Джулия Робъртс се отваря за сестра си Лиза, която стана основната причина да се премести в Ню ЙоркПоследните актуални новини Джулия Робъртс се отваря за сестра си Лиза, която стана основната причина да се премести в Ню Йорк във Фабиоза

Фамилията „Робъртс“ може да се чуе и види във всяко кътче на земното кълбо. Джулия Робъртс, Красива жена звезда, мигновено идва на ум.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулия Робъртс (@juliaroberts) на 9 септември 2018 г. в 12:53 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джулия Робъртс прави редки публични изяви в Лос Анджелис с близнаците си: Те всички са пораснали сега и приличат на нея!

Освен Джулия има и Ерик и Лиза Робъртс, които също са избрали актьорска кариера. Изглежда талант, умения и страст към филмите текат в кръвта им.чрез GIPHY

Родителите на Джулия, Бети и Уолтър, бяха еднократни актьори и драматурзи по тяхно време. Не е чудно защо всичките им деца сега се появяват в холивудски филми, показващи тяхната слава и стремеж.

По-голям брат или сестра

Освен Ерик Робъртс, Джулия има прекрасна по-голяма сестра, Лиза, 53. Актрисата твърди, че те са невероятно близки помежду си и това е красиво нещо.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулия Робъртс (@juliaroberts) на 26 юни 2018 г. в 12:57 ч. PDT

Лиза се премества в Ню Йорк, за да учи в съседната игрална къща. Тя е една от основните причини Джулия Робъртс също да се премести в Голямата ябълка; тя искаше да е близо до сестра си.

Джулия Робъртс се отваря за сестра си Лиза, която стана основната причина да се премести в Ню Йоркgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джулия Робъртс проблясва както с тънката си фигура, така и с нова брюнетна коса в трилър ТВ сериал „Завръщане у дома“

Интересното е, че Джулия се преместила за сестра си, но в крайна сметка се превърна в известна актриса, благодарение на нейния мениджър Боб Макгоуан, който й помогна да намери начин да действа.

Други

Както споменахме, Джулия не е единствената от роднините на Робъртс, която се обърна към холивудския живот. По-големият й брат, Ерик , също е актьор. Той е най-известен с ролите си в Кралят на циганите, Влакът за бягство, и Raggedy Man . Като цяло Ерик е натрупал повече от 500 кредита.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Марсиана де лос Пинос (@marcianadelospinos) на 9 ноември 2018 г. в 11:33 ч. PST

Дъщерята на Ерик, Ема Робъртс , също е последвал неговите и Джулия стъпки в актьорската индустрия. Тя е на 27 години, но вече е безспорно известна по целия свят. Тя е известна най-вече с Нанси Дрю серия , Хотел за кучета, Пало Алто, Ние сме мелничарите и т.н.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулия Робъртс (@juliaroberts) на 24 септември 2018 г. в 11:49 ч. PDT

Казва се, че гените могат да предадат нещо положително или отрицателно, нали? И така, какво ще кажете за невероятния талант и успех на династията Робъртс? Определено възхитително!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дъщерята на Ерик Робъртс Ема е вдъхновена да стане актриса не от татко, а от леля Джулия Робъртс

Популярни Публикации