Съвместимост на Везни и Водолей - Въздух + ВъздухСъвместими ли са Везни и Водолей? когато вземете Водолей и Везни и ги съберете в една връзка може да се случи магия. Съвместимостта на отношенията между тези две обикновено е доста висока. И двамата са много независими по начина, по който обичат да живеят живота си. Така че те са склонни да дават

когато вземете Водолей и Везни и ги съберете в една връзка може да се случи магия. Съвместимостта на отношенията между тези две обикновено е доста висока.

И двамата са много независими по начина, по който обичат да живеят живота си. Така че те са склонни да дават на партньора си свобода да може да прави това, което трябва да направи, за да бъде щастлив, а в замяна партньорът му прави същото. Това е факт, който и Водолеят, и Везните оценяват, че идват от партньора си.

Въпреки че обичат да имат независимост извън връзката, това не означава, че не ценят това, което споделят с партньора си.

Тези два знака са много приятелски и няма да имат проблем като двойка, която се сприятелява с други хора.

Това не е връзка, която се основава единствено на любовта, а всъщност има дълбоко вкоренено приятелство, което е основата на всичко, което споделят.Тези двамата, когато са заедно, никога не губят думи, защото разговорите им са много интересни и предизвикват размисли.

Въпреки че споделят много сходни мисли, и двамата имат много различни начини да изразят себе си.Как са влюбени Везни и Водолей?

Това е една от онези връзки, които обикновено се гарантират като успешни. Това обикновено се случва, когато имате връзка, която има основа на приятелство. Не може да се подчертае достатъчно колко е важно да имате много добра основа, когато става въпрос за щастлива връзка.

Тази двойка определено се съчетава доста добре, поради факта, че те имат много общо и стиловете им изглеждат перфектно свързани.

Тези двамата ще споделят много специален съвместен живот, който е доста уникален и връзката им всъщност не се вписва в това, което обикновено смятате за традиционната двойка.

И двамата заедно са много умни и много щедри един към друг. Фактът, че те имат общ вкус в много различни неща, винаги ще гарантира, че имат какво да споделят.

Тези двамата ще се влюбят, без изобщо да бъдат претоварени или стресирани. Любовта, която споделят заедно, ще се чувства така, както е трябвало да бъде.

Има едно нещо, което би могло да създаде проблеми на тази двойка в бъдеще и това се върти около чувствата. Везните са в състояние лесно да покажат какви мисли и чувства имат в сърцето си и те ще искат Водолеят да може да направи същото за тях. Това е нещо, което може да разстрои Водолеите, тъй като те не са толкова отворени емоционално, колкото Везните.

В същото време Водолеят наистина трябва да може да намали малко нещата, когато става въпрос за това как се отнасят към Везните. Везните понякога могат да бъдат много чувствителни, а понякога Водолеят може да има много критична страна към тях, дори понякога жестока.

За да може тази връзка да работи, те наистина трябва да са на една и съща страница, когато става въпрос за чувства. В същото време те трябва да знаят, че когато са в спор помежду си, наистина да се улеснят един друг, знаейки, че бъдещето е на карта, ако се кажат грешни думи.

Искате задълбочено ръководство за мач Водолей Везни? Получете повече представа за това сдвояване, като щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четене!

Прочетете повече за това как знаците са влюбени

Влюбени Везни | Влюбен Водолей

Какво ще научите:

Експертите обсъждат тази двойка:

Мелиса: Активният социален живот на Везните е добре с Водолей, който е щастлив да остане, но може да успее да достави на Везните цялото вълнение, от което се нуждаят у дома!

Селия: Мир и хармония царят през повечето време. Но точно когато мислите, че печелите спора, Водолеят става и си отива ...

Джен: С Водолея и техните директни начини ще изглежда, че двамата нямате много общо. Въпреки че Водолеят споделя вашия идеализъм и мечтателна природа, настроението и интензивността ви вероятно ще ги отблъснат. Дайте си пространство. Това ще бъде по -лесно за Водолея, отколкото за вас. Водолеят има оптимистична природа, която може да ви извади от настроението ви. Ще трябва да се научите да не изплувате, когато става трудно, за да накарате този да работи.

Лидия: Това ще бъде връзка, която невероятно магнетизира за всички около вас. Имате невероятна сексуална енергия, която тече между вас и количеството, което и двамата сте привлечени един към друг, ще блести. Склонни сте да имате много идеи, които изглежда не идват в нищо, но и двамата обичате да планирате и имате стремежи, независимо колко те изглеждат извън обсега ви. Когато се съберете заедно, вие сте в състояние да постигнете всичко, върху което сте настроили сърцата си. Единственият основен проблем, който може да имате, е да решите кой отговаря. И двамата сте много решителни и началници, когато почувствате нужда и ще има борба за власт, ако не я гледате.

