Легендарният певец Кенет 'Babyface' Едмъндс хвърли светлина върху 13-годишния си брак с Трейси Едмъндс, признавайки, че никога не е обичал жена сиПоследни новини Легендарният певец Кенет 'Babyface' Едмъндс хвърли светлина върху 13-годишния си брак с Трейси Едмъндс, признавайки, че никога не е обичал жена си във Фабиоза

Известният хитмейкър на R&B от 80-те, Кенет 'Babyface' Едмъндс сподели интимни и доста сърцераздирателни подробности за връзката си с втората съпруга Трейси Едмъндс по време на интервю с Опра през 2014 г.

Легендарният певец КенетГети изображения / Идеално изображение

Двойката се срещна, когато Трейси се яви на прослушване за роля в музикалния си видеоклип „Whip Appeal“. След като се запознават за кратко, те се женят през 1992 г. Двойката има двама сина заедно, Брандън и Дилън.Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Трейси Едмъндс (@traceyeedmonds) 13 септември 2019 г. в 12:25 PDT

Но двамата се развеждат през 2005 г. и Трейси продължава да поддържа връзки с Еди Мърфи и Дейон Сандърс.Легендарният певец никога не е обичал жена си от 13 години!

Това, което шокира всички, беше разкритието, което Babyface направи по отношение на връзката им и обясни, че никога не са били влюбени един в друг.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Трейси Едмъндс (@traceyeedmonds) 4 юли 2019 г. в 1:28 PDTBabyface каза,

„Реалността е, че имаше връзка, която всъщност не беше там.“

След това добави,

„Обичахме се, но всъщност не бяхме влюбени един в друг. По-скоро идеята беше да се разпадне и аз да се придържам към образа на това, което мислех, че сме. „Не чувствам, че трябва да сме заедно завинаги. Добре съм, защото мисля, че тя е добре. '

Каза, че е бил с Трейси, защото я обича като човек. Това трябва да е било жалко за тях да останат заедно в продължение на 13 години, без да са влюбени един в друг.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Трейси Едмъндс (@traceyeedmonds) 26 септември 2019 г. в 9:21 PDT

Връзката им днес

Днес двойката е в приятелски отношения и сякаш забравя за проваления си брак.

„Трейси е добро момиче. Тя е майка на децата ми и имаме страхотни отношения и живеем, за да сме сигурни, че децата ни са щастливи.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Трейси Едмъндс (@traceyeedmonds) 7 септември 2019 г. в 1:09 PDT

Интересното е, че Babyface излъчва гаджето на Трейси Дейън Сандърс

- Знаех, че Дейън, господин Прайм Тайм, изглежда като добър човек. Но той се превърна в класен тип, когато ми се обади и каза, че не иска да се среща с децата ми, докато не седне и обядва или закуси с мен, така че ме позна преди да срещне децата ми. '

Вижте тази публикация в Instagram

Публикувано от Трейси Едмъндс (@traceyeedmonds) 13 май 2018 г. в 8:29 PDT

Самият Babyface също беше намерил нова дама, за да се ожени, и тя беше не друга, а Никол Патенбург. И двамата завързаха възела още през 2014 г., след като започнаха да се срещат през 2007 г. и родиха 5-годишната тогава дъщеря Пейтън Никол.

В края на деня е страхотно, че двамата в крайна сметка бяха намерили щастието си ... въпреки че сега вървят по отделни пътища. Щастието е нещо, което всички искаме, и е съвсем несправедливо да губите нечие време, ако не се чувствате луди в любовта!

Популярни Публикации