„Дженифър е нещо повече от приятелка“: Защо „Лудите мъже“ Джон Хам се среща с бившия си 18 години, но никога не се жени за неяДжон Хам беше в дълга връзка с бившата си Дженифър Уестфелд. Двойката излиза близо 20 години, но така и не се ожени. През 2015 г. дори го нарекоха да напусне. Каква е причината зад това?

Джон Хам и бившата му приятелка Дженифър Уестфелд се разделиха през 2015 г. Двойката публикува съвместно изявление до ХОРА , потвърждавайки раздялата им „след 18 години любов и споделена история“.Ще продължим да се подкрепяме взаимно по всякакъв възможен начин, за да продължим напред.

Джон Хам започна да се среща с Дженифър Уестфелд през 1997 г. и двамата дори участваха заедно във филма от 2011 г., Приятели с деца . Въпреки че двойката не се ожени след близо две десетилетия романтика, те имаха късмета да са заедно и продължиха да бъдат добри приятели след раздялата.Гети изображения / Идеално изображение

Партньорът на Джон Хам беше нещо повече от просто приятелка

Американският актьор излизаше с Дженифър Уестфелд наистина дълго време, но по някакъв начин те никога не са мислили да се женят. Независимо от това, подобен роман без брак не беше в тежест за двойката.Гети изображения / Идеално изображение

Джон Хам и бившата му приятелка Дженифър Уестфелд споделяха домове в квартал Лос Анджелис в Лос Анджелис и Горната Западна страна, когато те бяха двойка .Може да нямаме лист хартия, в който да пише, че сме съпруг и съпруга, но след 10 години Дженифър е нещо повече от приятелка. Това, което имаме, е много по-дълбоко и и двамата го знаем.

Гети изображения / Идеално изображение

Хам смята, че хората трябва да се женят само когато са готови да имат деца, но кариерата им е на първо място в продължение на 18 години. В интервю от 2010 г. с Парад , звездата каза, че не е имал „брачен чип“ и не бърза да се установява.

Нямам брачен чип и никой от нас няма най-големите примери за бракове в семействата си. Но Джен е любовта на живота ми и вече сме заедно четири пъти по-дълго, отколкото родителите ми бяха женени.

Гети изображения / Идеално изображение

Джон Хам като самотен мъж

Раздялата с партньор на 18 години е трудна и да бъдеш неженен след това също е сложно. Джон Хам е неженен от 2015 г., но още през 2017 г. той каза, че това, че е сам, е 'гадно'.

В интервю с Със стил списание , Луди хора звезда призна:

Това е трудно. Трудно е да бъдеш неженен след дълго време заедно. Наистина е трудно. Гадно е.

Гети изображения / Идеално изображение

Въпреки че е неизвестно защо Джон Хам и Дженифър Уестфелд решиха да се разделят след близо 20 години, те изглежда са избрали различни пътища за бъдещето си. Надяваме се, че ще успеят намери любов отново , което ще ги направи най-щастливи завинаги.

Популярни Публикации