Мъж Везни - секс, привличане и неговата личностМомчето Везни Като цяло не е много атлетично, много в тон с неговата интелектуална страна, креативно и чувствително. Той наистина е много справедлив, загрижен за справедливостта до мания. Той обича да прави всички щастливи. Човекът Везни има много остра интуиция в известен смисъл с рентгеново шпионско зрение, така че не се опитвайте да дърпате нещо над това. Жените рядко са достатъчно добри и той никога не може да реши, ако трябва да излиза с този или онзи. Но той може да се превърне в истински натиск, ако жената (или мъжът) е уверена и контролира. Мъжете Везни особено

Като цяло не е много атлетичен, много в тон с неговата интелектуална страна, креативен и чувствителен. Той наистина е много справедлив, загрижен за справедливостта до мания. Той обича да прави всички щастливи. Човекът Везни има много остра интуиция в известен смисъл с рентгеново шпионско зрение, така че не се опитвайте да дърпате нищо над това. Жените рядко са достатъчно добри и той никога не може да реши, ако трябва да излиза с този или онзи. Но той може да се превърне в истински натиск, ако жената (или мъжът) е уверена и контролира. Мъжете Везни особено обичат ласкателството. И те обичат да угодят на жена (или мъж), ако разбирате какво имам предвид.Какво ще научите:

Човек Везни Личност

добре

 • Човек е с невероятен вкус и има страхотно естетическо чувство
 • Обича да е сред хората и има много различни групи приятели
 • Чувства се по -жив в една връзка
 • той е добър слушател и ще ви накара да се чувствате комфортно
 • Обича да си отива, за да отдели време да се обнови и вие като двойка
 • Привлича се към хора, които реализират мечтите си и му помагат да ги осъществи.
 • Супер романтично
 • Няма да губите време в отношения, които нямат смисъл или бъдеще.
 • Потенциал за дългосрочна връзка

Лошо

 • Той е флиртуващ по природа, което може да го вкара в малки проблеми
 • Не е известен със съпричастността си

Везните са неговият символ

Има моменти в живота, когато нещата просто имат смисъл. В случая на този човек неговият символ са везните на баланса. Той е човек, който винаги обича да се уверява, че всичко е равно.Този човек непрекъснато се стреми да направи всичко честно за всички, така че всички да са щастливи и доволни.

Въпреки че това е добро качество, той понякога може да бъде доста нерешителен, когато става въпрос за вземане на решения по въпроси. Той определено ще бъде благодарен, ако се включите и му помогнете. Чрез леко намеса и подпомагане в процеса на вземане на решения, това ще му помогне да стигне по-бързо.Венера е неговият владетел

Везните споделят общо с Телеца, тъй като и двамата се управляват от планета Венера . Той обича всички по -фини неща в живота, с голяма обич към всички неща, които са секси и чувствени. Връзката на Везните с техните вещи е повече за радостта, която получават от тях, отколкото за Телеца, който е привързан към притежанията си единствено от съображения за сигурност. Те биха предпочели балансиран начин на живот между материалистичния и духовния свят.

Независимо от това, важно е да не пренебрегваме ролята, която предметите за свободното време играят в живота на мъжете Везни. Модата и произведенията на изкуството са примери.

За разлика от представянето си в Телец, богинята на любовта се изразява с много по -ярки детайли във Везни. Тук нейната привлекателност е още по -величествена и завладяваща. Той обича да го гледат и да му се възхищават, както и да го пипат и галят. Той ще направи всичко по силите си, за да ви даде причина да се предадете на своята чувствителна и чувствена страна.

Той е човек, който цени присъствието на партньор в живота си. Нищо не би го спряло да намери любовта на живота си и да я помоли да се омъжи за него.

Венера в него го кара наистина да мрази хора, които проявяват грубо и обидно поведение. Ако жестокостта не съществуваше по света, той щеше да бъде щастлив. Енергията на Венера го кара да мисли и чувства по този начин.

