Съдия Грег Матис се срещна със съпругата си малко след смъртта на майка му и двамата са неразделни в продължение на почти 35 годиниПоследни актуални новини Съдия Грег Матис се срещна със съпругата си малко след смъртта на майка му и двамата бяха неразделни от почти 35 години във Фабиоза

Грег Матис има впечатляваща житейска история, която вдъхновява хиляди хора. Той беше младо момче, което се издигна от затвора, за да съди, насърчавайки кампании за застъпничество за равна справедливост и градска младеж.Съдия Матис е национална фигура за много хора, но за съпругата си от близо 35 години той е всеотдаен съпруг и сродна душа.

Грег Матис се срещна със съпругата си Линда Рийз, малко след смъртта на любимата си майка. Двойката завърза възела през 1985 г. и продължи да има четири деца заедно.

Двамата споделят две дъщери, Джейд и Камара, както и двама сина, Грег-младши и Амир.Съдия Грег Матис се срещна със съпругата си малко след майка сиГети изображения / Идеално изображение

Съдия Матис е известен със своя добре закръглен жизнен опит и разнообразни дейности. 59-годишният е написал няколко книги и в една от тях, а именно Уличен съдия , той описа любовта си към своята Линда. И така той написа:... Спането не беше проблем, след като съзнанието ми се вливаше в мислите на жена ми, любовник, довереник и най-добър приятел.

През цялата книга Грег Матис изразява истинските си чувства към жената, която е откраднала сърцето му преди 34 години.

Съдия Грег Матис се срещна със съпругата си малко след майка сиГети изображения / Идеално изображение

Линда, която управлява три детски заведения с нестопанска цел, никога не е била изненадана от успеха и изключителната си кариера на съпруга си:

Винаги имаше много стремеж и амбиция.

След много години брак, Грег и Линда все още го поддържат романтичен. Веднъж съдия Матис каза, че съпругата му е шеф в семейството и тя винаги е права.

Изглежда, че Грег е лудо влюбен в жена си, точно както Линда обожава съпруга си. Двамата са перфектни цели в отношенията!

Нищо не е по-хубаво от това да си женен за своя любовник, сродна душа и най-добър приятел!

Популярни Публикации