Черната рокля на Кели Кларксън обърква нейните фенове, които предлагат да наемат нов стилистИзвестно е, че дрехите на Кели Кларксън в The Voice понякога са доста навън. Разбира се, от време на време тя държи нещата да са прости и сдържани, но понякога дрехите повдигат някои въпроси.

Дрехите на Кели Кларксън Гласът са били известни, че са доста навън понякога. Разбира се, от време на време тя държи нещата да са прости и сдържани, но понякога дрехите повдигат някои въпроси.Всъщност, освен представянето на състезателите, стилът на Кели Кларксън се превърна в едно от нещата, които феновете очакват с нетърпение във всеки епизод на телевизионното шоу. Много от нейните поддръжници са развълнувани да видят сложния, изискан тоалет, в който ще се появи.

Поради модните рискове, които тя поема, хората или наистина харесват дрехите й, или наистина го мразят. За някои от нейните износвания няма нещо средно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кели Кларксън (@kellyclarkson) на 19 ноември 2019 г. в 17:34 ч. PST

Объркващата рокля на Кели Кларксън

През 2019 г. певицата пое още един голям шанс за стил, но този път хората не бяха точно сигурни какво да мислят.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кели Кларксън (@kellyclarkson) на 2 декември 2019 г. в 17:53 ч. PST

В един от появата на Кели Кларксън през декември 2019 г. на Гласът , тя избра да облече уникален червен и черен комбиниран тоалет. Изглеждаше комбинация от червена рокля и черно корпоративно облекло.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Candice Lambert McAndrews (@ cdicelove13) на 2 декември 2019 г. в 18:16 ч. PST

Тя беше с чифт черни ботуши и остави русата й коса да падне по раменете.

Това специално облекло не беше добре прието от феновете, които заключиха, че въпреки че я обичат, не са одобрили дрехите й.

Няколко души дори предположиха, че е време Кели да наеме нов стилист.

Роклята на „хартиен самолет“ на Кели Кларксън Гласът

Объркващата рокля не беше първият път, когато хората не одобряваха стила на водещия на токшоуто.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кели Кларксън (@kellyclarkson) на 18 ноември 2019 г. в 17:37 ч. PST

През ноември тя избра този черно-бял номер и някои фенове просто не го усещаха. С начина на проектиране на яката изглеждаше, че тя има хартиен самолет на гърдите си.

Друг потребител, @ christianM_28 написа:

Защо на роклята на Кели Кларксън имаше голям самолет от хартия?

Изборът на екипировка на Кели Кларксън Гласът досега са били хит или пропуск. Имало е моменти, когато тя абсолютно е приковавала острите си, спиращи погледа визии, но друг път феновете просто не одобряват. Съгласни ли сте, че черното и червеното облекло е моден провал?

Кели Кларксън Знаменитости Дамска мода
Популярни Публикации