Трябва да сте наясно, че ако това е джентълмен, с който искате да излизате или искате да останете, е важно да знаете, че той цени хората, които имат състрадание, съчувствие и милосърдие към всички.

Въздухът е неговият елемент

Този човек е Въздушен знак . Той е бърз мислител, свободен дух и се радва да бъде див и безгрижен. Въпреки бърборенето си, той винаги има нещо интересно, интригуващо и привлекателно да го каже, което го прави страхотен човек, с когото да говори.

Уверете се, че разговорът, който водите, е ангажиращ, в противен случай може да го загубите за следващия разговор с някой друг, ако е по -завладяващ.

Това е човек, който не може да бъде прикован на едно място или да бъде сдържан по друг начин. Опитът да се постигне това дори не си струва главоболието. Също така не очаквайте той да бъде предсказуем или надежден. Истината е, че Везните са склонни да импровизират много. Докато нещо не се случи, те наистина не могат да знаят какво ще планират или мислят. Те живеят живота си до седалката на панталоните си. Най -доброто, което можете да направите, е да се оставите да се насладите на цялото вълнение.

Що се отнася до живота им, те обичат да ви карат да се чувствате сякаш имате специално място в сърцата и умовете им. Те наистина искат да знаят какво точно мислите и чувствате, което очевидно е добро нещо в една връзка. Тези хора са много интелигентни и информирани и са нетърпеливи да ви помогнат да постигнете баланс в живота си по всякакъв начин.

Въпреки че е важно да знаете, че те искат да ви помогнат, трябва да държите личния си багаж под контрол. Докато те обичат да помагат при ежедневните проблеми, сложните въпроси могат да ги дразнят. Те винаги искат да внесат радост в живота на някого и като балансират живота им, чувстват, че го правят. Те ще почувстват, че са провалили партньора си, ако не могат да направят това.

КардиналНеговото качество ли е

Везните са кардинален знак с мило, нежно и грижовно поведение. Няма съмнение, че този човек иска светът да се движи в правилната посока. Въпреки донякъде мощното си, взискателно и понякога шефово влияние, той лесно ще постигне целите си.

Мъж Везни

Това е мъжът, който просто е твърде популярен сред жените. Той има странната способност да се свързва с противоположния пол почти на женско ниво, тъй като едно от момичетата и този вид разбиране работят много в негова полза. Той е очарователен, елегантен и много изискан, що се отнася до естетическото му чувство.

Цялото внимание, което получава, го прави малко разглезен, но той успява да се измъкне и с това! Внимавайте обаче, ако не успеете да привлечете вниманието му бързо, той ще премине към по -обещаваща перспектива. Множеството му преживявания определено го направиха любезен любовник.

Тези мъже ще отделят много време за развиване на отношения. The Везни мъжът не само иска връзка, но и перфектна любовна връзка ... такъв, където може да намери признанието, разбирането и дори обожанието, за което копнее. Той е идеалист по природа и затова е убеден, че подобна констатация е възможна.

Той е дипломатът на зодиака, така че много рядко ще се окажете в кавга с него. Шансовете са, че той ще може да намери баланс между това, което иска и това, което вие искате.

Ако по някаква причина възникнат смущаващи инциденти, той със сигурност ще си тръгне. Той няма да участва в битка, защото никога не иска да остави и най -малкото впечатление, че е неразумен.

Като любовник той е изключителен. Той е склонен да бъде запознат с човешката анатомия и добавя към това много активно еротично въображение ... комбинацията е без аналог! Воденето на любов с него винаги ще бъде чувствено преживяване, но не забравяйте винаги да му съобщавате колко добро е какво.

Той е много отзивчив към възхищението и ласкателството. А щастливите Везни само ще ви доведат до много по -щастливи, със сигурност!

