Дъщерите-близначки на Лиза Мари Пресли голи повече приличат на Елвис, докато растатЛиза Мари Пресли е известна с многото слухове и скандали около нейното име. Обаче има една страна от нея, която не много могат да видят - дозираща майка.

Лиза Мари Пресли е известна с многото слухове и скандали около нейното име. Обаче има една страна от нея, която не много могат да видят - дозираща майка. Лиза Мари роди момичета близнаци през октомври 2008 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Riley Keough (@rileykeough) на 7 октомври 2017 г. в 8:20 ч. PDT

Да си майка

Тя и бившият й съпруг, музикант Майкъл Локууд, кръстиха красивите си дъщери Харпър Вивиен Ан Локууд и Финли Аарън Лав Локууд.

Очевидно е, че момичетата са наследили най-добрите черти на своите талантливи родители, но не можем да не забележим колко много приличат на легендарния си дядо Елвис Пресли.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Lisa Marie Presley (@lisampresley) 20 юни 2018 г. в 6:01 PDTДоста млади дами

Харпър и Финли са все още доста млади, но когато погледнем очарователните им лица, определено виждаме прилика с Елвис Пресли.

Това, което можем да кажем със сигурност е, че красивите момичета със сигурност ще направят малко моделиране в бъдеще с толкова поразителен външен вид.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Lisa Marie Presley (@lisampresley) 20 юни 2019 г. в 3:34 PDT

Те също могат да последват стъпките на родителите си и да завладеят музикалната индустрия, тъй като музиката със сигурност тече в кръвта им.

Лиза Мари всъщност има 4 деца и казва, че децата й са основната цел в живота й. Тя има още 2 деца от брака си с първия си съпруг, също музикант, Дани Кийг. Пресли изглежда има тип, нали?

Лиза Мари и Дани имат дъщеря Даниел Райли и син Бенджамин. Въпреки че животът на Пресли беше изпълнен с драма и трудности, тя твърди, че нейните 4 деца са „причината тя да е жива“.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Lisa Marie Presley (@lisampresley) 11 октомври 2018 г. в 10:55 PDT

Най-големите й деца й помогнаха да преживее тежките времена и сега тя е отдадена на това да направи живота им възможно най-щастлив. Децата на Лиза Мари са всички красиви и щастливи, че имат такава грижовна майка! И е трудно да не се съгласим с факта, че дъщерите близнаци приличат повече на Елвис, докато растат.

Знаменитости
Популярни Публикации