Секс и съблазняване на ВезниСексът с Везни Везните се управляват от планетата Венера. Богинята на Венера внася в този знак завладяващия и съблазнителен аспект. Това е индивид, който има способността да използва секса като начин да спечели човека, с когото е. Хората, родени под знака Везни, не пестят никакви разходи, когато става въпрос за удоволствие на партньора си. Това е качество, което те носят в спалнята, което понякога може да се отрази срещу тях. Понякога, ако станат малко внимателни към партньора си, партньорът им ще очаква това най -много

Хората, родени под знака Везни, не пестят никакви разходи, когато става въпрос за удоволствие на партньора си. Това е качество, което те носят в спалнята, което понякога може да се отрази срещу тях. Понякога, ако станат твърде внимателни към партньора си, партньорът им ще очаква това през повечето време и това може да им попречи да получат удоволствие в замяна.Най -добрите партньори : зодия Близнаци , Водолей, Лъв , Стрелец , Телец , и Везни .
Сексуална позиция на Везни : Обратна качулка, Ножично
Сексуално влечение на Везни : Силен

Най -добрият от тях

Когато намерят някой, с когото искат да бъдат сексуално, те ще им покажат много внимание и ангажираност. Те ще разгърнат върху партньора си цялата си сила и сексуална сила, за да ги задоволят в спалнята.

Най -лошият от тяхТова би трябвало да е така, че понякога те го искат по непропорционален или прекомерен начин. Известно е, че понякога забравят да се поставят като равен на партньора си в спалнята и стават по -покорни или подчинени на любовника си.

Колко често го искат?Това е една от онези ситуации, в които когато имат партньор, в когото са влюбени, те ще го правят възможно най -често. Колкото и често да им се иска на любимия човек.

How Sexually Compatible are you with your Lover, Partner or crush? Find out Through a Psychic Reading

Как да подлудим Везни в леглото

За какво да говорим

Що се отнася до този индивид, по -важно е не това, което казвате, а как го гледате. Вложи много усилия в този контакт очи в очи. Що се отнася до използването на мръсни приказки или палави разговори, добре е да направите това с този човек, стига да добавите малко романтика. Когато нещата започват да напредват, уверете се, че те виждат, че цените всичко, което се случва между вас двамата.

Настройване на настроението

Както е цитирано в последния раздел, за вас е много важно да се съсредоточите повече върху визуалните аспекти на събитието, отколкото върху вокала. Използвайте този момент и възможност да направите всичко визуално красиво за партньора си. Съсредоточете се върху косата, бельото или бельото си, одеколон или парфюм. Уверете се, че сте в състояние да повишите сетивата им. Дори местоположението може да бъде важен аспект!

Нещата, които обичат

Трябва да се каже, че това е знак, който наистина обича романтични срещи с партньора си. Това е почти като клише, по начина, по който биха искали да е като холивудски филм. Така че, когато сте с тях, се възползвайте от времето, за да се съсредоточите и да разработите подробности, за да направите момента много специален за тях. Направете това нещо, когато погледнат назад, ще ги впечатли много.

Какво да не правите

Както беше изразено преди, те наистина се фокусират много върху визуалното. Затова е много важно да се грижите за себе си по здравословен начин. Не ги отвеждайте и в затрупана разхвърляна стая, това надхвърля думите.

Друго нещо, което трябва да се уточни, е, че тъй като те наистина обичат романтичния аспект, когато става въпрос за секс, това не е партньор, който ще оцени принуждаването им към секс. Така че най -добре би било те или да инициират нещата на първо място, или да използвате романтичния аспект, за да ги докарате до това място.

Завързване

Везни в леглото са също толкова креативни и артистични, колкото и те в ежедневието си. Те гледат на секса като на форма на изкуство и са готови да изследват различните средства за интимност. Сексът с Везни включва не само физическия акт, но и околната среда. Не забравяйте да създадете подходящата атмосфера със свещи, романтична музика и розови листенца, разпръснати върху леглото. Ако настроението не е наред, секси Везни няма да реагират. Везните наистина имат крехко его, така че не забравяйте да похвалите техниките на сексуалните Везни и доблестта в леглото. Тъй като изглежда перфектно е много важно за Везните, възхваляването на определени части от тялото също ще премине много добре. Не забравяйте, че ласкателството ще ви отведе навсякъде и навсякъде с Везни!