Характеристики на мъж Везни

Жив и много интелигентен и с дарбата на глупостта. Обича да се прави популярен сред всички и влюбен е склонен да бъде непостоянен, отнема известно време. Мечтател и ценител на красотата, когато открие тази мечта, която ще извърши.

Как да привлечем вниманието на мъж Везни

Неща за правене:

 • Колкото и плитко да звучи, този човек обича да преценява красотата по очите си. Така че, ако се интересувате от това да му повлияете, най -добре е да се привличате към какъв тип жена търси.
 • Що се отнася до любовта, той повече се интересува от самата дума любов, отколкото от истинското преживяване от нея. Това не означава, че той не иска да изпитва любов. Това е мъж, с когото трябва да поддържате романтиката жива и можете да направите това, като прикрепите сантиментални неща към връзката си. Или да му дадете знаци на признателност и любов. Помогнете да отворите сърцето му.
 • Ако сте негова жена, той винаги ще ви смята за свой номер едно. Затова направете всичко възможно, за да поддържате този статус. Просто не се изгаряйте, опитвайки се да го направите. Най -важното е да бъдеш ти.
 • Важно е да запазите около себе си аура на спокойствие и мир. Едно нещо, което този човек наистина мрази, е заобикалянето и разногласията.
 • Харесва му, когато хората идват при него да го питат за съвет по проблеми или проблеми, с които се занимават. Когато показва техниката си за решаване на проблеми, той обикновено показва рационален подход.
 • Това е човек, който наистина не обича да наранява ничии чувства. Важно е да четете между редовете, когато става въпрос за нещата, които той казва и прави. Ако наистина не е във връзка, той има тенденцията да остане във връзката, дори и да не иска. Четейки между редовете, ще разберете истината за това как се чувства.

Неща, които не трябва да правите:

 • Той наистина обича да анализира всичко и всичко, на което попадне. Не позволявайте на тази негова черта да ви подлуди. Има някои случаи в живота, когато това всъщност се превръща в добра черта. Нека това е това, което работи за вас, а не срещу вас.
 • Известно е, че понякога е непостоянен. Това е така, защото когато мисли за неща, той наистина ги анализира. Така че не разчитайте на решение, което той вземе като краен резултат, докато не ви каже, че е така. Отговорът му може да се провали през цялото време, докато стигне до окончателното решение

Как да привлечем мъж Везни

Как да привлечем мъж Везни.Мъжът Везни е аналитичен човек, който се нуждае от време да мисли. Начинът да привлечете мъж Везни е да стимулирате ума му с чудесен разговор, който го кара да мисли за нещата. Темата може да е всичко от философски идеи, образование или дори политика и религия.

Мъжът Везни не се интересува от простодушен разговор. Той иска да води разговори само с хора, които са на по -високо ниво на мислене.

Мъжът Везни е символ на въздуха и изтънчеността. Въпреки че обича да анализира нещата, мъжът Везни също много се интересува от мира. Не обича да спори постоянно с партньора си.

Мъжът Везни иска мир в една връзка, така че заяждането му може да го изплаши. Мъжът Везни дори ще избягва конфронтация и ще направи всичко необходимо, за да спре спора.

Ако искате да привлечете мъж Везни, трябва да поддържате външен вид и да бъдете социално приемливи. Мъжките Везни не са плитки, но искат идеалното в света, затова държат красотата и интелигентността на по-високо ниво от плитките, обикновени момичета.

Мъжът Везни обича да пътува до места, където може да анализира и научава неща като исторически забележителности, музеи или други образователни места.

Как да привлечем мъж Везни? чрез открит разговор, свързан с нещата, той се интересува, като същевременно поддържа разговора лек.

Мъжът Везни се интересува от всички форми на изкуството. Ако искате да го привлечете, планирайте пътуване до музей на изкуството, обяд и следобед на обучение. Мъжът Везни ще се влюби в всеки, който стимулира ума му и също се наслаждава на красотата на природата в света. Ако се наслаждавате на всички тези неща, тогава със сигурност ще привлечете красив, съвместим мъж Везни.

