Съвместимост на Лъв и Скорпион - Огън + ВодаСъвместимостта на Лъв и Скорпион е пълна със силни емоции. Те са двама различни хора, но все пак могат да се съберат, за да създадат дълга и щастлива връзка.

В повечето случаи съвместимостта между двата от тези знаци често е ниска. Както при всяка комбинация, има неща, които могат да се направят, за да се решат проблемите, които възникват между двамата партньори.Скорпионът е склонен да приема нещата малко по -сериозно и както всички знаят, те обичат да бъдат малко собственически, когато става въпрос за партньора си. Също така, ако някой преследва партньора си, той обикновено ще ревнува. От другата страна на нещата Лъвът наистина обича да общува. Това е знак, който много се гордее с това, което е, обича да бъде във фокуса на внимание и обикновено е много приятелски настроен.

Така че Скорпионът може да ревнува, когато Лъвът общува с други хора.

И двамата внасят много силни личности във връзката и няма да им отнеме много време да се сблъскат за нещата. Когато започнат да спорят, че нито един от двамата няма да иска да се предаде, Гордостта на Лъв няма да се откаже и Скорпионът наистина обича да има власт над връзката.

Е, въпреки че това звучи така, сякаш нещата ще станат доста груби и за двамата, трябва да се отбележи, че близостта и интимността, които споделят, всъщност може да ги накара да станат добра двойка.В този случай това е съвпадение на много дълбок и интензивен Скорпион и огнеен Лъв, който е много страстен и интензивен.

Как са влюбени Скорпион и Лъв?Това обикновено е странна комбинация, защото наистина имате две огнени личности, които се обединяват заедно. Най -големият въпрос, който възниква, е дали ще успеят да накарат нещата да работят.

Ако успеят да комбинират и двете си енергии, няма нищо, което да ги спре да успеят да направят тази връзка такава, каквато искат да бъде.

Почти сякаш това е история направо от джунглата, имате двама души, които ще се възхищават и уважават един друг от разстояние, но може да не се приближават достатъчно един до друг, за да накарат връзката да се случи на първо място.

Те ще уважават зоната един на друг, но ако решат да се смесят заедно, тогава огромните различия, които ги разделят, ще започнат да се появяват.

Лъвът определено е човек, който не обича да му казват какво да прави и няма да оцени някой да е притежател над тях в една връзка.

От другата страна на нещата, ако Скорпионът се интересува наистина да накара нещата да работят, трябва наистина да се адаптира към желанието и егото, което Лъвът проявява, а за някои това може да се окаже твърде много.

Така че естествено може да се каже, че тези двамата обикновено не се получават в една връзка, но това не означава, че нещата са обречени да се провалят напълно.

Ако наистина имат желание и мотивация да накарат връзката да работи, те ще могат. Всичко е възможно, когато имате много разбиране и достатъчно любов, за да го вложите.

Те просто трябва да могат да разберат, че когато възникнат аргументи, и ще го направят, че и двамата са готови да направят отстъпки един на друг, за да потушат проблема.

Искате задълбочено ръководство за мач на Лъв Скорпион? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Лъв | Влюбен Скорпион

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Тенденцията на Скорпиона към притежание оставя Лъвът да се чувства като животно в клетка.

Селия: Скорпионът става зъл и мрачен, когато искате да се целунете и да се гримирате. Харесвате възхищението на другите, но това изпраща Скорпион в ревнива ярост.

Джен: Скорпионът се радва на способността ви да ги забавлявате и да ги интересувате. Скорпионът няма как да не бъде привлечен от вас. Вие в замяна се възбуждате от страстта и интензивността на Скорпиона. Просто бъди внимателен. Не забравяйте, че няма средна позиция, когато става въпрос за Скорпиона, така че връзката ви ще бъде страхотна, когато Скорпионът е щастлив, но когато Скорпионът е нещастен, вие ще го знаете. До голяма степен ще зависи от вас да запазите мира тук и да положите усилия

Лидия: Това е връзка, която може да работи перфектно, ако всичко се върти около спалнята, тъй като вашият сексуален живот е наистина невероятен! Изглежда, че има толкова много енергия и по -дълбока връзка помежду ви, когато сте увити заедно под чаршафите, но това не излиза във всичко. И двамата трябва да се научите да работите заедно и за Лъв това може да е страшно. Лъвът трябва да отговаря за вземането на решенията, но Скорпион никога няма да ви позволи да направите това в дългосрочен план! Ако все пак има един човек, който може да научи Лъв да се успокои, това е Скорпион, с неговата непростима природа Лъв винаги ще мисли два пъти, преди да изхвърли ред обиди!

