обвинява за трагичното самоубийство на майка си?

Двамата все още са близки. Джейн беше един от първите хора, на които Търнър разказа за деменцията си от тялото на Леви и тя продължава да го подкрепя и до днес. Съдейки по тяхното спътничество и очевидна привързаност един към друг , не можем да не се чудим какво се е объркало в отношенията им?

Защо бракът им не се получи?

В автобиографията си „Моят живот досега“ Джейн Фонда разкри две основни причини за неуспешния си брак с Тед Търнър: Нейната духовност и неговата изневяра.Джейн Фонда все още се обажда на Тед Търнърgettyimages

Актрисата прие християнството, без да казва на съпруга си почти 8 години. Знаеше, че той няма да одобри и в крайна сметка ще ги разкъса:Знаех също, че ако бях обсъдил с него нуждата си от духовност, той или щеше да ме помоли да избирам между него и това, или да ме тормози.

Докато се разкъсва между самоличността й и се крие от Търнър, Фонда открива, че й изневерява. Тя знаеше за полигамната му природа още откакто го разхождаше с друга жена месец след сватбата им.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джейн Фонда говори с болка от скандалната снимка на 'Ханой Джейн': 'Ще отида в гроба си, съжалявайки за това'

Джейн реши да живее с това и се надяваше, че нещата ще спрат. Те дори се опитаха да се съветват, но в крайна сметка Търнър се върна към неверните си начини.

Джейн Фонда все още се обажда на Тед Търнърgettyimages

Такова предателство и желание да живеят духовен живот не се отразява добре на Фонда. Като нея осиновена дъщеря, Мери Уилямс , пише в мемоарите си, Изгубената дъщеря :

Тя е отслабнала много от и без това малката си рамка. Въпреки че тя продължи да поставя фронт, който крещеше „Всичко е наред!“, Виждах, че нещата не са. Емоционално тя затваряше. Бракът я ядеше жива.

Джейн Фонда все още се обажда на Тед Търнърgettyimages

Ясно е, че двойката беше много по-добре отделно. Може би си мислите, как може Търнър да бъде любимият й бивш съпруг след всичко това? Не знаем отговора на това, но като се има предвид колко е готова да изтърпи за него, сигурно е имало нещо специално между тях.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Ken Anderson (@dreamsarewhatlecinemaisfor) 4 октомври 2018 г. в 6:58 ч. PDT

Разводът беше труден за Търнър

В един интервю с Холивудският репортер , Тед Търнър разкри, че пускането на Джейн да го разкъса. Той все още беше влюбен в нея и дори беше готов да приеме нейната религия, но в крайна сметка трябваше да я пусне:

Не можех да направя нищо друго. Какво трябва да направя, да седна и да плача? Правих го шест месеца.

Джейн Фонда все още се обажда на Тед Търнърgettyimages

Въпреки че бракът им не се получи, Тед Търнър и Джейн Фонда се намериха и сега се радват на пълноценно и много необходимо приятелство.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 80-годишната Джейн Фонда все още убива холивудската игра и няма планове за пенсиониране

Популярни Публикации