Буквална къща на ужасите: двойка си купи къща на мечтите си, но не знаеше, че идва с луд сталкерПоследни новини „Буквален дом на ужасите“: Двойка си купи къща на мечтите си, но не знаеше, че идва с луд стакер на Fabiosa

Публиката беше шокирана, когато един от „Най-добрите 50 майки в Сан Диего“ , Кати Роу, беше обвинена в тормоз над двойка, която я надмина в къща на мечтите си. Ето как всичко тръгна надолу.Красива къща, със страховита страна

Джери Райс и Джанис Рутер, семейна двойка със син и момиченце по пътя, закупиха къща за семейството си в приятелски квартал в Сан Диего. Те надминаха седем други двойки и не можеха да повярват, че най-накрая са собственици на жилища.

Буквална къща на ужасите: Двойка си купи къща на мечтите си, но не ABC News / YouTube

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Честита майка - щастливо хлапе! Джоана Гейнс се отваря за майчинството и казва, че не би могла да бъде много по-щастлива

Но радостта им не продължи дълго, малко след покупката започнаха да се случват странни неща. Първо, Джери намери писмо, в което им се предлагат 100 000 долара на върха на това, което плащат за къщата, за да я продадат. Двойката не се замисли много и забрави за предложението.Буквална къща на ужасите: Двойка си купи къща на мечтите си, но не ABC News / YouTube

След това Джери отново намери къщата им, посочена на уебсайта за недвижими имоти Zillow. Той се свърза с техния агент, който беше шокиран да чуе от ориз:Джери ми се обади един ден и ме попита дали съм обявил дома им на Zillow за продажба. Не можах да разбера кой би взел дом, който сме закупили, и да го пусна онлайн. Кой беше този, който толкова много ги искаше да излязат от къщата?

Последва размах кампания за тормоз срещу двойката. Те получиха странни абонаменти за списания по пощата си, включително 1000 долара в сметки за продукти за контрол на пикочния мехур. Освен това някой публикува обява за новогодишно парти в дома си.

Буквална къща на ужасите: Двойка си купи къща на мечтите си, но не ABC News / YouTube

Малко по-късно, на Свети Валентин, някой изпрати на всяка жена в блока романтична картичка от Джери, опитвайки се да настрои съседите срещу двойката. Тогава Джери и Джанис се свързаха с властите. Полицай беше загрижен за семейството. Докато Райс си спомня разговора с него:

Той каза, че който го прави, вероятно е много болен, вероятно наблюдава. И това ме накара да втриса по гърба.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Веднъж изоставеният мъж намира родителите си след 37 години и реакцията им е невероятно сърдечна

Но най-лошото все още предстоеше. Полицията предупреди двойката, че тяхното преследвач публикува обява със снимката на Джанис, която търси да се включва в сексуални връзки със странни мъже. Джанис беше ужасена от това:

Стомахът ми падна. Бях като „о, добре, сега моята снимка е там, това е много лично“.

Буквална къща на ужасите: Двойка си купи къща на мечтите си, но не ABC News / YouTube

Двойката започна трескаво да мисли за улики, които биха могли да им помогнат да намерят своя торментер. Джери се сети и си спомни писмото, което получиха веднага след закупуването на къщата. Той беше подписан от Кати Роу, която се оказа преследвачката.

Буквална къща на ужасите: Двойка си купи къща на мечтите си, но не ABC News / YouTube

Кати беше възмутена, когато я надделя за къщата на мечтите си, затова реши да принуди двойката да излезе от нея.

Роу беше осъден на 5 години изпитателен срок и 10 години престой далеч от двойката. И накрая, Джери и Джанис можеха да се чувстват в безопасност в къщата си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Интернет полудява по 13-годишно момиче с 8 братя и сестри, облечени като „уморена майка“ за Хелоуин

Популярни Публикации