Ако всичко е розово между вас двамата и говорите честно, вие сте на половината път. След като ядосаните и наранени чувства дойдат в уравнението, връзката ви няма да има много надежда, тъй като Скорпион се уморява да намери начини да върне Лъв за цялата преживяна болка.

Лора: Скорпионът е задвижван от по-дълбоко емоционално влечение, докато Лъвът е воден от чувство за самосъхранение или его. Проблемите с контрола могат да преследват тези две, но както винаги е случаят с две силни личности, ще е необходим компромис. И двамата обичат да копаят в петите си, но Скорпионът обикновено ще надживее Лъв, когато става въпрос за господство. Ако лъвът може да приеме намалена роля, двойката Скорпион и Лъв може да отприщи страстните си страни като два вулкана, които бушуват като един.

Трейси: Скорпион и Лъв могат да бъдат притежателни и ревниви, което може да доведе до конфликт. Необходими са много усилия, за да се постигне хармония в двама такива различни индивиди.

Хайди : Тези двамата най -вероятно ще имат непосредствено привличане един към друг. Скорпионът обаче може да бъде малко притежателен, което ще подлуди Лео и нуждата на Лео от постоянно обожание има тенденция да попада под кожата на Скорпиона. И двете доминират, което може да доведе до лек проблем.

Кели: Обикновено това е трудна комбинация в няколко ключови области. Лъв е много екстровертен, докато Скорпионът е склонен да държи всичко вътре ... Тези аспекти могат да осуетят другия и да причинят разриви.

Маркъс : Това е хвърляне нагоре. И двамата сте решителни лидери и тук ще има напрежение. Споделяте огромно уважение един към друг, както и защитна лоялност. Споделена е и любовта към драмата, а под драма имаме предвид драматични сцени с театрални изходи. Понякога се блъскате един в друг на излизане през вратата. На пръв поглед може да изглежда, че Лъвът управлява бърлога. Не трябва да забравяме, че Скорпионите са потайни и ще излъжат и ще чакат подходящ момент да отвърнат, когато се почувстват объркани. Лео рядко се вслушва в такива съвети и обича да играе крал на джунглата. Тези двамата не се бият, те воюват. Бъди внимателен.

Дейвид: Лъв и Скорпион са кралици на драмата. Огнени, интензивни и харизматични, тези две могат да създадат страстна, сложна двойка. Ще има добри времена и големи битки, но Скорпионът може да бъде много съвместим знак за Лъв.

Мъж Лъв и жена Скорпион

Жени Скорпион и Мъже Лъв споделят някои общи черти като решителност и сила на волята никога да не отстъпват от никакви предизвикателства. Тази обща черта прави любовния живот щастлив. По същия начин и двамата имат уважение един към друг и това е истинската основа за добра връзка. Връзката може да започне от един поглед и може да продължи много години без сериозни проблеми. И двамата членове на двойката имат логично мислене и уреждат споровете си с разсъждения, вместо да се подиграват един на друг. Дълбоко в сърцето си, мъжът Лъв обича своя Жена Скорпион и винаги се опитва да я направи щастлива.

Мъж Скорпион и жена Лъв

Връзката на Мъже Скорпион и жените Лъв са много интересни и те имат много различни преживявания, които могат да споделят. И Скорпионът, и Лъвът са упорити и лоялни и са много страстни. Те са много привързани един към друг и в резултат понякога между тях може да възникне ревност. Но освен това връзката им е много здрава и има силна връзка и те се уважават един друг.

Жени Лъв са много щедри, мили и топли и са много надеждни. Те са социализатори и обичат възхищението и комплиментите от другите и им помагат от техните тревоги и несигурност.

Приятелство Лъв и Скорпион

Натър, натрапвам, натрапвам. Можете да разкажете краката на муле.

Връзка Скорпион и Лъв

Като влюбени:

Тактилна двойка, която ще се радва един на друг чрез дебели и тънки.

Дългосрочна връзка:

Ако двамата се съберете и това не е дългосрочно, ще изненадате всички около вас.

Краткосрочна връзка:

Забавна крива на обучение не толкова за другия човек, колкото за вас самите.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Среща с Лъв | Запознанства със Скорпион

Лъв и СкорпионСекс

Ако обичате много забавление между чаршафите, това е перфектното съвпадение.

лев и скорпион сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Лъв в леглото | Скорпион в леглото

Съвместимост на Скорпион с Лъв По всички точки:

общ резултат 29%

Били ли сте във връзка Скорпион-Лъв? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Лев индекс на съвместимост | Индекс на съвместимост на Скорпион | Индекс на съвместимост на зодиака

Скорпион + Лъв

Популярни Публикации