Джулия Робъртс разкрива как загубата на баща си на 9 промени живота й и я оформи като родителПоследните актуални новини Джулия Робъртс разкрива как загубата на баща си на 9 промени живота й и я оформи като родител във Fabiosa

Джулия Робъртс е известна с известната си холивудска усмивка, която осветява екрана винаги, когато се появи на него. Но има една трагична загуба, която се крие зад това перлено-бяло зелено. Когато Робъртс беше само на 9 години, тя загуби един от най-близките хора в живота си, любимия си баща.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @thefamousfaces на 17 декември 2018 г. в 22:17 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ерик Робъртс за връзката му с Джулия Робъртс и неговия „статус“ на най-трудолюбивия човек в Холивуд

Родителите й се развеждат, когато тя е на 5 години, а майка й завежда нея и по-голямата й сестра Лиза да живеят в Смирна. Четири години по-късно трагедията удари Джулия, когато баща й почина след битка с рак. Тази сърцераздирателна загуба я промени дълбоко, оставяйки гигантска рана в сърцето й.

Как загубата на баща се отрази на Джулия

Когато говори за смъртта на баща си, Робъртс казва, че това й е променило живота. Тя обясни:Мисля, че когато загубите родител като млад, това отнема това мечтателно качество на живот, което децата трябва да имат. Мисля, че сте завинаги променени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джулия Робъртс (@juliaroberts) на 3 декември 2018 г. в 13:50 ч. PSTАктрисата казва, че това е повлияло дълбоко на живота й, включително начина, по който отглежда трите си деца. Робъртс коментира:

Сега като родител осъзнавам, че точно около тази възраст започваш да се независиш като душа в света от родителите си и осъзнаваш, че не си едно и започваш да се тревожиш. Това е около възрастта, в която моите деца започнаха да казват „Мамо, ще ти се случи ли някога“, която започва да е част от тревожността ти в развитието.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от HollywoodBabies (@hollywoodbabies) на 27 май 2013 г. в 2:11 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Джулия Робъртс прави редки публични изяви в Лос Анджелис с близнаците си: Те всички са пораснали сега и приличат на нея!

Тя продължава, като казва как загубата на баща си е променила гледната й точка за такава тревожност.

Така че фактът, че баща ми е преминал в същия момент, ви информира по начини, които не се разкриват много по-късно. Но определено ме постави на мястото на тишината.

Джулия Робъртс разкрива как загубата на баща си на 9 промени живота й и я оформи като родителgettyimages

Това не е единствената трагедия, която Джулия трябваше да преживее. През 2015 г. майка й също почина. Робъртс казва, че все още се адаптира към живота без единствения родител, когото е оставила, но децата й са й помогнали да се справи с мъката.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Keeping Up With Jess (@kuwj) на 19 февруари 2015 г. в 14:41 ч. PST

Сега Джулия е фокусирана върху нейната кариера , с участието на нов сериал „ Завръщане у дома , ”Поставяйки отново тази известна усмивка.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Те не знаят с какво се занимавам“: Защо Джулия Робъртс държеше децата си скрити от публиката досега

Популярни Публикации