Съвместимост на Лъв и Дева - Огън + ЗемяВръзката на Лъв и Дева има тънка граница между това, че се борят за контрол и двамата са щастливи, докато се учат и израстват един от друг

в много случаи, когато трябва да се съберат, те не осъзнават в самото начало, че това има малък шанс да се получи.

Това е случай на две личности, които се събират и се сблъскват. За да може една връзка да закрепи корените си между тези двамата, те наистина ще трябва да работят много усилено, за да се случат нещата.

Въпреки че е така, с търпение и много любов тези двама потенциално биха могли да прераснат тази връзка в нещо, което е успешно.

Лъвът ще разглежда Девата като малко прекалено тиха и спокойна за техния вкус. Лъвът би предпочел да има живот, който е малко по -пълен с забавление и действие.

От друга страна Девата, която е малко по -плаха и сдържана, ще гледа на Лъва като на прекалено прекален и искащ да бъде в центъра на вниманието.как са влюбени Дева и Лъв?

В повечето случаи тази двойка няма голямо бъдеще, ако не може да работи заедно, за да преодолее нещата, които биха могли да ги разделят.Поради плахата природа на Девата, Лъвът в повечето случаи доминира над тях. Поразителната личност на Лъв може да е твърде много, за да може Девата да се справи. Тяхната срамежливост ще просветне и в много случаи те няма да се противопоставят на партньора си Лъв, дори ако се чувстват като прави. Те няма да искат да имат връзка, в която се чувстват сякаш са напълно доминирани и нямат дума.

Това не означава, че Девата в тази връзка изобщо е натиск. Девата просто предпочита да живее живот, в който се държи ниско и оставя действията си да говорят сами за себе си. Това е нещо, което Лъвът уважава и се възхищава от партньора си и те ще обърнат голямо внимание на всички добри неща, които техният партньор прави.

За да може тази връзка да се развие, Лъвът трябва да излезе от тази егоцентрична гледна точка, която имат, и трябва да започнат да работят като екип с партньора си. Щом престанат да гледат на това като на битка на егото, те ще бъдат по -добре.

В същото време Девата наистина трябва да се откаже от своята страна на осъждане и критика. За тях е важно да бъдат максимално деликатни, когато критикуват Лъва (това е в тяхната природа), че го правят по начин, който няма да навреди на чувствата на Лъв. Въпреки че Лъвът показва много сила, чувствата им винаги са нащрек, защото се чувстват така, сякаш правят всичко правилно. Така че, когато се докажат, че грешат, това ги удря по -силно.

Така че тези двамата наистина ще трябва да се съберат, да използват любовта, която споделят заедно, и много търпение да обединят двете страни. Гледате двойка, която основно се движи в две различни посоки, но ако те намерят начин да държат нещата фокусирани върху тях, те могат да се справят като двойка.

Искате задълбочено ръководство за мач на Лъв Дева? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбен Лъв | Влюбена Дева

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Безкрайната нужда от похвала на Лъв е трудно да се съчетае с Дева за събиране на гниди. И все пак това може да бъде много страстно дуо (просто сведете разговора до минимум).

Селия : Девите са твърде недемонстративни за вас, но има какво да се възхищавате. Ще получите най -доброто от Дева, ако често го казвате.

Джен: И двамата сте много трудолюбиви, лоялни и активни, което трябва да бъде добра рецепта за успех. Готови сте да работите усилено за всичко и това включва отношения. Девата приветства вашата лоялност и споделена работна етика. Ключът тук е да се концентрирате около общите си цели.

Лидия : Тази комбинация наистина се нуждае от много упорита работа, но когато откриете това равновесие между нуждите на другия, имате правилната рецепта за разцвет на любовта. Лъвът може да помогне да се премахнат по -негативните и прилепващи аспекти на Девата, и по същия начин Девата може да предложи цялата любов и почти фенски комплименти, които Лъвът трябва да почувства над света. Като каза това, Девата понякога трябва да държи капак на заяждането, тъй като това може да тласне Лъв към възхитените погледи на другите. Трябва да се каже на Лъв колко са перфектни и привлекателни и те ще получат това по всякакъв начин, ако почувстват, че Девата не предоставя всички комплименти, необходими за засилване на егото на Лъв.

Флиртът трябва да бъде нещо, което се въвежда в тази връзка рано, така че Лъв винаги ще се връща у дома, за да се чувства добре. Това не е само за Лъв, така че не се опитвайте просто да направите един от вас щастлив и доволен.

