Красивият внук на Джон Уейн Матю е израсъл и е католически свещеникПоследни актуални новини Красивият внук на Джон Уейн Матю е пораснал и е католически свещеник във Фабиоза

Джон Уейн беше един от най-великите актьори на своето време. Освен че е известна екранна икона, той е бил баща и дядо. Той успя да предаде грубо красив външен вид на следващото поколение.

Дядо Уейн

За света Джон Уейн беше холивудска легенда, но за внука си о. Матю Муньос, той беше просто дядо. Матю беше на 14 години, когато известният актьор почина от рак.Говорейки с CNA , той каза:

Когато бяхме малки, отивахме у него и просто се мотаехме с дядо, играехме и се забавлявахме: съвсем различен образ от това, което повечето хора имат за него.Копие на Джон Уейн

Внукът на Джон Уейн, Матю Муньос, вече е пораснал, поразително прилича на известния си дядо.Той е син на дъщерята на Уейн, Мелинда от брака му с Жозефин Уейн Саенц. Сега Матю е пораснал човек със страхотна кариера, която всъщност няма нищо общо с шоубизнеса.

Както се оказа, той избра много благородна и по-малко стресираща професия. Той е католически свещеник. Отец Матю Муньос е свещеник на Оранжката епархия в Калифорния.

Преди Джон да умре, Матю трябваше да стане свидетел на приемането на дядо си в католическата вяра. Известният актьор бе представен в католическия свят от бившата му съпруга Жозефин Уейн Саенц.

Матей за дядо си

Свещеникът определено се гордее с превръщането на дядо си в католик. От всичките си успехи и постижения Матю се гордее с него. Той каза:

Искаше да се покръсти и да стане католик. Беше прекрасно да го видя да дойде във вярата и да остави това свидетелство за цялото ни семейство.

Всъщност отец Матю Муньос е млада версия на легендарния си дядо.

Популярни Публикации