Мъж Лъв - секс, привличане и неговата личностТези момчета често обичат жените им да изглеждат добре и да не казват твърде много. Пууи за това! Но може би този Лъв, когото познавате (или този Лъв, който сте ?!) не е такъв. Лъвът е като навън, особено когато е слънчево - това ги вдига в добро настроение. Лео са екстроверти и не по този фалшив начин, истински щедър, отстъпчив, обичащ да се смее момче. Романтиката е начин на живот с този човек: той или се влюбва, или се влюбва, но можете да се обзаложите, че той винаги се влюбва. Ахилесовата му пета е най -много

Какво ще научите:Човек Лъв Личност

добре

 • той е смел и много решителен (ще защитава идеалите си)
 • страхотен в решаването на проблеми ще бъде един от първите, които ще засилят, за да помогнат за решаването му
 • Ще знае как да ви постави на място, което заслужавате да бъдете в живота му
 • Обича да се чувства нужен и желан
 • Това е супер забавно, обича да бъде социален и купон! уау!
 • Вечеря навън или филми у дома, това е вашият човек

Лошо

 • Може да бъде донякъде упорит
 • Излиза суетен и егоцентричен (лош), но докато го отблъсквате, ще видите, че е супер привързан, щедър и много внимателен.
 • Изисква много внимание от партньора си

Лъвът е неговият символ

Никога не би могло да има по -добро представяне на Лъв, отколкото с използването на символичния лъв. Въпреки че се захранва от топлината на Слънцето като своя планета, той все още е много симпатичен и пухкав човек.

Това е човек със златно сърце, който ще го покаже при всяка възможност. Той е един от знаците, които могат да внесат в живота на някого това, което се вижда само в книги и филми. Съвсем различен е въпросът как ще успеете да заловите този човек.Слънцето е неговият владетел

Слънцето е владетелят на Лъв. Те са блестящото слънце в собствената си вселена и ще направят всичко необходимо, за да останат в светлината на прожекторите. Естествено харизматичен, ако успеете да уловите интереса на този пламенен почитател, той ще бъде едновременно прекрасен приятел и лоялен партньор за цял живот.

Обикновено в астрологията слънчевият знак на човек е фокусна точка. Той представлява както външната ни личност, така и определящия ни характер. Това е, което ни движи и мотивира да ставаме и да правим това, което трябва да правим всеки ден. Мъжът Лъв въплъщава цялата тази енергия.Много от времето Лъв мъжете се ръководят от егото си, което може да се окаже по -голямо от живота на другите. Точно както самото слънце, той иска светлината му да излъчва върху другите. В същото време той наистина изисква целият фокус и внимание, които партньорът му има, да бъдат поставени единствено върху него. Има чувството, че това е честна търговия за това, което той внася в живота им.

Самото слънце е там от зората на времето. Това е нещо, което чувстваме топлината на всеки ден и не бихме могли да издържим дълго без него. Ако това описва чувствата ви към вашия мъж Лъв, тогава може да не сте далеч от истинското завладяване от неговото присъствие. До такава степен, че животът ви със сигурност би се почувствал липсващ без него.

Огънят е неговият елемент

Точно като огнената повърхност на Слънцето, мъжът Лъв е а огнен знак . Това е човек, който прелива от мъжка енергия. Той е екстровертен тип мъж, който винаги обича да бъде заобиколен от други хора. Той е много харизматичен и обича да бъде в очарователна офанзива. Най -важното е, че той е много дружелюбен и симпатичен човек.

Неговият забавен дух и лидерски качества му улесняват да се възползва от всяка възможност, която лежи под краката му!

В много случаи е известно, че огнените знаци могат да бъдат донякъде взискателни и напористи. Това е човекът, който не обича да оставя тези негативни черти да попречат на това кой е той. Той обича да дава всичко от себе си във всичко, което прави, и обикновено няма да спре, докато не получи признанията, които смята, че заслужава.

Никога няма да се отегчите или да се чувствате сякаш живеете досаден начин на живот с този джентълмен. Той наистина има много енергия, която на някои хора може да се стори малко интензивна.

