Животът и служението на пастора и евангелския певец Шон Джоунс- Животът и служението на пастора и евангелския певец Шон Джоунс - Новини - Fabiosa

Без значение какво се случва в живота, бъдете добри към хората. Да бъдеш добър с хората и да почиваш в обещанията на способния Бог е прекрасно наследство, което трябва да оставиш след себе си.

Наскоро интернет се разрази с доста неприятната новина за смъртта на пастор и художник на госпела - Шон Джоунс.

Шон е американски певец, автор на песни и продуцент, който също е член-основател на инди рок групата.

PraiseGodTV / YouTube

Нещастната случайност

Изпълнителят и неговата група певци започнаха да изпълняват малко след 20:00 в събота, 25 ноември, в The Event Center в Пенсакола, Флорида. Малко след като пастор Шон и групата му, The Believers, започнаха да изпълняват „Worthy Is He“, певицата изведнъж се срина на сцената!

Евангелската певица и приятелка на пастор Шон, Лиза Рейнолдс (Хедленд, Алабама), получи обаждане в събота вечер, че нейната приятелка е починала. Беше смаяна. Тя каза на Christian post в понеделник:Просто беше опустошително. Никой не можеше да повярва. Понякога днес все още не мога да повярвам. Една от песните му, която не спира да звъни в сърцето ми, звъни в главата ми и го чувам да го пее. ‘Господи, зависим от теб’. Тази песен играе отново и отново в главата ми.

Шон избра да се доверява на Бог, вместо да търси медицинска помощ

Преди злополучния инцидент, отнел живота му, певецът е получил мини инсулт миналото лято. В свидетелство, което той даде след това събитие, певецът каза, че е избрал да се довери на Бог, вместо да потърси незабавна медицинска помощ.Всичко се случи на съживителна среща, където той беше отишъл да служи в Балтимор, Мериленд. Беше завършил проповедник и седна на мястото си, когато пасторът отново му подаде микрофона и каза: „Дай ми още малко.“

Взе микрофона, започна да пее и от нищото изведнъж се изгаси. В своето свидетелство по случай юбилейната чест на женска евангелска група в баптистката църква на чудо Мисионер, Шон каза:

Когато дойдох, микрофонът беше на земята и пеех в ръка. Погледнах надолу, взех микрофона и отново започвам да пея. Две секунди по-късно се случи отново, не можах да задържа микрофона, изпусна ръката ми. И аз пеех, но аз самият не знаех какво пея. Посегнах и се опитах да вдигна микрофона и за около 10 секунди просто не можах да го взема. Просто не можех, просто не можех.

PraiseGodTV / YouTube

Животът и наследството на Шон Джоунс

Освен че е художник на евангелието, пастор Шон Джоунс е и основоположник на църквата New Thing Empowerment - църква, която се увеличи до над 300 членове през първите 4 години.

Като пастор той вярваше, че се обръща към хора от социално-икономически произход в живота. Дори се съобщаваше, че от време на време той намираше празни бирени кутии пред църквата, които сигурно бяха изхвърлени от хора, които искаха да дойдат на църква. Веднъж каза:

Мисля, че това е свидетелство за наистина величието на нашия Бог - че можеш да дойдеш по един начин, но да оставиш по друг начин.

В чест на неговия живот и наследство, църквата и неговите поддръжници проведоха концерта на Shawn Jones Legacy в понеделник, 27 ноември, от 18:00 ч., Както и панихида във вторник сутринта в баптистката църква Pilgrim Rest.

Видеото по-долу е записът на последното му изпълнение.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 3 мощни молитви: Вярващите могат да ги използват по време на проблеми

Популярни Публикации