Лъв Секс и съблазънСексът с Лъв Лъв е двойна грешка. Те имат елемента на страст поради факта, че са огнен знак. В същото време те се управляват от Слънцето. Това ги прави истинските кралици и крале на спалнята. Те са много страстни и енергични, както и много мощни и силни (това е, ако все пак са решили). Проблемът идва, ако те са лошо аспектирани в тяхната диаграма. Поради факта, че тези индивиди понякога могат да бъдат много погълнати от себе си или егоцентрични. Това е почти като

Проблемът идва, ако те са лошо аспектирани в тяхната диаграма. Поради факта, че тези индивиди понякога могат да бъдат много погълнати от себе си или егоцентрични. Почти сякаш искат да могат да седят и да пожънат наградите, които чакат, и да не връщат еднакво.

Най -добрите партньори: Козирог , Везни , зодия Близнаци , Овен , Стрелец , и зодия Дева
Секс позиция на Лъв : Пеперуда, Doggy Style
Секс влечението на Лъв : Силен

Най -добрият от тях

Когато намерят партньор, с когото напълно се гелират и с който искат да бъдат, те внасят много огнена страст в спалнята. За разлика от споменатото по -горе, където те могат да покажат, че могат да бъдат много егоистични, когато става въпрос за удоволствие на партньора си, с някой, с когото искат да бъдат, ще покажат своята щедрост и безкористност, когато става въпрос за даване на времето си.

Най -лошият от тяхАко установят, че техният партньор не ги стимулира или възбужда по никакъв начин, това може да разкрие този егоизъм или егоистична страна. Почти сякаш се чувстват така, сякаш са в ситуация, от която се опитват да извлекат максимума. В този случай, това, което смятат, че се възползват максимално, е да вземат всичко, което могат да получат, и да не дават нищо в замяна.

Колко често им харесва?Както лъвът би искал, това наистина зависи от това колко много искат да го направят. Фактът на въпроса обаче е, че ако те искат да имат сексуални отношения с партньора си, това ще си струва всеки път. Те ще го искат много.

How Sexually Compatible are you with your Lover, Partner or crush? Find out Through a Psychic Reading

Как да подлудим Лъв в леглото

За какво да говорим

С този индивид отделете възможно най -много време, за да му направите комплимент, като в същото време отворите вътрешната си душа и пренесете сърцето си към тях. Те наистина се радват на романтика, така че е важно да имате нотка на романтизъм в любовните си отношения. В същото време, въпреки че винаги има момент за някои много палави разговори по време и след игра.

Настройване на настроението

Наистина трябва да можете да стимулирате ума им, така че отделете време да свалите бавно дрехите си и да им дадете горещ стриптиз. Нека те да бъдат лидерите в спалнята, но като са сигурни, че винаги осъществявате зрителен контакт с тях. Горещите места дори спалнята работят.

Нещата, които обичат

Що се отнася до този индивид, те наистина харесват креативността, така че използвайте творчеството си по най -добрия начин. Използвайте уменията си, за да можете да извлечете не само удоволствието от тях, но и себе си. Когато те опознаят, можете да разрушите бариерите и да внесете неща като еротични играчки, бельо и за тези, които са малко на причудливите странични огледала.

Какво да не правите

Този човек има желание да играе Follow the Leader в спалнята, но не иска да бъде в края на приемащите поръчки. Уверете се, че не ги критикувате по никакъв начин, когато става въпрос за техните методи. Нека този човек да бъде точно такъв, какъвто е, и да не потиска флиртуващата си страна, в противен случай това ще го накара да се разстрои. Искате те да се чувстват комфортно в кожата си, да бъдат такива, каквито са, и да не се чувстват засрамени.

Завързване

Докато Лъв обича да бъде в центъра на вниманието, Лъвът в леглото предпочита половинка, която може да върне страстта и вълнението еднакво. Лъв бързо ще се отегчи с партньор, който не споделя същия ентусиазъм за секс. Докато сексът на Лео е доста страстен, Лео не е най -креативният партньор в леглото. Сексуалният Лъв предпочита да се придържа към една позиция и същата рутина на прелюдията. От партньора на Лъв зависи бавно да въведе нови идеи в спалнята. Но бъдете хлъзгави и оставете Лео да мисли, че той/тя е дошъл на идеята, или тя бързо ще бъде отхвърлена.