След като прекарате много време с този човек, може да започнете да осъзнавате, че той носи повече в живота ви, отколкото сте предполагали, че е възможно. Това може да е мъжът на вашите мечти.

Неговото качество е неподвижно

Мъжът Лъв е фиксирано качество на знака. Това определено е джентълмен, който има жажда за живот и никога не се отклонява от тази вяра. Той е от типа мъже, на които наистина можете да разчитате. Като партньор той е много стабилен, много надежден и надежден.

Те имат много силно вътрешно желание и никога не се отказват да се опитват да изпълнят желанията си, но понякога имат проблем да знаят кога е достатъчно.

Черти на мъж Лъв

Тези мъже са склонни да бъдат красиви за гледане, а тези, които не са, ще реват, за да бъдат забелязани! Те са склонни да знаят за всичко и обичат да звучат по този въпрос. Те имат отговора или са в контакт с някой друг, който го прави, Те също искат жената да е ефектна, не се явявайте на среща с този мъж с кучешка коса или две на палтото ви, тук върховите постижения са стандарт!

Как да привлечем вниманието на мъж Лъв

На какво да се съсредоточим:

 • Това е типът човек, който чувства, че може да завладее всичко, за което си мисли. Най -доброто нещо, което трябва да направите, е да запазите мистерията жива с този човек. Запазете интригата на този мъж, като направите чувствата си мистерията, която той трябва да разреши.
 • Той е тип човек, който ще можете да четете като книга. Няма да се налага да се удряте твърде много, за да получите отговори с него. Обикновено е доста отворен и честен за чувствата си.
 • Отнасяйте се с този човек като ваш крал и в замяна той ще се отнася с вас като с кралицата, която сте. Този човек наистина е кралят на лъвовете.
 • Бъдете готови да се отпуснете и да купонясвате понякога. Той обича да се забавлява и да се наслаждава на живота. Ако те види, че правиш същото, ще му хареса още повече.
 • Нещо, с което наистина ще трябва да свикнете, е, че този мъж обикновено ще има много жени около себе си. Така че, ако имате склонност към ревност, наистина трябва да работите върху това.
 • Това е човек, който обича да му обръща внимание. Той не винаги ще бъде заобиколен само от приятелите си, но има и свои фенове наоколо. Присъединете се и към забавлението, но просто не бъдете като човек, който носи чантите си. Искате той да гледа на вас като на момичето, което желае, а не като на групичка.

Какво да не правите:

 • Уверете се, че не показвате, че имате ревнива кост в тялото си. Както споменахме по -горе, той ще има много жени около себе си, но също така не забравяйте, че той ще се отнася с вас като с кралицата си.
 • Самият Цар Лъв прави каквото си иска, не можете да оспорите доминиращата му страна. Ако го направите, може да навредите на гордостта му.
 • Той ще бъде честен с вас, ако има нещо във вас, което е навик, който не харесва. Когато ти каже, направи всичко възможно да не спориш с него за това. Ако това е нещо, което можете да промените, непременно го направете (ако искате). Ако това е нещо, което не желаете да промените, тогава избирайте битките си разумно.
 • Той е склонен много да се хвали със себе си или с постиженията си. Може да започнете да забелязвате, че някои от тях малко преувеличи. Най -доброто, което можете да направите, е просто да си прехапете малко езика, не му се смейте, когато прави това. Просто се кикотете за това в собствените си мисли.

Как да привлечем мъж Лъв

Как да привлечем мъж Лъв.Той е най -самоувереният от зодиите. Лъвът човек е много труден за общуване, така че за да го привлечете, ще трябва да поддържате разговора лек и освежаващ, без да сте снизходителен. Дори в своето настойчиво отношение мъжът Лъв се нуждае от много любов и увереност.

Дайте на Лъв много любов и подкрепа и той ще бъде ваш завинаги. Част от привличането на Лъв е да го направите център на живота си, защото той ще се чувства несигурен, че не сте изцяло негова, което ще го изплаши.

Мъжете Лъв не са упорити като мъж Телец, но неговите мнения означават много за него и той не обича да бъде критикуван. Критиката му също ще го накара да се почувства по-малко самоуверен и неуверен във вашата лоялност. Уверете се, че привличате Лъв, като го уверите в любовта си и му покажете, че той е центърът на живота ви.

