Линда Евънс казва, че романтиката на бившия й съпруг с Бо Дерек я е нарязала дълбоко: „Бях луда и тъжна“Последните актуални новини Линда Еванс казва, че романтиката на бившия си съпруг с Бо Дерек я отряза наистина дълбоко: „Бях луд и тъжен“ на Fabiosa

Русата богиня и телевизионна звезда Линда Евънс най-накрая се изчисти начина, по който тя се чувстваше след като първият й съпруг я напусна за тийнейджърката Бо Дерек и бракът им приключи.ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кралица Елизабет II разкрива афера между принцеса Маргарет и мъж, който е на 17 години по-млад

Линда имаше невероятен любовен живот

Евънс, който е най-известен с ролята си на Кристъл Карингтън от Династия е бил женен за актьора и филмов продуцент Джон Дерек в продължение на 6 години. Те стават съпруг и съпруга през 1968 година.След като бракът й с Джон удари скалите, тя се омъжи повторно за бизнесмен Стан Херман две години по-късно, но този съюз също завърши с развод. Съобщава се също, че тя излиза със загадъчната музикална звезда Яни до 1998 г.

Предателството на Джон я нарани

Евън отдавна е над развода си с Джон Дерек, но през 2011 г. тя каза за Лисица 411 че след като бракът им се разпадна, тя продължаваше да се надява той да се върне.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от John & Bo Derek, Bolero (@ johnboderek10) на 2 юни 2018 г. в 2:56 ч. PDT

Това обаче пожелателно мислене беше смазан, когато той започна да излиза с тийнейджърка, която тя смяташе за свое протеже, 15-годишната Мери Катлийн Колинс, която стана известна като известния Бо Дерек.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Нот (@aninspoadaykeepsthedoctoraway) на 31 юли 2018 г. в 2:50 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 12 години любов внезапно приключени: Любовната история на Брад и Анджелина

Неостаряващата актриса казва, че предателството я е ужилило и е загубила волята си за живот.

Това беше най-лошото нещо, което можеше да ми се случи на света, да живея без Джон. Той беше всичко за мен. Бях луд, бях тъжен. Това беше ужасна смесица от неща.

Но Евънс признава, че е така благодарни неща не се получиха между нея и първия й съпруг.

Толкова съм благодарна, че Джон направи това, защото искаше да спра да работя, точка. Никога не бих имал „Династия“ и мъжете, които обичах след това.

Тя намери мир и им прости

През годините тя преодоля болката си, излекува връзката си с Джон и дори сега смята Бо Дерек за един от нея добри приятели и красиво човешко същество.

Когато Евънс направи своето емблематично интервю за Барбара Уолтърс, тя каза, че намирането на мир и прошка не е лесно. Тя мразеше Джон и Бо години наред, но дойде приемете сърцето такова, каквото е .

Според нея не можете да контролирате в кого хората се влюбват и е толкова просто. Какъв невероятен дух има тя!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 причини, поради които неверните мъже не искат да напуснат съпругите си след аферата

Популярни Публикации