Джон Ритър издъхна на 5-ия рожден ден на дъщеря си и вдовицата му съжалява, казвайки й лъжа: „Истината е, че е много по-тъжна“Най-новите новини Джон Ритър изчезна на 5-ия рожден ден на дъщеря си и вдовицата му съжалява, казвайки й лъжа: „Истината е, че е много по-тъжна“ на Fabiosa

Светът се сбогува с легендарния актьор Джон Ритър през 2003 г. Докато повечето хора знаеха и празнуваха заради таланта му, Ритър беше и семеен човек.

Джон Ритър издъхна дъщеря сиГети изображения / Идеално изображение

Ритър е женен за актрисата Нанси Морган от 1977 до 1996 г. и заедно имат три деца: Джейсън, Карли и Тайлър.

Три години след развода си с Нанси, актьорът завърза възела с Ейми Ясбек. Те имаха едно дете, Стела, и бяха заедно до трагичната му кончина.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Нанси Ритър (@nancyritter) на 31 януари 2016 г. в 14:46 ч. PSTСъжалява Ясбек

Ритър почина на петия рожден ден на Стела и ден след като Ясбек се опита да обясни на дъщеря си, че смъртта му е неизбежна.

За съжаление, години след смъртта му, тя открива, че смъртта на съпруга й може да бъде предотвратена.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ейми Ясбек (@yasbeckamy) на 11 септември 2018 г. в 14:02 ч. PDT

' Three's Company Звездата беше неправилно диагностицирана с инфаркт, тъй като действителното му състояние беше дисекция на аортата.

Докато говорим с The Los Angeles Times за това как се е чувствала към истината, Ясбек обясни, че да излъже дъщеря си е най-голямото й съжаление.

'Лекарите ми го казаха като на 5 и аз й го казах като на 5. Истината е, че е много по-сложно и много по-тъжно.'

Джон Ритър издъхна дъщеря сиГети изображения / Идеално изображение

Фондация, която да продължи наследството му

Независимо от опустошителното обстоятелство около смъртта на Ритър, Ясбек и останалата част от семейството му са задължени да запазят наследството му.

В светлината на това Фондацията на Джон Ритър за здраве на аортата е създадена месец след смъртта му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ейми Ясбек (@yasbeckamy) на 3 ноември 2018 г. в 20:27 ч. PDT

Неговата мисия е да подобри идентифицирането на лица в риск от аортни дисекции и лечение на гръдна аортна болест чрез медицински изследвания.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ейми Ясбек (@yasbeckamy) на 22 октомври 2018 г. в 14:34 ч. PDT

Тъжно е, че Ясбек трябваше да носи такава вина, след като понесе болката от загубата на съпруга си. Дано истината помогне на нея и дъщеря й Стела да намерят някакво затваряне.

Популярни Публикации