Запалени екстрасенсиЗапален преглед на екстрасенсите Прескочете до как използвахме този опит в наша полза и как можете и вие! Общ преглед Keen беше една от първите психически мрежи, достъпни онлайн. Извънредно те се превърнаха и в една от най -големите психически мрежи, предлагайки най -много читатели онлайн. По едно време те бяха собственост на AT&T и оттогава са преминали през много собственици. През последните няколко години се появи нов собственик, който имаше голям интерес да предложи най -добрите показания за най -добрите цени. Те седнаха и разгледаха всички читатели, които бяха достъпни в тяхната мрежа.

Общ преглед

Keen беше една от първите психически мрежи, достъпни онлайн. Извънредно те се превърнаха и в една от най -големите психически мрежи, предлагайки най -много читатели онлайн. По едно време те бяха собственост на AT&T и оттогава са преминали през много собственици. През последните няколко години се появи нов собственик, който беше много заинтересован да предложи най -добрите показания за най -добрите цени. Те седнаха и разгледаха всички читатели, които бяха достъпни в тяхната мрежа. Те осъзнаха, че трябва да направят прочистване на читателите, които не се справят толкова добре, и да запазят всички, които бяха. Те разбраха, че читателите, които не се справят толкова добре, вредят на репутацията на сайта. Оттогава са направили всичко възможно, за да се уверят, че сайтът предлага най -доброто, което могат.С новата собственост те също внесоха нещо, което не беше там преди, което е гаранция за удовлетворение. Тяхната гаранция за удовлетворение обаче не е типичната ви гаранция за връщане на парите. За разлика от други мрежи от най-високо ниво, ако не сте доволни от показанията, които получавате, те ще кредитират сметката ви, вместо да ви връщат пари. Това обаче е по -добре от много други сайтове, които няма да ви дадат гаранционен период за връщане на парите. За това им даваме палци нагоре.

Какво ще научите:

Цена$ 1,99 за 10 минути
Екстрасенси по телефонаДа
Чат ЕкстрасенсиДа
Видео четенияНе
Четения по имейлНе
Поддръжка по телефонаНе
Поддръжка по имейлДа
24/7 поддръжкаНе
Гаранция за удовлетвореностДа 100%

(70%) 148 гласа
? ? ? ? ? 3,5 / 5

 • 100% гаранция за удовлетвореност
 • 1700+ психически съветници
 • 10 минути за $ 1.99

10 минути за $ 1.99 Специална оферта
Посетете сайта

Как да се регистрирате

Те правят това прост и лесен процесKeen наистина прави много лесно да се регистрирате за техните услуги. Нуждаете се от имейл адрес, до който имате достъп, и парола, това е наистина и всичко е готово. Това, което би било чудесно допълнение тук, е, ако добавиха възможността да се регистрират и чрез Facebook за регистрация с едно щракване.

Едва след като се регистрирате и влезете, имате възможност да заредите акаунта си или да редактирате данните за кредитната си карта в системата. Това ни хареса, защото го накара да се почувства по -сигурно, като даде вашата информация за плащане, след като можеше да огледа малко сайта.

Тук също имате възможност да добавите телефонния си номер отзад. Което след регистрацията, ако използвате приложението им, улеснява, така че просто трябва да влезете чрез телефонния си номер вместо имейл адреса си.

Те правят много лесно, когато става въпрос за добавяне на кредитната ви информация и допълване на акаунта ви. Те вземат всяка голяма кредитна карта, както и PayPal. Това улеснява хората, които нямат налична кредитна карта, но все пак могат да използват PayPal, за да финансират четенето си.

Начинът, по който те настройват профила на вашия акаунт, е по -стабилен от много други различни сайтове. В този раздел ще можете да видите какви транзакции сте направили, останалите средства в сметката си и всички безплатни минути, които сте получили. Други неща, като например да видите историята на контактите, които сте имали с различни читатели, деня, в който сте ги получили, и номера на поръчката на клиента, наличен за нея.

Техният уебсайт

По едно време техният уебсайт беше объркан, за да бъда брутално честен с вас. Въпреки че наскоро направиха огромен ремонт и с него е много по -лесно да се работи. Новият дизайн и оформление са красиви и ви позволяват да разгледате всички налични екстрасенси онлайн и да прочетете и оставите отзиви и за тях. Те имат много прилична функция за търсене, която ви позволява да търсите читатели въз основа на рецензии, цени, видове четения, които дават, техните умения и много други.