Is Your Partner A Sex God or Goddess? or a dud between the sheets? find out what you can do to make it hot again with a love psychic reading

секс с везни

Сексуални черти на Везни:

Когато става въпрос за Секс с Везни , трябва да имаме предвид, че те са въздушен знак. Следователно сексът е по -скоро умствен, отколкото физически акт за този роден. Везните обичат съблазняването и любовната игра, така че разговорът за секса може лесно да го възбуди и да доведе до горещи действия. Когато правят любов, това не винаги е страстно преживяване. Мъжете и жените от този знак може да изглеждат спокойни, уверени и контролират, но често са много несигурни относно сексуалната си идентичност. Те могат да бъдат белязани от изображения на сексуална привлекателност в медиите и независимо колко красиви или привлекателни са те, те могат да се чувстват много несигурни. Това обаче не намалява интереса им към секса.

Те имат силно сексуално желание, но той/тя не е непредсказуем. Този местен е щастлив да угоди на любовника си.

Съблазняване на Везни

Ако сте жена, която се опитва да съблазни a Мъж Везни , бъдете изтънчени, елегантни, но не толкова стилни, че да изглеждате като недостижим сноб. За мъжете, съблазняващи жени Везни , трябва да се обличаш добре, да бъдеш учтив, истински джентълмен извън приказките, но не толкова навън, бъди малко загадъчен! Съблазняването на Везни, както мъже, така и жени, е свързано с очарование, да бъдат спокойни, меки, добре събрани. Трябва да изглеждате като стабилен човек, въпреки че, когато сте около него, сърцето ви може да прескочи един -два удара, успокойте се.

Везните се радват от време на време на комплименти и биха искали още повече, ако ги заведете в романтичен ресторант, барове или място и проведете интимен разговор. Споделянето на вашата житейска история с Везните е бонус, защото те не биха харесали нищо повече, освен да научат повече за вас и, разбира се, да ви дадат съвет тук -там. Ако очаквате те да скочат точно в леглото с вас, помислете отново, вземането на спонтанни решения е много различно от Везните, те обичат да претеглят плюсовете и минусите, преди да решат да направят нещо, следователно, за да спечелите сърцата им или влезте в леглото им, трябва да разберете, че с Везните везните са там, за да претеглят решенията в един или друг момент.

Въпреки че Везните обичат да претеглят доброто и лошото, преди да решат да направят нещо, това не означава, че не са спонтанни, те обичат спонтанните планове, така че бъдете гъвкави и отворени.

Само секс с вашите Везни ли е? Или има бъдеще? Щракнете тук, за да разберете за $ 1 на минута в психично четиво!

Как да включите Везни

Що се отнася до това, което ги възбужда, те са много конвенционални: целувки, извивки и две до три позиции са всичко, от което се нуждаят. Този репертоар никога не е скучен, защото има много наслада и чар. Ритъмът в любовните отношения, който е постоянен, също е включване за тях.
Мъжете и жените Везни не са най -сексуалните знаци. Хората, родени под знака Везни, могат да отразяват вашите желания и да станат такива, каквито искате да бъдат. Част от причината за това е, че им е трудно да решат какво всъщност искат. Сексът често е част от по -голяма романтична фантазия за много от тях. Преследването на потенциален любовник може да притежава повече интерес, отколкото дългосрочната връзка, тъй като рутината може да ги отегчи. Те могат да се дразнят и да бъдат заети с това, че всичко е абсолютно перфектно.
Жадуващи за възхищение и ласкателство, те избягват неприятната страна на сексуалната връзка. Те са трудни за удовлетворяване и имат силно желание за съчувствие, любов и разбиране. Сексът може да се използва като оръжие, за да се гарантира, че те получават всичко това.

Ерогенна зона Везни

Що се отнася до части от тялото, Везните управляват бъбреците, които не са непременно вдъхновяващи секси чувства. Но областта на кръста определено е една от техните ерогенни зони. Масажирайте тази област или оказвайте лек натиск върху нея, когато сте в разгара на любовта; това лакомство определено ще възбуди партньора ви.

У дома | Други статии за астрология

защо везните са толкова добри в леглото
Популярни Публикации