Легендарният скрит сърдечен бол на Дийн Мартин: Синът му Дийн Пол трагично почина на 35-годишна възрастПоследни актуални новини Скритите сърдечни болки на легендарния Дийн Мартин: Синът му Дийн Пол трагично почина на 35-годишна възраст във Фабиоза

Дийн Мартин беше описан като класическия певец през Втората световна война. Той беше добре известен с комедийното си партньорство с Джери Луис.Дийн претърпя ужасна загуба, когато синът му почина на 35-годишна възраст в самолетна катастрофа.

Легендарният Дийн МартинГети изображения / Идеално изображение

Легендарен артист

Роденият в Охайо Дийн Мартин е певец и актьор, който участва в няколко филма. Изпълнителят на сцената отпадна от гимназията и работеше по странни задачи, за да се издържа, преди да започне да пее в местните нощни клубове близо до родния си град.

След това той се срещна с Джери Луис и двамата започнаха комедийно партньорство по радиото, телевизията и филма в продължение на десетилетие, преди да се разделят.Легендарният Дийн МартинГети изображения / Идеално изображение

След това Дийн поднови кариерата си като солов изпълнител и постигна успех с такива хитове като Това е Amore, спомените се правят от това, когато се усмихваш, и О, Мари.Приживе легендарният екранист се появи в общо 51 филма, включително Някои дойдоха да бягат, камбаните звънят, Рио Браво , и Играчки на тавана.

Женен е общо три пъти и има общо осем деца.

Трагична смърт

Сърцераздирателно беше, когато преди десетилетия беше обявена смъртта на сина на артиста Дийн Пол Мартин Той беше убит при военна реактивна катастрофа.

В изявление на въздушната национална гвардия се казва, че неговите останки и този на друг летец са открити от спасителите в планината Сан Бернардино, където самолетът им е изчезнал.

Той беше най-старото от трите деца на Мартин от бившата му съпруга Жана Бигер. Дийн, който беше спортист, телевизионен изпълнител и музикант, започна кариерата си в шоубизнеса, когато създаде рок група Дино, Деси и Били .

Той направи изяви на NBC Телевизори Несъответствия на науката и участва в Играчи. Музикантът беше женен за актрисата Оливия Хъси и олимпийската шампионка по кънки Дороти Хамил.

Говорейки за смъртта на сина си в интервю, изпълнителят каза, че смъртта на сина му е нещо ужасно, тъй като порази близо до дома.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Оливия Хюси (@ hussey.fan) на 17 август 2018 г. в 14:06 ч. PDT

Умира още един син

Ричи Мартин, най-малкият син на легендарния артист от втория му брак, е мъртъв. Според членове на семейството музикантът е намерен мъртъв в дома си в Юта.

Легендарният Дийн МартинГети изображения / Идеално изображение

Преди смъртта си Ричи изнасяше почит към покойния си баща.

Тъжно е, че такова талантливо семейство претърпя толкова голяма загуба. Споделете това и кажете молитва за семейството.

Популярни Публикации