Is Your Partner A Sex God or Goddess? or a dud between the sheets? find out what you can do to make it hot again with a love psychic reading

Секс черти на Лъв:

Когато става въпрос за Полът на Лъв , имайте предвид, че има голяма физичност и плам, които излъчват от Лъва. Следователно активен партньор със сигурност ще ги включи. Този роден обича да му се възхищават заради сексуалната му сила, така че не се колебайте да им правите комплименти по време и след сексуалната среща. Ласки и похвали ще ви отведат навсякъде, където искате да бъдете с любовника си Лъв.

Говорейки за секс и включвания, трябва да признаем, че очакванията им са изключително високи, понякога дори нереалистични. Външният вид е важен за тях; гледането на себе си в действие винаги ги възбужда. Те вероятно ще имат много добре поставени огледала в спалнята или дори видеокамера, която да снимат, докато правят секс. Секс шоутата също могат да им се харесат и това е знакът, свързан с стрип шоуто. Следователно, ако искате да прекарате една незабравима нощ с партньора си от Лъв, изненадайте го с стриптийз с вас в светлината на прожекторите.

Този знак обича да прави секс на места, където изтичат пари и богатство - показността може само да допринесе за техния опит. Често сексуално осъзнати от много ранна възраст, Мъжете могат да станат убийци на жени в по-късна възраст, а жените Лъв ще търсят възхищение от всеки, който държи да го дари. Това показва, че мъжете и жените са дълбоко чувствени и страстни. Те обичат съблазняването и любовната игра.

Съблазняване на Лъв

Честно казано, Лъвовете никога не могат да се наситят на комплиментите, те обичат, когато хората им казват колко са умни, колко добре изглеждат, как са Мис Всичко в едно и Мистър Направи всичко. Не крадете прожекторите им, те обичат да блестят, така че нека бъдат в центъра на вниманието. Лъвовете не обичат да им се казва какво да правят, затова помага, ако просто слушате, бъдете спокойни и оставите Лъвовете да поемат водачеството.

Тъй като те обичат да бъдат в светлината на прожекторите, няма съмнение, че биха искали да споделят този прожектор с вас, не че са повърхностни, но какво е очарователен, красив крал без неговата великолепна кралица. Лъвовете са привлечени от добре изглеждащи мъже и жени, но с външния вид е по-добре да имате и голямо сърце.

Унижаването на вашия Лъв на публично място няма да го вземе в ръцете ви, както и несигурността ви. Лъв оценява потенциалния им партньор да бъде уважаван, известен, амбициозен и разбира се винаги готов да се забавлява с тях. Само не забравяйте да останете себе си, не прекалявайте с „хубавия“ или „перфектния“ акт, защото той няма да продължи дълго.

Само секс с вашия Лъв ли е? Или има бъдеще? Щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Как да включите Лъв

Когато става въпрос за секс и включване, имайте предвид, че те се радват на луксозна обстановка, като свещи, ароматизирани масла и масажи. Те обичат секса да е познат, но не и скучен - това е така, защото обичат да знаят, че контролират случващото се. Те искат да бъдат най -добрите и понякога пропускат шанса да опитат нещо ново в леглото, защото не биха могли да живеят с чувството, че са само посредствени. Мъжките и женските лъвове са усвоили ходовете, които познават, така че не се разочаровайте от липсата на новост и разнообразие.

Ерогенна зона Лъв

Що се отнася до ерогенните зони, най -чувствителната част от тялото им е гърбът. Започнете, като движите пръстите си бавно по гръбнака му и преди да тръгнете по пътя към врата, обърнете специално внимание на кръста им. След това покрийте гърба им с мокри целувки чак от раменете до задните части. Това лакомство определено ще възбуди любимия ви Лъв. И все пак се чудите как да включите партньора си? Издраскайте леко гърба му и преместете пръстите си през косата му, докато правите любов - това определено ще накара вашия Лъв да стене от наслада.

У дома | Други статии за астрология

защо Лео е толкова добър в леглото
Популярни Публикации