Джанет Лий издържа три провалени брака, докато не срещна Робърт Бранд, който беше с нея в продължение на 43 блажени години до смъртта сиНай-новите новини Джанет Лий издържа три фалирали брака, докато не срещна Робърт Бранд, който беше с нея в продължение на 43 блажени години до смъртта си във Фабиоза

Подобно на повечето жени в Холивуд, Джанет Лий има справедлив дял от провалени бракове. Поредицата й от лош късмет обаче приключва, когато се запознава с Робърт Бранд.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейми Лий Къртис (@curtisleejamie) на 3 октомври 2019 г. в 20:46 ч. PDT

Джанет нямаше щастливи бракове

Иконата на Холивуд започна пътуването си в брачния свят в доста млада възраст. На 15 години Джанет избяга, за да бъде с Джон Кенет Карлайл. Те се женят на 21 август 1942 г., но съюзът им е отменен четири месеца по-късно.Три години по-късно се омъжи за Стенли Харолд Риймс, но това също не продължи.

Джанет Лий издържа три провалени брака, докато не срещна Робърт Бранд, който беше с нея в продължение на 43 блажени години до смъртта сиГети изображения / Идеално изображениеКогато Лий се омъжва за актьора Тони Къртис през юни 1951 г., целият свят вярва, че е достигнала крайната си цел.

Дуетът посрещна две красиви дъщери, Кели и Джейми Лий. За съжаление силно рекламираният съюз приключи след 11 години.Джанет Лий издържа три провалени брака, докато не срещна Робърт Бранд, който беше с нея в продължение на 43 блажени години до смъртта сиГети изображения / Идеално изображение

Всичките три опита на Джанет да намери вечно зле завършиха, оставяйки я нещастна.

Този, който промени всичко

Силните разстроени любовници на Джанет приключват, когато тя среща Робърт Бранд. Докато все още събираше парчетата от живота си след развода с Тони Къртис, тя уважи покана от съпругата на Дийн Мартин да играе тенис в дома им.

Неизвестно за нея, това беше среща на сляпо, организирана от нейни приятели. Там тя се запознава с Робърт Бранд, 35-годишен успешен брокер с очарователен външен вид. За миг Джанет беше поразена от него.

Джанет Лий издържа три провалени брака, докато не срещна Робърт Бранд, който беше с нея в продължение на 43 блажени години до смъртта сиГети изображения / Идеално изображение

След мача той отведе актрисата до дома си с мотоциклета си и я покани на вечеря на следващия ден. След това двойката стана неразделна и тръгна на пътешествие да се познава.

До юли Джейми представи дъщерите си на Робърт и три месеца след като Бранд зададе въпроса, когато рисуваха пейка от секвоя.

По това време Робърт и Джанет се познават само от шест месеца. Джанет първоначално се притесняваше, че се съгласи да се омъжи за него толкова рано, но това се оказа най-доброто решение, което някога е взела.

Те бяха женени 43 красиви години до смъртта на Джанет през 2004 г.

Тайната на Джанет за щастлив брак

Да бъдеш женен повече от четири десетилетия не е никак лесен подвиг, но Джанет и Робърт направиха това да изглежда като разходка в парка.

Говорейки за тайната на техния дълготраен съюз, Чао Чао Бърди Звезда каза:

„Голямата тайна на нашия траен брак е установяването на приоритети. Съпругът и децата ми винаги са идвали преди кариерата ми. '

Джанет Лий издържа три провалени брака, докато не срещна Робърт Бранд, който беше с нея в продължение на 43 блажени години до смъртта сиГети изображения / Идеално изображение

Историята на Джанет е доказателство, че отказът от любов не е опция, независимо от претърпената в миналото болка.

Популярни Публикации