Джулиет Милс е на 18 години по-възрастна от съпруга си, но точно това кара брака им да работи18-годишната разлика във възрастта между актрисата Джулиет Милс и по-малкия й съпруг Максуел Колфийлд не влияе на брака им. Всъщност това е една от причините да са все още заедно и до днес.

Може би я помните от Нани и професорът и може да сте се влюбили в таланта й, след като сте я виждали в няколко сценични продукции. Плодотворната кариера на актрисата Джулиет Милс означава, че е звезда в телевизията, филмите и сцената. В допълнение към успеха си, тя също така има красиво семейство и мъж, когото много обича.На среща с Жулиета

Актьорът Максуел Колфийлд веднага бе привлечен от Жулиета при първата им среща. В този момент актрисата вече беше омъжена два пъти.

Джулиет Милс е на 18 години по-възрастна от съпруга си, но товаГети изображения / Идеално изображение

В един интервю , Максуел се отвори за това как се е запознал със съпругата си. Той разкри, че те са били в Ню Йорк на турнето на пиесата им Човекът слон .

Аз играех главната роля, а тя - викторианската актриса, г-жа Кендал, и честно казано, наистина, наистина беше любов от пръв поглед. Вид на красавица и звяр.Джулиет Милс е на 18 години по-възрастна от съпруга си, но товаГети изображения / Идеално изображение

Максуел сподели, че вече е знаел за актрисата, преди всъщност да се срещнат, тъй като той е голям фен на нейната работа. Но влечението му към нея не се основаваше на актьорските й умения, а по-скоро на факта, че тя беше „зрелищна жена“.Джулиет Милс и възрастовата разлика на съпруга

В отделно интервю с SundayPost , Максуел каза, че наличието на 18-годишна разлика във възрастта между него и Жулиета не е повлияло негативно на връзката и брака им.

Жулиета е почти две десетилетия по-възрастна от съпруга си, но нейната зрялост беше едно от нещата, които гарантираха, че бракът им е оцелял.

Това е едно от предимствата да имаме тази разлика във възрастта - тя имаше зрелостта и опита да избяга от ранните нестабилни години.

Джулиет Милс е на 18 години по-възрастна от съпруга си, но товаГети изображения / Идеално изображение

Още от самото начало двойката изненада феновете, като се ожени толкова скоро след срещата и макар по това време да имаше известен скептицизъм, двамата доказаха, че любовта им е трябвало да продължи.

Говорейки с Студио 10 , Жулиета също се отвори за връзката си със съпруга си и как разликата във възрастта изигра роля.

Тя разкри, че Максуел веднага се погрижи „от нея още от първия ден, което беше изненада, тъй като първоначално се тревожеше, че тъй като е много по-възрастна от него, тя ще бъде поставена на длъжност пазач.

Годеж и сватба

Джулиет разкри, че Максуел е слязъл на едно коляно на върха на хълм в Бевърли Хилс, а в предложението случайно са участвали и бели гълъби.

Джулиет Милс е на 18 години по-възрастна от съпруга си, но товаГети изображения / Идеално изображение

Ясно е, че височината е била важна за тази двойка, тъй като сватбата им се е състояла на скала с изглед към Тихия океан при изгрев слънце.

Как те карат брака им да работи

Да бъдете заедно почти четири десетилетия със сигурност не е лесно. Но за Джулиет и Максуел те разчитат на няколко ключа, за да гарантират, че връзката им остава стабилна и щастлива.

  • Те отделят време за съответните си хобита. Жулиета разказа ВИСОКО че тя обича да гради, докато Максуел обича да плува. И двамата се насърчават взаимно в тези области.
  • Говорейки с Огледало , Максуел разкри, че друг начин, по който поддържат брака си, е чрез романтика и възприемането на раздалеченото време като полза. Кариерата им често ги принуждава да имат „много раздели“, но според него това само „кара сърцето да расте по-добре“.
  • Взаимното уважение и признателност един към друг също са начини да останат свързани.

Джулиет Милс е на 18 години по-възрастна от съпруга си, но товаГети изображения / Идеално изображение

Бракът може да се усложни, без съмнение. Но няма правила по отношение на любовта. Въпреки че голямата разлика във възрастта често причинява проблеми в много отношения, за Джулиет и Максуел всъщност това ги кара да работят. Ето защо не можем да съдим двойка, когато изглежда, че правят нещо противоречиво. В крайна сметка всичко, което има значение, е, че двама души се обичат, уважават и ценят един друг.

Знаменитости
Популярни Публикации