Съвместимост на Лъв и Везни - Огън +ВъздухСъвместимостта на Лъв и Везни е наистина специален мач. И двамата обичат едни и същи неща и дълга, щастлива връзка е предопределена да процъфти помежду им.

Това е една от онези комбинации от зодии, където съвместимостта е доста висока.

Въздухът на Овен безпроблемно допълва огнения знак на Лъв. Въздухът започва да гали Пламъците на любовта и той дава на двамата много топлина, която трудно се гаси.

Лъвът ще съблазни Везните с техния блясък, ангажираност към партньора си и чувство за хумор, което няма аналог. От другата страна на нещата Везните ще бъдат напълно влюбени в стабилността и елегантността, която Лъвът ще внесе в живота им.

Как са влюбени Везни и Лъв?

Двамата заедно ще споделят специална връзка помежду си и наистина ще бъдат щастливи в компанията си. Те дори са в състояние да се свържат с любовта си към най -простите неща в живота.С течение на времето двойката може да започне да се чувства така, сякаш в отношенията им липсват неща. Везните смятат, че всичко в отношенията им ще дойде с времето, докато Лъвът предпочита да има партньор, който е по -фокусиран върху това да работи нещата.

Те наистина трябва да работят заедно и да общуват и да се съсредоточат върху ангажимента, който искат и двамата да имат заедно. Ако установят, че партньорът им не е толкова сериозен, колкото са те, тогава те могат да бъдат наранени и много разочаровани. Това може да се случи и за двамата партньори.Дори и да не могат да се споразумеят за идеята да бъдат във връзка, те ще открият, че ще имат някои много еротични срещи помежду си случайно, ако вместо това изберат това, което искат.

Лъвът ще бъде този, който е много решен да накара нещата да работят и ние ще се стремим да направим тази двойка всичко, което може да бъде. Везните, от друга страна, ще поемат юздите по много деликатен начин и ще насочат връзката по начина, по който смятат, че трябва да върви. Те са в състояние да внесат някакъв баланс в енергията, която Лъвът излъчва.

И двамата се радват на времето, което могат да прекарат един с друг, живеейки добър живот и винаги са готови за добро парти.

Лъвът ще им донесе инерция и вземане на решения, които са необходими на Везните за постигане на целите им. Везните от другата страна на нещата са знак, който е в състояние да се справи с егото и голямото чувство на гордост на Лъв.

Така че тази двойка наистина има възможност да работи наистина добре заедно и да прави планове за по -добро бъдеще. Те просто наистина трябва да работят върху комуникацията и да вложат много любов в отношенията си.

Искате задълбочено ръководство за мача на Лъв Везни? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Лъв | Влюбени Везни

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Блуждаещите пътища на Везните могат да разтрият гривата на Лъва по грешен начин. Все пак Лъв ще бъде главният крал на джунглата на Везни.

Селия: Ще има разногласия, особено когато Везните са нерешителни, най -вече чарът на Везната ще ви накара да мъркате щастливо.

Джен: Вие двамата споделяте необходимостта да бъдете социални, което определено е плюс за тази връзка. Везните обаче обичат нещата да са в ред, докато от време на време се наслаждавате на малко хаос и това може да доведе до това, че вие ​​двамата сте вътре. И двамата имате много силни личности и се наслаждавате да правите нещата по свой начин, без много място за компромиси. Вашите противоположности може да се окажат това, което държи тази връзка заедно в дълготраен съюз.

Лидия: Тази връзка създава нещо много положително, но Везните ще трябва да се научат как да контролират и манипулират ситуации, за да гарантират, че това трае дългосрочно. Лъв трябва да отговаря и през цялото време, така че ако Везните осъзнаят как да променят думите, за да звучат така, сякаш всичко решено идва от лъва, ще преживеете всяка борба за власт бързо. И двамата се наслаждавате на високия живот и живеете за нощите си и дните, изпълнени с удоволствие, което прави всички дейности, които правите, цяла куп забавления. Изглежда, че се подкрепяте перфектно, както много навън, така и нетърпеливи да бъдете в центъра на вниманието, докато сте навън.

Лео обикновено са много секси хора и привличат погледа на почитател много бързо и Везните ще се затоплят до това моментално привличане много бързо. Везните са гладко говорещите звездни знаци, така че ако има едно нещо, и двамата можете да сте сигурни, че това е интересна смесица от непрекъснати приятности!