Те също така ви уведомяват колко дълго читателят чете чрез услугата. По този начин можете да разберете дали са опитен ветеран или начинаещ. Той също така ви позволява да знаете колко четения са дали за времето си с Keen.

Това напълно ви дава възможност да намерите читател, който има много опит в ситуацията или темата, която търсите.

Специални оферти

Keen наистина има много ефектно първо предложение за нови клиенти. Можете да получите три безплатни минути с всеки наличен екстрасенс с закупуването на допълнителни минути. Дори след това те ще изпращат имейли със специални оферти и отстъпки.

За вас е важно обаче първо да разберете кои екстрасенси искате да изпробвате, поради факта, че има на разположение хиляди. Отделете време, за да разберете колко минути можете да прекарате и цената, която сте готови да платите на минута. Ограничете всичко и това ще ви помогне да намерите читателя, който търсите.

Как се възползвахме от специалната оферта

има две различни опции, които можете да предприемете, когато става въпрос за четене от Keen, едната е или четене на чат по телефонно обаждане, или другата просто четене на чат.

Решихме да тестваме четене на телефон.

Но това, което направихме първо след регистрацията, беше да започнем да търсим читатели, които бяха в ценовия диапазон, който търсехме. След като подредихме тези, отидохме на техните страници с профили. Търсихме около 2 до 3 долара на минута.

На страницата на профила им можеха да видят техните специалности, техните умения, методи и езика, на който те четат. Ние също обърнахме известно внимание на техния опит в индустрията и на начина, по който те правят четенията.

Това, на което най -много обърнахме внимание, бяха оценките или рецензиите, които те получиха.

От колко време са на сайта? Колко четения са направили за сайта? Това са две неща, които взехме предвид много. Това са две неща, които са на видно място в самия връх на техните профили. Искахме да четем с квалифициран читател. Това беше съветник при тях от дълго време, имаше много опит и добри отзиви.

Имате избор или да направите четене на имейл от тях, възможност да се обадите сега, ако те са достъпни за четене, или дори можете да го настроите да разговаряте с тях по -късно, ако сте избрали да четете с. За наш късмет нашият читател беше достъпен онлайн и бяхме свързани веднага.

Процесът беше лесен и прост и ни харесва как е настроен. Харесваме и безплатната уводна оферта, която взехме при регистрацията за акаунта.

Първите 3 минути имаме безплатно!

Плати $ 20.00 за още 10 минути

получи 13 минути четене за 20.00

СЕГА! $ 1,99 ЗА 10 МИНУТИ! ОЩЕ ПО -ДОБРО ОТ КАКВОТО ПЛАЩАМЕ!

Психическият скрининг процес

Споменатото по -горе Кийн наскоро направи цялостен ремонт на своя уебсайт. Те също така подобриха процеса си на скрининг за психически читатели. По -рано в миналото те позволяваха на всеки, който има някаква способност да чете психически. Добрите читатели ще получат добри отзиви, а лошите читатели, тези хора обикновено бяха изгонени от лошите отзиви и загубиха доверието си в сайта. Това вече не е така.

Все още има няколко читатели, които са се промъкнали през пукнатините, които имат лоши отзиви, но ние стискаме палец на Кийн да направи всичко възможно, за да задържи измамниците настрана и да ви позволи да имате положителен опит.

Този повишен контрол помага да се поддържа здравето на сайта.

Поддръжка на клиенти

Техната поддръжка на клиенти направи скокове и граници през много години, през които са били онлайн. Както при другите мрежи, те предлагат денонощна поддръжка по имейл, където можете да ги вземете. Те също имат телефонна поддръжка на клиенти Между нормалното работно време. Това ще стане през седмицата от понеделник до петък от около 6 часа сутринта до 6 часа следобед, а през почивните дни между 8 часа сутринта и 16:30 часа

Тази опция за телефон го прави по -атрактивна оферта, така че можете да накарате някой да отговори на вашите притеснения веднага в работното време. Определено би било много по -добре, ако могат да преминат към използване на 24/7 модел, макар и за обслужване на клиенти по телефона.