Везните е по -вероятно двамата да дадете, тъй като Водолеят е твърде упорит, за да вижда смисъл понякога! Ще откриете, че имате много смях и много специални спомени, споделени между вас с течение на времето, карайте се да се смеете, това ще се получи в дългосрочен план.

Лора: Двойката Везни и Водолей може без усилие да се отлива със света. И двамата са много ориентирани към хората и доста удобни в много различни социални ситуации. Везните особено обичат, че Водолеят иска да бъде навън с хората и Водолеят е повече от нетърпелив да се задължи. Романтично, те щяха да се хранят един с друг чрез своите социални срещи, като всеки се гордее и възбужда от социалната сила на другия.

Трейси: Везните и Водолеите могат да споделят любов към изследване на изкуство и култура със сходни емоционални нужди. Те могат да научат и постигнат толкова много заедно, отколкото сами и този мач може да бъде изключително успешен.

Хайди : Приятелство и романтика от самото начало. С много взаимни интереси и уважение към другия, те се комбинират добре. Когато Везните са нерешителни, Водолеят няма нищо против да взема решения. Когато Водолеят е упорит или упорит, Везните имат начини да заобиколят Водолея. Ако решат да се установят заедно, това би създало вълнуваща и любяща връзка.

Кели: Тази връзка може да работи, но само ако Водолеят може да смекчи желанието си за свобода. Везните трябва да функционират в рамките, на които могат да разчитат, и освен ако Водолеят не може да направи това, ще има търкания.

Маркъс : И двамата сте страхотни слушатели и с нежен мил характер. Водолеят е по -странният от двамата. Водолеите процъфтяват със странното, докато Везните харесват нещата по -грациозни и картината е перфектна. И двамата обичате да говорите, въпреки че Везните са склонни повече към диалог „дай и вземи“, докато Водолеите ще говорят в идеи и концепции, но не могат да бъдат приковани с мнение. Не можете наистина да обвинявате тези бедни души, все пак те са въздушни знаци. Везните ще направят всичко възможно да не се спират на това или да се опитат да го променят. Едно нещо във Водолеите, те са такива, каквито са, и опитите да ги промените са толкова безполезни, колкото и опитът да хванете шепа въздух.

Дейвид: Разговорът никога не спира. Връзката на ментално ниво е изключителна. Но може би липсват по -малко мозъчните части на любовта. Ако го направите, опитайте се да разпалите страстта по всякакъв начин.

Мъж Везни и жена Водолей

Това е зодиакална комбинация, която сякаш се балансира и остава щастлива. Мъжете Везни са много мелодични и ентусиазирани хора. Те общуват добре и се опитват да разберат мислите на другия човек. The Жени Водолей приспособявайте се добре с мъжете Везни. Причината е тяхната прилика по отношение на мелодичен и забавен живот. The Паунд мъже са истински хора и искат да предпазят стреса от живота си. По същия начин жените Водолей искат същото. Те обичат да се забавляват, но искат да избягват всички стресови ситуации. Това е причината любовните им отношения да протичат гладко и те си сътрудничат помежду си по всяко време.

Мъж Водолей и жена Везни

Връзката може да бъде успешна, тъй като и двамата членове споделят сходни черти в своите личности. И двете ценностни отношения и двете са подкрепящи и приветливи по своята същност. Чувствителен характер на Жена Везни може да я накара Мъж Водолей чувствайте се добре и у дома си. Той получава необходимата подкрепа и любовта, за която копнее. И двамата се различават по начина, по който гледат на живота, така че трябва да разберат и да търпят идеите един на друг за балансиран живот. И двамата придават прекалено голямо значение на любовта и това е сред положителните аспекти на връзката им. Понякога може да има проблеми и конфликти, но решенията ще бъдат достъпни за тях.

Приятелство на Везни и Водолей

Незабавното привличане и възхищение от това, че и двамата могат да мислят въображаемо, ще осигурят силно приятелство.

Връзка Водолей и Везни

Като влюбени:

Смехът и забавлението ще бъдат спасителната благодат на този мач като влюбени.

Дългосрочна връзка:

Може и двамата да бягате с различни скорости, но докато сте в едно и също състезание, ще успеете.

Краткосрочна връзка:

Много мигновен клик, въртящ се около всичко спонтанно.

Прочетете повече за това как знаците са при запознанствата

Запознанства с Везни | Запознанства с Водолей

Везни и ВодолейСекс

Може да бъде горещо или студено, но рядко между тях.

везни и водолей сексуално съвместими

Прочетете повече за това как са признаците, когато става въпрос за секс

Везни в леглото | Водолей в леглото

Съвместимост на Водолей с Везни Над всички точки:

общ резултат 68%

Били ли сте във връзка Везни-Водолей? В един ли си сега? Разкажете ни за вашия опит! Споделете своя опит

Разгледайте тези други страници

Индекс на съвместимост с Везни | Индекс на съвместимост на Водолей | Индекс на съвместимост на зодиака

водолей + килограм

Популярни Публикации