Щракнете тук за повече информация Везни във взаимоотношенията

Среща с мъж Везни

Как да се обърна към него за първи път

когато се приближите до този човек за първи път, е добре да се натъкнете на него с леко сърце. Той харесва приятелска и милостива жена. Някой, който показва нейната страна, която е прекрасна и възхитителна.

Видът връзка, който търси, е този, който има много баланс в себе си. Връзка, в която има много равенство между двамата хора. Той не е човекът, който иска 80% да е той и 20% тя.

Това е джентълменът, който има остро око за естетиката. Той е привлечен от жени, които са женствени на външен вид и които се грижат за себе си.

Това не означава, че трябва да бъдете супермодел великолепен, това просто означава, че трябва да покажете, че се грижите за себе си.

Той определено не е от типа мъже, които са луди по жени, които са агресивни, или които изглеждат като бурни или силни. Тази една черта може да го отблъсне по -бързо, отколкото можете да си представите.

Ако вие сте този, който го кани на среща, най -добре е да го направите по начин, който ще бъде по -мек по природа. В този случай не бъдете агресивни.

Така че имаш първата си среща

Сега този човек е типичен романтичен мъж. Той обича романтиката и се влюбва в жена, която приема същите ценности. Той е еднакво щастлив независимо дали става въпрос за вечеря на свещи за двама или за социално събитие, което се провежда в приятна обстановка.

За него атмосферата е това, което прави датата перфектна. Независимо дали става въпрос за светлината на свещите или музиката, която свири в този момент. Всички тези неща са важни за него.

Сексуално казано, ако искате да го вземете на първата среща, този човек е истински любовник. Така че, ако намеренията ви са да го съблазните възможно най -скоро, той ще бъде готов и готов. До края на нощта ще имате разхвърляна коса и няма да ви пука, ако решите.

Едно нещо, което трябва да вземете предвид, е, че той има много традиционни ценности.

Така че искате да излезете от среща с мъж Везни

 • обличай се така, сякаш нямаш грижи по света
 • започнете да псувате като шофьор на камион
 • напълно забравете да разресвате косата си
 • свирете хард рок, докато вечеряте

Съвместимост с мъж Везни

Жена Овен

Тази жена лесно може да се влюби в този човек и в замяна той може да направи същото. Единственото нещо обаче е навън, въпреки че пламъкът може да се запали доста бързо, той може да бъде угасен също толкова бързо. Този има средна съвместимост. Ако успеят да запазят всичко свежо, нещата могат да продължат да се случват.

Повече информация за съвместимост с библиотеки и овен

Жена Телец

Това наистина са двама различни хора, които трудно ще накарат връзката да работи. Отначало това ще бъде силно привличане един към друг, но тъй като нещата продължават да напредват, и двамата ще разберат, че връзката няма какво да продължи. Това е по-скоро ситуация на краткосрочна връзка. Така че съвместимостта между тях е доста ниска.

Повече информация за съвместимост с библиотеки и Телец

Жена Близнаци

Тези двамата заедно могат да направят доста сладка двойка, тъй като споделят много гледни точки помежду си. Тъй като и двамата са въздушни знаци, те имат склонност да се разбират доста добре. Така че тук се прави съвпадение с висока съвместимост. Може да се случи нещо вълшебно.

Повече информация за съвместимост с библиотеки и близнаци

Жена Рак

Тази връзка може да бъде пълна с много недоразумения и спорове между тях двамата. Въпреки че има много малка съвместимост между тези две, ако и двамата решат да вложат достатъчно работа и любов в ситуацията, има шанс те да се справят.