Въпреки това това все още е добра опция, която ви дават, защото винаги е добре да говорите с човешко същество, за да разрешите проблемите си след това само чрез обикновен имейл.

Въпреки че в един момент имах проблем, все пак се свързах с тях чрез имейла им и проблемът ми беше разрешен доста бързо. Получих отговор на въпроса си в рамките на няколко часа. Това би трябвало да ви успокои, като знаете, че ще трябва да им се обадите само в обслужването на клиенти, ако не можете да постигнете споразумение по имейл.

Това е добре и за хората, които трудно се изразяват по имейл, за да изразят мнението си.

Keen: Какво ги отличава от конкуренцията

Класиране на обратна връзка с клиенти

едно нещо, което беше внедрено, което всъщност е наистина невероятна идея, е, че те добавиха обратна връзка с клиентите в алгоритъма, за да класират своите психически читатели. Най -добрият начин да се уверите, че сметаната на реколтата се издига до върха и читателите, които не се справят толкова добре, не са класирани високо.

По този начин можете да видите в различните различни категории, които са достъпни на сайта, най -добрите читатели, които са достъпни за този тип четене, оценките и рецензиите, които са получили. Това може да ви помогне да вземете добре информирано решение с кой психически читател да четете. Можете също така да добавите към тълпата, която се снабдява с вас, и да добавите оценка и преглед след като прочетете, за да помогнете на другите.

Функция за обратно повикване

Вероятно едно от най -добрите неща, които те изнесоха, и ми се иска много други психически сайтове да бъдат добавени, е, че те имат функция за обратно повикване. Много банки и предприятия започват да въвеждат това в своите системи. Всички те разбират, че всеки има зает начин на живот и график, който трябва да спазва. Това, което прави, им дава възможност да продължават да четат, но в свободното ви време. Особено готино, ако сте създали връзка с определен читател, който е онлайн и искате само да прочетете от тях.

Така че, ако отидете онлайн, за да прочетете, а вашият четец в момента е недостъпен или офлайн, ще можете да насрочите обаждане при ваше удобство. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона до името на читателите, да зададете времето, което сте готови да изчакате за обратно повикване и сте готови.

Да обобщим всичко

Ако търсите мрежа, която има много психически читатели, специализирани в толкова много различни видове гадаене, тогава това е мрежата, която търсите. Специално със специалната оферта, която раздават в началото.

Радваме се, че отделиха време за подобряване на обслужването на клиентите и процеса на проверка на самите екстрасенси.

Техното обслужване на клиенти може да ви помогне, ако се чувствате така, сякаш не сте получили това, за което сте платили, и както забелязахме, обслужването на клиенти се обърна към нас по бърз / професионален начин.

Самият им уебсайт изглежда много професионален и показва, че те са много ориентирани към клиентите, с отлични функции.

Така че с това казваме, че като цяло keen.com би било място, където бихме се чувствали комфортно, като насочваме хората към психически четения.

Налични четения

 • Четения на Таро
 • Безплатни четения
 • Тълкуване на сънища
 • Показания на хороскопа

За и против

 • голяма мрежа от 1700+ надарени екстрасенси
 • на разположение 24/7, когато имате нужда
 • с голяма репутация в бизнеса от 1999 г.
 • получавайте показания на живо за незабавни отговори по телефона или чата
 • ако съветникът, който харесвате, не е на разположение, можете да насрочите четене за по -късно
 • вашите показания винаги са 100% анонимни и поверителни
 • достъп до препис от четенето на вашия чат, за да можете да прегледате по -късно
 • ниска начална ставка за нови клиенти и 3 безплатни минути
 • 100% безрискови с гаранция за удовлетворение
 • никога не сте таксувани, защото често имат специални предложения като тази, която се изпълнява сега: 3 безплатни минути
 • Няма опция да пишете с вашия психически съветник, просто се обадете или разговаряйте
 • Няма опция за видео чат или да видите съветника си
 • С толкова много физика, от която да избирате, може да е трудно да изберете една!
 • След първоначалната въвеждаща цена от 1,99 щ.д. за 10 минути, цените на съветник варират от 1,99 щ.д./минута чак до 40 щ.д.+/минута!
Популярни Публикации