Съвместимост с Везни - Кои са техните любовни мачове?Съвместимост с Везни -Везните се символизират чрез везни за баланс, така се вижда животът като цяло. Този знак е свързан с Венера и също е въздушен знак. Мисията и целта на живота на Везните е да търсят справедливост и справедливост във всичко, което правят и с всеки, когото срещнат. По този начин те не се страхуват да внесат противоположна сила на масата за обсъждане и да се надяваме на компромис. Тези вярвания в справедливостта обаче често ще се сблъскат с другите и в резултат може да се стигне до конфликт, ако не му се даде шанс. По този начин, вероятно от всички астрологични знаци, те търсят

Мисията и целта на живота на Везните е да търсят справедливост и справедливост във всичко, което правят и с всеки, когото срещнат. По този начин те не се страхуват да внесат противоположна сила на масата за обсъждане и да се надяваме на компромис. Тези вярвания в справедливостта обаче често ще се сблъскат с другите и в резултат може да се стигне до конфликт, ако не му се даде шанс. По този начин, вероятно от всички астрологични знаци, те търсят и се нуждаят от любов най -много.Щракнете тук за Везни в любовни отношения и Секс с Везни

Какво ще научите:

Вие сте Везни, те са ...

(щракнете върху връзката, за да научите повече)

Овен и Везнивъпреки голямата разлика между вашите герои, внезапна любовна връзка не е изключена. Противоположностите се привличат!

Телец и Везнити го очароваш и той напълно удовлетворява всички твои желания ...

Близнаци и Везни

той ви изненадва с гладките си приказки и безгрижието си. Вкусна комбинация, но може би не за дълго.

Рак и Везни

за теб правенето на любов е бягство от реалността, да бъдеш заедно в рая за момент.

Лъв и Везни

той е твоят пламенен любовник. Чувствате се защитен от него и в замяна го обожавате.

Дева и Везни

не позволявайте на критиките му да охладят топлите ви чувства и не очаквайте никакви фойерверки от него. Ако успеете да се справите с това, ще се оправите заедно.

Везни и Везни

това повече говори, отколкото прави. Повече галене и гушкане, отколкото всъщност правене на любов.

Скорпион и Везни

развеселяваш го с шегите си, а през нощта той те води в рая или ада.

Стрелец и Везни

двама идеалисти, които и двамата се нуждаят от пространство.

Козирог и Везни

омагьосваш го със своите прелести и лекомислие. Той ви изненадва в леглото с неочаквания си ентусиазъм.

Водолей и Везни

оставете го да играе водещата роля в леглото и не говорете прекалено много, тогава тази връзка ще бъде вълнуващо приключение.

Риби и Везни

Той се прекланя пред вашата красота и вие се чувствате поласкани ... Началото на един вкусен романс.

съвместимост на графика на библиотеките

Съвместимост на приятелски отношения

Те са страхотни съветници, мразят самотата и обичат да бъдат заобиколени от мъже. Те обичат да ходят на партита и събирания с приятели и могат да бъдат чудесно ръководство за приятелите си, като им дават най -добрите модни съвети. Те имат добра съвместимост с приятели с: Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей.

Съвместимост на запознанства

При запознанствата връзката Овен на Везните определено е противоположност, привличаща явления. Везните са в състояние да успокоят Овена, докато Овенът успява да внесе чисто вълнение във физическата връзка. Взаимните похвали и поклонение са ключът към връзката на Везни Близнаци. Докато Близнаците признават артистичната страна на Везните и Везните възхваляват интелигентността на Близнаците, двамата трябва да се разбират много добре заедно. Лъв и Везни могат да работят много добре заедно, тъй като и двамата са много загрижени за личната грижа и трябва да са в крак с модните тенденции. Освен това и двамата са много сърдечни и завладяващи в социална среда.

Съвместимост с пола

Ако сте Дева, която търси Везни като партньор в леглото, тогава отидете! И двата знака живеят за изкуството на секса, а не за емоционалния аспект, така че са напълно подходящи един за друг. Любовта на Рака Везни е особено удовлетворяваща, тъй като и двата знака са в състояние да внесат интензивното си творчество в спалнята. Това може да доведе до доста страстен и капризен секс. Няма ограничения, когато тези два знака удрят чаршафите! Нестабилността на връзката Скорпион може да доведе до някакъв секс с нестинари, но може да доведе до някои доста гадни спорове извън спалнята. Това е комбинация, по -добре оставена. За Везни Козирогът е сбъдната сексуална мечта. Много запарен и романтичен, Козирогът ще зашемети Везните със своята силно привързана природа. Това е може би един от най -съвършените сексуални мачове в астрологичните карти.

съвместими знаци за Везни

Важно е да запомните, че всяка лична ситуация е уникална и трябва да бъде разгледана и разбрана задълбочено, което може да се направи чрез психическо четене.

Как да обичаш съвпадение с Везни

Що се отнася до търсене на любовен мач, Везните често се стремят към мозъка повече от физическото привличане, защото търсят някой, който мисли и се държи така, както са. Това обаче си има цена и често ще свикне за любов, когато не го осъзнават.

