Легендарният певец Пол Анка е горд баща на 5 прекрасни дъщери и синПоследни новини Легендарният певец Пол Анка е горд баща на 5 прекрасни дъщери и син във Фабиоза

Пол Алберт Анка е един от най-великите канадски американски текстописци, певци и актьори за своето време. Започва певческата си кариера на 12-годишна възраст и продължава да се прочува на 15-годишна възраст.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Paul Anka (@paulankaofficial) 18 юли 2019 г. в 5:42 PDT

Като тийнейджърска певческа звезда той се слави и с писането на много свои песни. Той е смятан за един от най-добрите класически певци, съществуващ повече от половин век.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Paul Anka (@paulankaofficial) 3 юли 2019 г. в 5:32 PDT

През годините Анка се радва на значителна международна популярност и записва албуми на японски, немски, испански, френски и италиански. Певческата му кариера обаче не е единственото постижение в живота му. Анка също е горд баща на 6-те си деца.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Paul Anka (@paulankaofficial) 8 март 2019 г. в 7:33 PST

Досега певицата е била женена три пъти. Първият път, когато се жени, е през 1963 г. и то с моден модел Ан дьо Зогеб.Въпреки че бракът беше благословен с пет деца: Аманда Анка, Антея Анка, Александра Анка, Алисия Анка и Амелия Анка, не беше предназначено да бъде завинаги, както през 2000 г., Пол и Ан решиха да прекратят брака, след като бяха заедно повече от три десетилетия.

Следващата жена, която стана съпруга на легендарния певец, е американският модел, актриса и автор Анна Анка. Тя беше родила шестото дете на Анка, син, през 2005 г.

През 2016 г. тогавашната 75-годишна певица се омъжи за трети път за Лиза Пембъртън, след като се срещаше с нея в продължение на шест години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Paul Anka (@paulankaofficial) 28 Май 2019 в 5:17 PDT

Въпреки че изглежда, че Павел не е много късметлия с браковете си, той все още е щастлив човек, живее най-добрия си живот, наслаждавайки се на работата и децата си.

Ако имате достатъчно късмета да направите нещо, което обичате, ако имате страст, тогава никога не работите ден в живота си. И това е всичко за Пол Анка, живата легенда и баща!

Популярни Публикации