Повече информация за съвместимост с везни и рак

Жена Лъв

Когато тези двамата се оформят като двойка, те ще открият, че ще им е по -лесно от повечето да накарат нещата да работят, въпреки че все още ще имат проблеми в отношенията си. Той ще види и почувства нейната любов и възхищение, а в замяна ще й даде същото. това е една от най -добрите комбинации за мъжа Везни.

Повече информация за съвместимост с библиотеки и лео

Жена Дева

Тези двамата заедно имат много различни личности, което може да ги накара да имат много аргументи в настоящето и бъдещето. Те наистина се затрудняват да се разбират помежду си на много различни нива. Така че съвместимостта между тях е доста ниска.

Повече информация за съвместимост с библиотеки и дева

Жена Везни

Доста време, когато се срещате с някой от същия знак, ще намерите някой, който ще ви разбере по начина, по който вие ги разбирате. С нея той ще намери това, което се смята за Истинска и Истинска Любов. Споделяне на връзка, която е много преплетена помежду си и има способността да продължи много дълго.

Повече информация за библиотека и съвместимост с библиотеки

Жена Скорпион

Той е много привлечен от много мистериозния тип характер на Скорпион. Тя много се възхищава на Везните за това как се представя за много дипломатичен. Тези двама с малко работа могат да установят, че връзката им може да бъде много балансирана и стабилна. Така че има много съвместимост между тях.

Повече информация за съвместимост с везни и скорпион

Жена Стрелец

Тази жена го привлича лесно, защото му носи оптимизма, който той наистина би искал да има в живота си. Той й носи приключението, от което се нуждае и иска. Така заедно те образуват много висока съвместимост.

Повече информация за съвместимост с везни и стрелец

Жена Козирог

Тези двамата не правят най -доброто от двойките. Везните са човек, който обича да има малко свобода в живота си и много спонтанност. Като има предвид, че обича да предпочита повече спокойствие и увереност в живота и взаимоотношенията си. Така че тяхната съвместимост е от най -ниската страна. Те може да се окажат в много аргументи, които трудно ще бъдат преодолени.

Повече информация за съвместимост с везни и козирог

Жена Водолей

Това е жена, която той чувства, че може да има много удобна връзка. Той е в състояние да прекарва много време с нея, но в същото време ще му даде независимостта, от която се нуждае, за да може да живее и живота си. Така че тази комбинация заедно може да направи много висока съвместимост.

Повече информация за съвместимост с лига и Водолей

Жена Риби

Тази комбинация има 50/50 шанс да се получи. Те имат средна съвместимост поради факта, че връзката им може да има стабилност, но също така има аргументи, които могат да бъдат бурни. Това е една от онези ситуации, в които малко работа може да се изплати, за да направи връзката успешна.

Повече информация за съвместимост с Либи и Риби

Ерогенни зони

зоните му са скитникът и малката част на гърба. използвайте нежни и твърди удари в двете области. Това ще подтикне мъжа ви.

Секс с мъж Везни

Лири са родени да се чифтосват. Този знак винаги търси партньор в живота дори в чувала. Ако сте това, правенето на любов ще бъде невероятно; ако не, хо-хум.

Този знак, управляван от Венера, знае всичко за любовта, така че просто следвайте неговото поведение.

Той ще оцени красиво декориран будуар и ще бъде толкова разочарован, ако вашият бельо не са избрани да го впечатлят. Но поддържайте го рафинирано с богинята, управлявана Везни; той иска изтънчен, а не дивак.

Включете: Най -щастливи сте, когато имате много общи неща с половинката си, затова търсите момиче, което е умно, изискано, романтично, идеалистично и щедро. Ще се ухажвате взаимно години във връзката си и ще отбелязвате всяка годишнина със смислено докосване.

Изключва: Калъфи за глава. Твърде много зависимост или емоционална нестабилност изхвърлят вас и всичко в живота ви. Искате балансирана, хармонична, надеждна връзка, съставена от две равни.

