Кати Лий Гифорд за болката си, след като разбра, че нейният закъснял съпруг я е измамил със стюардесаКогато Globe пусна история за двудневното рандеву на хотел на Гифорд със стюардеса Сюзън Джонсън, която също беше омъжена, футболистът категорично отрече.

Когато Кати Лий се омъжи за Франк Гифорд, животът им звучеше като истинско съвършенство. Двойката отглеждаше 2 прекрасни деца и изглеждаше по-щастлива от всякога.Дори разликата във възрастта им от 23 години не изглеждаше проблем. Една грешка обаче почти съсипа идиличния им брак.

Един ден, Земно кълбо таблоидът започна да твърди, че Франк е изневерявал на Кати Лий с омъжена стюардеса.Франк го отрече възможно най-категорично

Когато Земно кълбо пусна история за двудневното хотелско рандеву на Гифорд със стюардеса Сюзън Джонсън, която също беше омъжена, футболистът категорично отрече.Франк непрекъснато повтаряше, че всичко е лъжа на съпругата му и на останалия свят, докато таблоидът не публикува снимки и стенограма от видеоклип, показващ „срещите“ на Гифорд с Джонсън.

Когато истината излезе наяве, Кати Лий направи официално изявление, казвайки:

Това преживяване беше толкова болезнено за нас, колкото и за всяка друга двойка. Ние обаче ще преживеем това заедно. Молим нашата поверителност да бъде спазена в този труден момент.

Звучи като най-общия шаблон досега, но можем да сме сигурни, че опитът наистина е бил болезнен.

Но Кати Лий прости на съпруга си

С течение на времето телевизионната водеща успя да намери прошка в сърцето си. Тя разкри, че въпреки че бракът им е бил променен завинаги, тя се е научила как да се влюби отново в съпруга си.

Кати Ли каза:

Няма магическа формула. Останахме у дома, останахме в Божието слово. Останахме в леглото ... Това е най-хубавото нещо на света, когато някой наистина поиска прошка.

По-късно тя каза, че е успяла да остави огромната емоционална болка от измамата в миналото и да започне отначало с Франк, най-вече заради децата на двойката.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Kathie Lee Gifford (@kathielgifford) на 22 март 2019 г. в 10:11 ч. PDT

Никога не са знаели какво се е случило. Кати Лий и Франк останаха женени, докато той почина през 2015 г.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Аманда Холдън подготвя червения килим в провокативна ниско разкроена яркорозова рокля на гала събитие

Популярни Публикации