За някои хора това може да бъде изтощителна работа, но можете да изградите връзка с мъж Лъв, като му предложите да го заведете на пътувания, където двамата ще имате достатъчно време сами да се оценявате.

На вашето търсене за това как да привлечете мъж Лъв, вие също трябва да проявите обич към своя мъж Лъв. Мъжът Лъв обича публичните прояви на привързаност. Дръжте го за ръка, целунете го и го прегърнете или просто се притиснете открито до него. Това ще даде на вашия Лъв повече увереност в себе си, че винаги сте до него.

Показването на обичта на вашия мъж Лъв ще го накара да се чувства по -комфортно с вас и той по -вероятно ще ви остане верен. Винаги дръжте прожекторите и се съсредоточете върху мъжа си Лъв и той ще се влюби в вас изцяло за дълготрайна връзка.

Щракнете тук за повече информация Лъв във взаимоотношенията

Среща с мъж Лъв

Как да се обърна към него за първи път

това е човек, който обича вниманието, така че направете всичко възможно да му го дадете. Един от начините да го накарате да ви забележи е да започнете да му хвърляте комплименти. Това е нещо, което той абсолютно обича да чува и това ще отвори сърцето и ума му за идеята да бъде с вас.

Не бъдете много срамежливи към този господин, тъй като той харесва човек, който има някакъв характер зад гърба си. Жена, която много добре осъзнава собствените си силни страни.

Ако този човек се интересува от вас, тогава няма да отнеме много време, докато не разберете това със сигурност. Интересът му ще го накара да ви покани на среща.

Така че имате първата си среща

Сега като Лъв Лъв, този човек е изцяло човек. Той обича да играе тази роля на Т.

Най -доброто, което можете да направите в тази ситуация, е да го оставите да планира датата от началото до края. Той обича да ходи на места, където и двамата можете да се откроите в тълпата. Харесва му идеята да може да ви покаже малко.

Що се отнася до неговата личност в тази ситуация, тя може да върви по два различни начина. Той може да бъде типът консервативен и предпочита да изглежда по -достоен, или може да е по -изящен тип и също ще се облича според този стил.

Ако е ярък, това може да се окаже повече в начина, по който ви забавлява, отколкото в стила му. Той е човек, който обича да впечатлява.

Той обича срещата си да се облича елегантно.

Сексуално казано, това е човек, който наистина обича удоволствието. Ако разсъждавате, със сигурност ще се окажете поканени обратно в неговата Лъвска бърлога за вечер на страст и забавление. Този човек наистина има ненаситен апетит към секс.

Ако това не е вашата цел на първата среща (в което няма нищо лошо), може да искате да го забавите малко и да го оставите да се опита да ви впечатли повече.

Така че искате да излезете от среща с мъж Лъв

 • Срам го публично
 • Докато той го прекъсва, колкото можете
 • направете всичко възможно, за да посочите всичките му грешки
 • говори за него

Съвместимост с мъж -лъв

Жена Овен

Ако има едно нещо, което може да се каже за два огнени знака, които са заедно, особено Овен, е, че това е една интензивна двойка. Двамата заедно разбират много, що се отнася до смисъла на Любовта и двамата искат да споделят това. Те също харесват идеята да водят по -интензивен начин на живот заедно. Така че можете ли да кажете, че някой е с висока съвместимост?

Повече информация за Съвместимост между Лъв и Овен

Жена Телец

Когато този господин вижда своята жена Телец за първи път, той е безпомощно привлечен от нея. Въпреки че техните личности са доста различни, Телецът носи много по -спокоен и сигурен начин на живот на Лъв, докато той носи нейната страст. В една връзка те могат да донесат огъня.

Повече информация за Съвместимост на Лъв и Телец

Жена Близнаци

Тези двамата могат да образуват красива двойка помежду си, тъй като и двамата могат да се разбират доста добре. И двата знака внасят креативност на масата и обичат да се борят за всичко, което искат в живота и любовта. Между тези две наистина има голяма съвместимост.