Лора: Тези двамата могат да видят очи в очи чрез взаимно уважение към реда. Девата обича да организира нещата; Лъв обича да организира хората. Заедно те могат да постигнат много. Виждайки, че техните общи проекти се осъществяват, ще добави масло към този бавно горящ огън. Девата също обикновено се радва да позволи на лъва да вземе прожекторите и е в състояние да направи комплимент на котката по уникален, подробен начин. Лъв, от друга страна, може да помогне на Девата как да не бъде толкова самокритична, показвайки на Девата колко са специални всъщност, укрепвайки това крехко его.

Трейси : Двойка Дева и Лъв могат да се сблъскат много, тъй като Лъв не харесва притискането на стотинки и потенциалните критични коментари на Девата могат да навредят на егото на Лъв. Необходими са много усилия, за да продължи този мач. Лъвът и Козирогът също вероятно ще се сблъскат с финансите. Като цяло Козирогът може да е твърде разумен и интровертен за напускащия Лъв, което води до нестабилно партньорство.

Хайди :
Девата е донякъде готина, когато става въпрос за любов, а Лъв се радва на отговор. Лъвът ще бъде раздразнен от това как Девата е практична и донякъде предпазлива, когато става въпрос за пари, а Девата се дразни как Лъвът е екстравагантен. Лъвът е склонен да доминира, а Девите не обичат да бъдат доминирани. Психично стимулиращо привличане в началото, но вероятно не е достатъчно, за да поддържа нещата.

Кели: Това може да бъде трудно сдвояване, тъй като Лъв обича да бъде безгрижен и емоционален, а Девата трябва да гледа на всеки проблем с лупа. Склонността на Девите да критикуват също ще излезе на нервите на Лъв.

Маркъс : В тази комбинация Земя-Огън има опасности, нито една от които не може да бъде преодоляна. Вместо това обичаме да мислим, че разликите, пред които са изправени тези две страни, могат да се допълват взаимно. Лъвът е малко силно нанизан и практичната Дева има талант да го заземи. Очарователната котка може да има положителен ефект, като накара свръханалитичната Дева да се освободи и да се забавлява. И двамата се възхищават един на друг интелигентност, стабилност, искреност и преданост.

Дейвид: Ярък Лъв прави всичко голямо; Девата се концентрира върху малки подробности. Това може да не е лесно да се съгласува. Един или двамата ще трябва да направите някои отстъпки

Мъж Лъв и жена Дева

Жената Дева и мъжът Лъв правят добра двойка, тъй като и двамата партньори премахват недостатъците в природата един на друг. Мъж Лъв има привързано поведение с голямо сърце и любезна личност. Жената Дева има практическо отношение, но нейното отношение й позволява Лъв мъж за да бъде по -изразителен. Женска Дева изисква защита и сигурност и това е, което мъжът Лъв й дава. Те правят страхотна любовна двойка и неприятностите идват само когато жена Дева противоречи на романтичните желания на партньора си. Тя трябва да бъде по -внимателна към желанията на партньора си и той също трябва да се опита да разбере какво наистина иска тя.

Мъж Дева и жена Лъв

Връзката между мъжете Дева и жените Лъв е много трудна, тъй като те са много различни във всички аспекти на живота си. Мисленето им е много различно и те подхождат към отношенията и света по много различен начин. Така че, ако Мъже Дева и жените Лъв искат да бъдат заедно, трябва да бъдат много внимателни и да поемат всички малки неща. Хубавото на тази комбинация е, че нямат проблеми с авторитета, така че с малко толерантност могат да изпитат добри отношения. Жени Лъв имат достойнство, великолепие и чувство за великолепие.

Приятелство Лъв и Дева

И двамата гледате на живота от различни ъгли, така че или ще уважавате мнението на другите, или ще мислите, че другият винаги греши.

Връзка Дева и Лъв

Като влюбени:

Много мини битки, но като цяло добър микс.

Дългосрочна връзка:

В крайна сметка и двамата ще се научите да приемате по -лесно мнението на другите, което ще комплиментира връзката.

Краткосрочна връзка:

След няколко дати ще разберете в каква посока върви тази връзка.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Среща с Лъв | Запознанства с Дева

Секс на Лъв и Дева

Ако го направите правилно, ще бъде невероятно. Ако сбъркате, ще е адски.

лев и дева сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Лъв в леглото | Дева в леглото

Съвместимост на Лъв с Дева Над всички резултати:

общ резултат 35%

Били ли сте във връзка Лъв-Дева? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Лев индекс на съвместимост | Индекс за съвместимост на Дева | Индекс на съвместимост на зодиака

дева + лъв

Популярни Публикации