Джейсън Момоа има привидно поразителна прилика със своя скъп отец ДжоузефРодителите на Момоа се разделиха, когато той беше съвсем малко дете, така че той и майка му се преместиха от Хавай в Айова.

Емблематичното Аквамен , Джейсън Момоа, споделя силна връзка с майка си Кони. Въпреки че е известен като жилава персона на екрана и филми, той е изключително мек, несръчен и детински около семейството си.Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Джейсън Момоа (@prideofgypsies) 28 Бер 2016 стр. около 12:43 ч. PDT

Родителите на Момоа се разделиха, когато той беше съвсем малко дете, така че той и майка му се преместиха от Хавай в Айова. Актьорът често посещава семейната си къща и прекарва кита на времето с най-важните хора в живота си.

Кой е бащата?

Знаете ли как Джейсън Момоа има толкова необичайно великолепен външен вид? Майка му има немски корени, докато баща му Йозеф Момоа има хавайски произход.

Освен това Конан варваринът звезда е копие на баща си. Само ги погледнете! Актьорът надписа снимкатаИзскачането ми. Джо „да риба“ Момоа. И моят unko Gigi. Супер горд да представя MOMOA. Kaeo Keaulana има още толкова много, но тези моменти са ми много скъпи. Mahalo Hawaii nei, че ме посрещна у дома Aloha.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Джейсън Момоа (@prideofgypsies) 23 декември 2018 г. в 8:46 PSTЗа личността на Йосиф се знае малко. Бащата на Момоа се занимава с творчество, точно както синът и бившата му съпруга - той е художник. Със съжаление, когато Джо се разведе с Кони, той почти загуби връзка със сина си и следователно взе второстепенно участие в ранното си възпитание.

Джейсън Момоа има привидно поразителна прилика със своя скъп отец ДжоузефГети изображения / Идеално изображение

Дори феновете забелязаха приликата:

@ selbor1979:

Той е красива смесица от двамата родители ... Виждам и двамата му родители в него и без баща му нямаше да има този уникален поглед, той приличаше на красивата си майка в очите, да, определено, но той също изглежда като красивия си баща! Бог да благослови родителите му, че са направили перфектен син. Обичайте този човек.

@dr_peh:

Баща ти изглежда като твоя във филма

@little_greek_town:

Просто осъзнавайки колко много баща ви във филма прилича на истинските ви изскачания️

Въпреки всички тъжни моменти, Момоа обича цялото си семейство и има специално място в сърцето си за всички тях, включително и за далечния си баща.

Любящ татко

Въпреки че Джейсън Момоа няма светло детство поради развода на родителите и последствията от него, той е успял да се превърне в любящ и грижовен съпруг и баща.

Джейсън Момоа има привидно поразителна прилика със своя скъп отец ДжоузефълГети изображения / Идеално изображение

Съюзът на Джейсън Момоа и Лиза Бонет е епичен и любовта и страстта им един към друг им помогнаха да имат достойно и здраво семейство. Двамата имат красиви деца, Лола и Накоа-Вълк. И двамата плюят образи на родителите си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Джейсън Момоа (@prideofgypsies) 16 август 2017 г. в 3:46 PDT

The Аквамен звездата може да е потомство по телевизията, но всъщност той е всеотдаен съпруг, любещ баща и любящ син, който не се нуждае от оправдания, за да посети близките си и да прекара цялото време със съпругата си и 2 деца.

Знаменитости
Популярни Публикации