Повече информация за Съвместимост на Лъв и Близнаци

Жена Рак

Въпреки че и двата знака заедно споделят общ интерес във връзка, която има много любов и обич, тя има средна съвместимост. Импулсивният характер на Лъв понякога може да се сблъска с по -чувствителните и спокойни черти на рака. Ако успеят да преодолеят това заедно, те могат да станат добра двойка.

Повече информация за Съвместимост на Лъв и рак

Жена Лъв

Сега тази комбинация тук може да се влюби дълбоко заедно. Той наистина е много съвместим с тази жена от същата зодия. Заедно те могат да бъдат доста експлозивни като двойка, защото и двамата търсят този дълготраен, страстен вид интензивна любовна връзка.

Повече информация за Съвместимост с Лъв и Лъв

Жена Дева

Лъвът изпитва трудности с отпуснатия характер, който има жената Дева. На свой ред тя не може да разбере защо той не спира за секунда и не мисли за нещата, преди да вземе решение. Тъй като и двамата имат доста различен поглед върху това как трябва да бъде животът, има ниска оценка за съвместимост за тях.

Повече информация за Съвместимост на Лъв и Дева

Жена Везни

Тези две заедно могат да създадат една от най -добрите комбинации в съвместимостта на зодиакалните знаци. Те могат да създадат отношения, които са доста балансирани и изпълнени със страст. Това вероятно е възможно най -близо до перфектната двойка.

Повече информация за Съвместимост между Лъв и Везни

Жена Скорпион

Както обикновено се случва с водни и огнени знаци, тези двамата имат способността да рискуват да се наранят един друг в една връзка. Въпреки че той е доста върнат от Скорпион по всички възможни начини, има много малка съвместимост между тях двамата.

Повече информация за Съвместимост на Лъв и Скорпион

Жена Стрелец

Тези двамата могат да работят наистина добре заедно както в ситуация на приятелство, така и във връзка. И двамата имат способността да се разбират, което е важно, когато става въпрос за двойка. От своя страна този аспект на разбиране им помага да създадат страхотна съвместимост заедно.

Повече информация за Съвместимост на Лъв и Стрелец

Жена Козирог

Изглежда, че има афинитет, когато става въпрос за жена от знака Козирог, но въпреки че това е така, тяхната съвместимост е от ниската страна. Тъй като нещата започват да се движат с по -бързи темпове, това може да стигне дотам, че той дори може да се влюби за малко, но всички признаци обикновено сочат връзката да приключи доста бързо.

Повече информация за Съвместимост на Лъв и Козирог

Жена Водолей

Тази жена винаги е в търсене на свобода в отношенията, докато той винаги търси внимание. Тази връзка може да започне много интензивно, но може да приключи също толкова бързо. Това не е един от най -добрите мачове, които има за него.

Повече информация за Съвместимост между Лъв и Водолей

Жена Риби

Тази комбинация е ситуация, в която те не се стремят особено към любовните отношения. Въпреки че имат нисък рейтинг на съвместимост, те носят огъня в спалнята. Така че единственото нещо, за което могат да се споразумеят, е страстта и сексът, но това е почти всичко. Не много за изграждане на отношения.

Повече информация за Съвместимост между Лъв и Риби

Ерогенни зони

зоните му са гръбнака и гърба. Смесвайки леко надраскване и бавно прокарайте пръстите си нагоре и надолу по гръбнака му.

Секс с мъж Лъв

Лъвове всички са светлини, камери и екшън, а в будоара те са творчески шоумени. Навсякъде има сцена за Лео и той ще хареса, ако играете ролята си с удоволствие. Не се срамувайте с Лъв, който обича вниманието и много комплименти, моля. Винаги помнете, че Лъвовете имат звездна сила.

Но те се грижат много за удоволствието на поддържащата ги дама, така че не се сдържайте и не се страхувайте обличане на ролята и давате най -доброто си представяне.

Включете : Ласкателство. Вашето голямо его винаги е гладно за прясно месо, така че ако една жена ви хвали, глези, подкрепя и боготвори, вие си падате по него. Ако тя е нокаут, вие сте още по -щастливи да я имате до себе си. Докато този скъпоценен камък не се отклонява или спори с вас, тя е добра като злато.