С да паунд мъжки , той е най -отдаденият любовник, когото някога ще срещнете. Той има златно сърце и иска да се погрижи жена му да бъде третирана с любовта и уважението, което смята, че заслужава. Той обаче има един проблем, който често може да разочарова любовника. Тъй като иска нещата да са толкова равни и честни, когато става въпрос за вземане на решение, често му е трудно да вземе решение и да реши какво иска да направи. Затова е най -добре да сте чувствителни към неговите нужди и да не го принуждавате или принуждавате да прави нещо, което той самият не смята за правилно или справедливо, в противен случай може да загубите добър човек.

С жена Везни , тя се стреми да живее в хармония и се радва на добър разговор, а не просто на гушкане до камината. Затова често е добре да внимавате с това, което казвате. Ако можете да й направите добро първо впечатление и да й покажете, че имате мозък и културно отношение, което да съответства на красивата ви усмивка, тя ще бъде закачена за вас за цял живот.

Знаците, които са най -благоприятно съчетани с Везни, са Лъв, Стрелец, Водолей и Близнаци

Дева, Риби, Скорпион и Телец са неутрални комплименти.

Тези, които се противопоставят на силите и не биха се съчетали добре с Везни, са Рак, Козирог и Овен.

С колеги Везни те щяха да станат страхотни приятели и съюзници.

Графика за съвместимост с Везни:

Съвместимост със слънчеви знаци Везни

Неща, които трябва да имате предвид

Основни черти на връзката

Това е зодия с доминираща грация, елегантност и класа.

Те търсят взаимоотношения с очарование и остър интерес и са знакът, известен с добро чувство за стил и наслада от любовта.

Красотата както на ума, така и на тялото са важни за тях и помагат да се балансира чувствената и рационална разделена страна на този знак.

Везни и любов

Те се управляват от Венера и обичат чувствените наслади и да са влюбени.

Често те са толкова влюбени, че не успяват да забележат всички различни почитатели и любовници, които държат свободно.

Те са знак, който често е виновен, че е привлечен или замесен с повече от един партньор наведнъж и са един от най -големите флиртове на зодиака.

Те винаги ще бъдат с един или друг партньор и може да се оженят млади и/или няколко пъти.

Търсене на съвместимост на отношенията

Съвместимостта в една връзка е нещо, което те възнамеряват да намерят в собствената си връзка.

Поради това той или тя обича да изследва всички различни малки части от една връзка.

В допълнение към това, те винаги ще бъдат нащрек за този, често дори когато са във връзка (защото по пътя може да се случи някой по -добър).

Необходимост от признателност

Те са художници, тъй като винаги ще се опитват да направят хубава презентация (добре облечена, облечена и т.н.) и добро впечатление за себе си.

Някой, който може да се възхищава и уважава това, ще бъде крачка по -близо до привличането на везните.

Те са знак, който никога не се чувства завършен, ако не участва в много разширяващи се, интересни проекти.

Те обичат да имат тези проекти, за да получат шанс да развият своите таланти и вкус към нещата.

Следователно има смисъл, че те искат някой, който може да оцени тази тяхна черта; ако са прекарали време толкова много в усвояване на собствените си изкуства, най -малкото, което могат да поискат от партньор, е партньорът да уважава всичко.

Знак на медиацията

Този знак е а е мъжки знак и е по -рационален, отколкото чисто емоционален.

Знакът понякога може да изглежда противоречив, защото са влюбени и се радват на чувственост, но са доста сериозни, когато става въпрос за амбиция и подобрение, едновременно.

Това е знакът за посредничество и везните, техният управляващ символ, представляват баланс, справедливост и дипломация, неща, за които те много държат.

По природа те са доста учтиви и с добро сърце и по отношение на това имат дълбоко чувство за справедливост, честност и честна игра.

Тъй като намират идентичност и самоприсъствие в отношенията, те ще се опитат да се балансират с партньорите си и това често може да стигне до възприемане на партньорските интереси, хобита и стил на живот.

Това може да е добре, ако партньорът им и самите те не са твърде различни, но ако са драстично различни, това може да направи тяхната съвместимост в отношенията трудна и напрегната.

Радва ли се на вниманието?

Те обичат да оформят връзката, след като са в едно, но преди да са в едно, всъщност предпочитат да бъдат привлечени и уловени, а след това да бъдат тези, които търсят партньор.

Те се радват на вниманието, което получават от партньор и когато получават внимание, просто не могат да го получат.

Ако вниманието и похвалите, които получават, започнат да отслабват, те могат да се изместят, да загубят интерес и да се насочат към друг партньор, който може да имат отстрани или да са се интересували от него.

В заключение

Като кардинален знак, този знак е най -подходящ за човек, който разбира неговия копнеж за романтика и балансирана среда и начин на живот.

Един техен партньор трябва да може да разбира и уважава техните амбиции.

Те са гостоприемни, въображаеми и гъвкави в една връзка, но няма да останат, ако не получават похвалите и обратната връзка, от които се нуждаят, или ако партньорът им сериозно не отговаря на техните стандарти.

Те се нуждаят от това, че партньорът им е в състояние да се примири с безобидното им леко флиртуване и да могат да се доверят, че този човек се опитва да направи връзката силна и издръжлива.

Ако обаче могат да имат това, тяхната съвместимост в една връзка не трябва да бъде твърде трудна за постигане.

Тяхната романтика и привързаност, техният растеж и знания, придобити от предишни връзки, и отдадените им усилия да накарат връзките да работят, ги превръщат в посветени партньори и такива, които могат да издържат в дългосрочен план.

У дома | Други статии за астрология

Любов съвпадение на Везни

Популярни Публикации