Наподобният син на Джейсън Момоа Накоа-Вълк има същия тлеещ вид и неоспорим чар, както известният му таткоНай-новите новини Синът на Джейсън Момоа, Накоа-Вълк, има същия тлеещ вид и неоспорим чар, както известният му татко във Фабиоза

Генетиката е супер мощна и ние никога няма да спрем да се изненадваме как децата и родителите могат да си приличат.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Момоа (@prideofgypsies) на 23 август 2016 г. в 15:37 ч. PDT

Джейсън Момоа изглежда като най-коравия човек в живота, но той е напълно противоположен на екранните си герои и подобен на външен вид. The Аквамен звездата има най-мекото място за най-скъпото си семейство и винаги се превръща в малко дете, когато блика над тях.

Момоа намери щастие, когато завърза възела с Лиза Бонет. Жената роди две красиви деца, дъщеря Лола и син Накоа-Вълк.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Момоа (@prideofgypsies) на 20 юли 2019 г. в 23:35 ч. PDTИнтересното е, че двойката се среща заедно през 2005 г., макар че официално са сключили брак едва през 2017 г. Не е известно как е възможно, но невероятната им връзка заслепява всички, така че всъщност никой не е мислил за тяхното извънбрачно положение до официалното изявление преди две години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Момоа (@prideofgypsies) на 4 април 2019 г. в 16:29 ч. PDTОтделното внимание, разбира се, изисква сина на Джейсън. Десетгодишното хлапе на мини-мен Джейсън Момоа изглежда точно като красивия си и очарователен баща.

Благодарение на профила на холивудския актьор в Instagram можем да видим многобройни снимки на децата му, така че всъщност не беше трудно да се намерят няколко снимки на баща и син, които да ви покажат колко идеално Накоа-Вълк прилича на родителя си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Момоа (@prideofgypsies) на 31 юли 2019 г. в 22:43 ч. PDT

Въпреки че някои фенове смятат, че Лола е плюещият образ на Джейсън, по-скоро бихме казали, че тя прилича повече на майка Лиза, но Nakoa-Wolf е младата версия на Джейсън - 100% младото момче ще изглежда точно като добре изглеждащия си баща.

Лола има цвета на кожата на майката, чертите на лицето и цвета на косата. На същата страница Nakoa-Wolf представя цвета на косата на бащата и общите черти на лицето също.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейсън Момоа (@prideofgypsies) на 19 юли 2019 г. в 16:45 ч. PDT

С други думи, и Лола, и Накоа-Вълк са точните копия на Лиза Бонет и Джейсън Момоа! Колко яко!

Популярни Публикации