Изключва: Конкуренция. Мразите да бъдете засенчени, така че една жена, която е твърде независима и успешна, е много лош мач. По същия начин, ако един партньор ви призове по доминиращите ви начини, това със сигурност ще предизвика вашия буен нрав.

Щракнете тук за повече информация Лъв Секс

Как да задържите мъжа си Лъв наоколо

не настъпвайте приказката на този човек

единственото слабо място на самия лъв е неговата гордост. Той има много здраво его, но не това управлява живота му. Гордостта му е много чувствителна и сладка. Затова направете всичко възможно, за да сте сигурни, че няма да нараните този човек.

Не дръжте обиди

Това е човек, който когато нещо се обърка, не мисли за това много дълго и с течение на времето няма да си спомня много за това. Това, което трябва да направите, е просто да преминете от какъвто и да е аргументът и да го оставите в миналото. Защото нещо, което един Лъв няма да направи, е да се сърди. Ако искате да бъдете с този мъж, трябва да практикувате незабавна прошка. Ако проблемът е достатъчно сериозен, може да помислите да преминете от този човек или да сложите всичко на линията.

Бъдете спонтанни

Определено трябва да сте спонтанен тип човек с този човек. Или може би е най -добре да намерите някой от другите момчета от зодиакалните знаци, с които да бъдете. Лъв живее за момента и ще остави всеки в миналото, който не го направи. Така че най -доброто, което трябва да направите, е да държите ума си отворен и винаги да сте готови да тръгнете на приключение.

Пусни го

няма нищо по -лошо от лъв, който е вкаран в клетка. Когато не могат да се скитат свободно и да обикалят сушата, те стават много сърдити. Важното, което трябва да направите, е винаги да се грижите добре за тях. Направете това, като се отнасяте с тях много добре. С течение на времето ще видите, че те стават все по -опитомени точно като дива котка. Това не означава, че те ще излязат в роуминг за други жени. Това е вярна котка.

Живейте за бъдещето

този човек е от типа, който просто иска да живее за бъдещето. Животът му, както той знае, се случва точно сега в този момент. Той гледа с удивление, докато хората ще седят и си спомнят за миналото, когато той живее за бъдещето. Защо да си спомняте, когато можете да направите нещата да се случат точно сега. За тях вчера е точно това, вчера.

Уважавайте тези, които му се възхищават

това е човек, който има хора, които го обожават. Той ги обожава обратно. Той чувства, че негова работа е да забавлява тези хора, защото те са точно като негови фенове. Лъв просто не е Лъв без своите почитатели.

Бъдете подкрепящи

това е единственият знак от всички зодии, който се управлява от Слънцето. Така че колкото и да обича да ви гледа как блестите в цялата си слава, той просто не иска светлината ви да бъде по -голяма от неговата. Само не забравяйте, че това е неговото шоу, но няма причина да не бъдете абсолютно невероятни. Ако го подкрепяте, той ще ви подкрепя.

Бъдете социална пеперуда

Сега този човек обикновено е животът на партито. Той няма да бъде Wallflower, той ще работи в стая, сякаш това е негово собствено парти. Ако той погледне и види, че не се забавлявате, той няма да бъде много щастлив. Ако ви види, че се забавлявате, той абсолютно ще му хареса. Той няма да броди много дълго в стаята, ако види усмивката на това красиво лице, той ще бъде точно до вас. Превръщайки те в свой партньор в престъплението.

Покажете възхищението си от него

единственото нещо, което винаги ще печели сърцето на мъж Лъв, е възхищението. Той обича, когато някой му покаже сърдечна и честна оценка. Той наистина има голямо его, но сърцето му е още по -голямо. Той винаги ще ви бъде лоялен и ще ви направи кралицата на неговия свят, ако сте негов фен номер едно. Ако кажете на света, че сте, той завинаги ще ви държи високо в сърцето си и център на всичко, което е.

Нека забавлението започне

това е човекът, за когото разбивате униформите и горещите дрехи в спалнята. Те обичат да играят роли и обичат да сбъдват фантазии. Те обичат да се забавляват с този, в който са влюбени, но се опитват да не го правят твърде тежък в спалнята. Запазете светлината на разговора, но го пригответе за горещото действие.

0 Връзки
Популярни Публикации