Кени Чесни и личният му живот, скрит в мистерия: Съпруга, приятелки и безкрайна любов към музикатаМузиката на Кени Чесни продължава да вдъхновява и да зарадва много хора. През по-голямата част от живота си Чесни е бил самотен мъж, който не е бил привързан към друг човек в продължение на значителен период от време.

50-годишният Кени Чесни може да пее за „всички красиви момичета“ на изложбите си по целия свят, но той направи всичко възможно, за да запази любовния си живот доста личен.Имаше само една връзка, която му беше трудно да запази - четиримесечният му брак с Рене Зелуегър през 2005 година.

Ето защо има много слухове за сексуалната ориентация Кени Чесни след развода му.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Кени Чесни (@kennychesney) 4 октомври 2019 г. в 7:00 PDT

Бившата съпруга на Кени Чесни

Фактът, че Зелуегер е посочил „измамата“ като причина за раздялата им, предизвика бурни спекулации, че Кени е гей, нещо, което той яростно отрече:Мъжът казах:

'Това не е вярно. Период. Може би трябваше да изляза и да кажа „Не, не съм (гей)“, но не исках да обръщам повече внимание на това “, казва 38-годишната кънтри певица. „... Не трябваше да доказвам на никого, че не съм (гей). Не се чувствах така, както наистина.Макар че Кени и Рени никога не са се отваряли за времето си заедно, знаем, че това е вихрен роман и брак - този, който завършва с анулиране по неясни причини.

Но преди Рени да нарече сватбата им „най-голямата грешка в живота ми“, двамата със сигурност изглеждаха погълнати от цялата любов.

И все пак по-късно те пуснаха съвместно изявление, в което обясниха, че разделението им се дължи на „различия“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) 24 октомври 2019 г. в 10:44 PST

Оттогава изпълнителят на наградите ACM Awards за 2018 г. е свързан с няколко жени, включително жена на име Мери Нолан, репортерът на ESPN Жан Браун и напоследък певицата Runaway June Наоми Кук.

Още една известна приятелка на Чесни беше Ейми Коли, коронована за Мис Тенеси през 2005 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Кени Чесни (@kennychesney) 17 септември 2019 г. в 10:29 PDT

Двамата се срещнаха чрез общи приятели и веднага започнаха романтична връзка. След две години запознанства двойката се раздели официално след измамата на слуховете на Чесни с друга жена. Чесни през по-голямата част от живота си е неженен мъж, който не е привързан към друг човек в продължение на значителен период от време, но изглежда, че сега Кени Чесни е готов за своята приятелка и по-сериозна връзка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Кени Чесни (@kennychesney) 5 май 2019 г. в 6:29 PDT

Е, женен ли е Кени Чесни?

Отговорът на основния въпрос е НЕ!

И все пак сърцето на Кени не е свободно. Понастоящем Кени Чесни има щастлива връзка с приятелката си Мери Нолан, с която е заедно от 2012 г. Нолан е забелязан да присъства на награди с Чесни като наградите CMA и Country Countdown Awards. Предполага се също, че е прекрасната дама приятелка, с която той говори, за да предприеме специално пътуване до Италия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Кени Чесни (@kennychesney) 1 май 2019 г. в 2:08 PDT

Нещо повече, Кени се надява да се ожени отново в бъдеще. Той също иска да има деца, но се тревожи и за това:

„[Чувствах], че идеята за брак ме накара да загубя самоличността си ... Просто не знам, че съм намерил някой по-голям от това“,

- той каза Опра в 2010.

И макар да му се иска да е подал молба за развод - а не за анулиране - той не съжалява, че се е оженил.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Кени Чесни (@kennychesney) 3 април 2019 г. в 2:03 ч. PDT

„Въпреки че щях да седя тук и да казвам„ Иска ми се да се разведохме вместо всички тези анулиращи неща “и ми спести много публично унижение и все още не съжалявам“

той каза.

- Искам да кажа ... Обичах я, разбираш ли? И беше реално.

Е, музиката на Кени Чесни продължава да вдъхновява и да зарадва много хора. Неговата работа и страст към кънтри музиката се появяват в неговата кариера, продължила две десетилетия, и няма признаци той да се колебае. Що се отнася до личния му живот, Кени остава да пази всичко в тайна, но се надяваме да е щастлив. Този брилянтен мъж заслужава да обича и да бъде обичан и ние искрено му желаем да изживее щастлив семеен живот!

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации