Ретрограден Юпитер във вашата натална картаРетрограден Юпитер - Като роден под Юпитер в ретроградно движение, това не означава непременно, че човек не печели в нищо! Напротив, има много късметлии, родени под този ефект. Но това, което наистина означава, е, че роденият гледа на съдбата като на непостоянна и отдавна се примирява с представата, че тя

Мнозина, родени под това влияние, изглежда изпитват повече смесени благословии, отколкото късмет - точно когато имате късмет и се вълнувате, че животът най -накрая ви отвежда някъде, космосът се намесва и всичко сякаш спира. Изглежда, че космосът ви играе практична шега. В действителност Юпитер ви принуждава да се запитате дали наистина сте достоен, когато има криза около вярата. Има много тънка граница между вярата и вярата и по -често това, в което вярвате, в крайна сметка се проявява като реалност.

Ретрограден Юпитер в транзит

Юпитер преминава ретроградно за около 4 месеца на всеки 13 месеца. По време на този преходен период привидно късметните почивки изглежда спират или се постигат по -трудно. Това е време, когато човек поставя под въпрос убежденията, ценностите, които обществото и организациите ни налагат, и не приемаме всичко за номинална стойност.

В личен план хората са по -склонни да се обръщат навътре за отговори, тъй като този период благоприятства личностното развитие и вътрешния растеж в подготовка за възможностите, които възникват, когато Юпитер се насочи директно. Не е благоприятен момент за спекулации, инвестиции или хазарт, тъй като спечелването на коефициентите може да се окаже трудна задача.

[page_section color = '#582564 ′ textstyle =' light 'position =' default ']
stencil-test-1

Майкъл ЛерхерВ прогнозирана диаграма
Докато Юпитер е в ретроградна ситуация, може да изглежда, че нещата спират или не напредват така, както бихте искали. Освен това нещата, които са в живота ви, от които не се нуждаете непременно, ще намерят своя изход от живота ви. Докато Юпитер е в ретрограда, потърсете в каква къща се намира или планети, които правят силни аспекти на Юпитер за това, което може да излезе от живота ви. Това е подходящ момент да прегледате живота си и да разгледате по -задълбочено къде трябва да се подобрите.

В натална карта
Повечето хора приемат, че ретроградните планети са отрицателни, но ако сте родени с Юпитер в ретроградно положение, това е благоприятна позиция. Хората, родени под Юпитер с ретроградна продължителност, ще продължават да се опитват да успеят в нещата, дори ако в миналото са се провалили. Това често води до успех, който другите не биха имали. Определено ще преминете в ритъма на собствения си барабан и сами ще потърсите отговорите на житейските въпроси, а не просто ще вземете отговорите на другите.Кой е засегнат повече
С Юпитер като свой владетел, Стрелците и Рибите ще усетят ефектите на Юпитер ретрограден повече от други. Рибите вече са в илюзорния свят през по -голямата част от времето и нека си признаем, Рибите също са свикнали да са малко тромави, така че нещата, които не напредват както обикновено, няма да имат толкова голям ефект върху тях, колкото това би било Стрелците.

Цикъл
Юпитер се обръща ретроградно около веднъж годишно за период от 120 дни и остава неподвижен за около 10 дни.

[/page_section]

Ретрограден Сатурн - Щракнете тук за следващата планета!

Други ресурси:

Кралят на астрологията
Кели Фокс

и т.н.

У дома | Други статии за астрология

Популярни Публикации