Лора: Тази връзка има потенциал да бъде по -голяма от романтиката на начина на живот. И двамата се радват на малките неща, които са съществена рецепта за силни романтични връзки, като любовни бележки, цветя, комплименти или бавни разходки през нощта. Лъв знае как да приведе на пръв поглед невъзможното за Везни. Оценката на Везните, учтивите маниери и деликатният начин на изразяване на взаимност са едно силно възбуждане за Лъв.

Трейси: Връзката между Везни и Лъв може да бъде проблематична. Обикновено Лъв се радва на разгорещен спор и спокойните Везни могат да бъдат обезпокоени от това. В идеалния случай компромисът между агресията на Лъв и пасивността на Везните може да създаде балансиран съюз.

Хайди : Лъвът има способността да свали Везните от краката си и Везните знаят точно какво да кажат, за да накарат Лео да се чувства добре. Лъвът няма да има проблем да взема решения за Везни, ако има лека нерешителност от страна на Везните. Тъй като и двамата се радват на партита и могат да бъдат донякъде екстравагантни, заедно ще се насладят на по -фините неща, които животът може да предложи.

Кели: Това може да бъде много добро партньорство. Лесната природа на Везните балансира по -емоционалната. Везните също са много добро фолио за реализиране на мечтите на Лео, така че този екип може да бъде много успешен.

Маркъс : Естествено съпричастни един към друг, тези две, макар и различни в метода, обикновено имат едни и същи дългосрочни цели. Те споделят видения. Те се комплиментират прекрасно. Лъвът, чисто по своята същност, ще бъде склонен да бъде началник и властен над Везните си. Везните ще издържат на това добродушно, до известна степен. Ако Лъвът изважда връзката от равновесие, Везните са склонни бързо да излязат без прекалено много дискусии.

Дейвид: Везните са флиртуващи и Лео обича да играе-както може да очаквате, в тази комбинация има забавление. Въпреки че Лъв има драматична ивица, широка една миля, която може да отложи по -упоритите Везни, тези двамата се вълнуват и се радват един на друг без край. Като цяло Везните са силно съвместим знак за Лъв.

Мъж Лъв и жена Везни

Мъжът Лъв има природа, която го принуждава да управлява и да се грижи за някого и когато има за кого да се грижи, той върши работата си по възможно най -добрия начин. А Жена Везни подхожда на мъж Лъв, защото има способността да се изразява пред другите и никога да не звучи така, сякаш се опитва да доминира и контролира другите. Тя чувства сигурност и сигурност с а Мъж Лъв който я обича и тя обича неговите начини. Има малки конфликти, които жената Везни може да има с мъж Лъв в рутинен живот като мъж Лъв, който не смята нито едно от пазаруванията й за полезно, което може да е тъжно за жената.

Мъж Везни и жена Лъв

Връзката между либералните мъже и Жени Лъв са много стилни и имат много неща за вършене заедно. Те се грижат един за друг и споделят проблемите си и винаги са на едно и също ниво помежду си. Единственият проблем в отношенията им е, че Паунд мъже вземете всичко според нас, но жените Лъв приемат всичко като мен. Ако обаче и двамата са щастливи, правят някои компромиси.

Жените Лъв са доминиращи жени и са много креативни, което прави личността им много щедра и великолепна, те са упорити и твърдоглави, но хората ги следват и им се възхищават.

Приятелство Лъв и Везни

Ще ви бъде много лесно да станете приятели помежду си, ще бъде така, сякаш се познавате завинаги.

Връзка на Везни и Лъв

Като влюбени:

Ромео и Жулиета изникват в съзнанието.

Дългосрочна връзка:

Енергията, която ще имате един за друг в началото, може никога да не намалее в това щастливо сдвояване.

Краткосрочна връзка:

Не само вие двамата ще знаете, че сте влюбени, но и останалият свят.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Среща с Лъв | Запознанства с Везни

Секс на Лъв и Везни

Как можеш да се провалиш, а просто да се стопиш един при друг докосване.

лев и библиотека сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Лъв в леглото | Везни в леглото

Лъв Съвместимост с Везни Над всички резултати:

общ резултат 75%

Били ли сте във връзка между Лъв и Везни? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Лев индекс на съвместимост | Индекс на съвместимост с Везни | Индекс на съвместимост на зодиака

библиотека + лъв

Популярни Публикации