Щракнете тук за повече информация Секс Везни

Как да задържите мъжа си Везни

не играйте никакви игри

Везните не са играчи. Така че, когато търсят този, с когото искат да бъдат, го приемат възможно най -сериозно. Те търсят своята единствена и истинска любов. За да го спечелите, трябва само да бъдете неговата друга половина. Не играйте игри с този човек, защото само губите своето и неговото време. С този мъж това, което виждате, е това, което получавате.

Помогнете му да реши нещата

Това е човек, който трябва да прецени всяко свое решение. Дали това решение включва нещо, което е от изключително значение, или дори нещо, което няма никакво значение. Затова нека сам да прецени тези решения. Но ако видите, че той започва да се разочарова много в коя посока да отиде, влезте и му помогнете да вземе това решение.

Покажете, че ви е грижа за другите

както всеки знае, Везните се управляват от планетата Венера. Така че, ако проявите състрадание към вашите близки жени или човечество, този човек ще го хареса. Накарайте го да се припадне от любовта ви към децата или дори към домашните любимци. Разчупете своето копие на „Бележника“ и заедно бихте могли да пролеете сълзи по него. Един от ключовете за емоцията на сърцето му.

Не се оплаквайте толкова много

Той не е човек, който може да понесе много стрес наведнъж. Така че най -доброто нещо, което трябва да направите, е да не го претоварвате с незначителни проблеми, с които се справяте. Той наистина ще иска да знае всичко, което се случва в живота ви, което ви разстройва или е в ума ви, и също ще се грижи за всичко. Затова идвайте при него само с нещата, за които наистина се нуждаете от помощ.

Оставете го да се издигне

Това е човек, който търси своята сродна душа в живота. Така че в една връзка, ако той се чувства като теб, той никога няма да се отдалечи от теб. Той ще бъде ваш: сърце, ум, тяло и душа. Ако започнете да гледате на него като на притежание, което ще скъса връзката между вас двамата. Просто го оставете да бъде той и така или иначе ще пожънете плодовете в отношенията си.

Нека бъде доминиращ

Казват, че никога не трябва да се изправяте срещу кардинален знак, дори особено Везни. Той няма да бъде доминиращ през много време, защото това не се случва много често. Когато това стане, вероятно не е добре да се биете с него, защото вероятно е прав.

Търсете справедливост

Както всеки знае, символът на Везните е везната. Справедливост за всички. Това е човек, който наистина вярва в справедливостта за всички. Затова се опитайте да бъдете като него, мислейки по този начин. Започнете да мислите, че всеки заслужава еднаква част от баницата.

Споделете тайните си с него

Това е човек, който обича да знае всичко, което мислите на най -дълбоките нива. Когато отворите сърцето си за него и той види, че правите това, това ще изведе връзката ви на нови висоти. Той ще гледа на това като на създаване на нова връзка с вас, което ще му помогне да започне да мисли, че наистина сте единственият човек, с когото той е трябвало да бъде.

Бъдете неговата сродна душа

както споменахме по -горе, единственото нещо, което този човек иска повече от всичко, е да срещне своята сродна душа в живота. Той прави всичко по силите си, за да се опита да я намери, а вие наистина бихте могли да бъдете това. Всичко, което трябва да знаете, е какво да му дадете в замяна. Той иска да бъде обичан от някого напълно и безусловно. Той наистина иска да бъде приет такъв, какъвто е. Той не е лесен човек, нито иска да бъде. Той знае, че не е перфектен, но е добър улов. Ако можете да му покажете, че можете да му дадете всичко това, очите му ще светнат. Просто му подари тази любов веднъж в живота и той ще бъде твой.

съблазни този човек

Това не е човекът, който просто казва да влезем в леглото и да се качим. Той обича да бъде съблазнен от жена. Ако го запознаете с по -чувствени удоволствия, страстни и чувствени моменти, той ще стане още по -опиянен от вас. Ще започнете да се превръщате в негова зависимост.

0 Връзки
Популярни Публикации