Малки бойци! Паула Дийн относно тризнаците на сина й, които се раждат почти 4 месеца преждевременноПоследни актуални новини Little Fighters! Паула Дийн за тризнаците на сина й, които се раждат почти 4 месеца преждевременно във Фабиоза

Домакин, ресторантьор и автор на готварски книги Пола Дийн е щастлива баба на пет внука, но не е лесно да се вози с най-малките си, които са родени преждевременно .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Клаудия Дийн (@thetrendysmoothie) на 8 октомври 2018 г. в 17:38 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мама на тризнаци, която хипнотизира света с огромния си корем, споделя откровена снимка на тялото си след ражданетоТройни внучки на Паула

Боби Дийн, по-малкият от двамата синове на Пола, се ожени за Клаудия Ловера през 2013 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Клаудия Дийн (@thetrendysmoothie) на 13 юли 2018 г. в 13:49 ч. PDTВ началото на 2018 г. щастливата двойка разбра, че очакват тризнаци, а Паула беше над луната!

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Клаудия Дийн (@thetrendysmoothie) на 19 януари 2019 г. в 9:35 ч. PSTТризнаците са огромна благословия , но понякога те също са тройно притеснение , тъй като множествените са склонни да се раждат преждевременно. Бременността на Клавдия беше високорискова и тя трябваше да прекара много дни в болницата. Накрая тя роди две момичета и едно момче на 16 октомври.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Клаудия Дийн (@thetrendysmoothie) на 4 октомври 2018 г. в 17:27 ч. PDT

Както Паула обяви във видеоклип, публикуван на страницата й във Facebook, бебетата пристигнаха 26 седмици и 4 дни - това не е дори трети триместър ! Бебетата ще трябва да прекарат около три месеца в болницата, преди да се приберат вкъщи и се очаква да бъдат освободени през януари 2019 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Ние посрещнахме нашите скъпоценни ангели във вторник, 9 октомври ... те са силни малки воини! Всичко, което искаме, е за непрекъснатите ви молитви за нашите малки чудеса! •••••••••• Ние приехме нашите ангелчета във вторник, 9 октомври ... те вече се показват като силни воини! Всичко, което искаме, е да пазите нашите красиви чудеса в молитвите си!

Публикация, споделена от Клаудия Дийн (@thetrendysmoothie) на 11 октомври 2018 г. в 17:04 ч. PDT

„Дийнс“ кръстиха момичетата Оливия Мария и Амелия Ан, а момчето Линтън.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Клаудия Дийн (@thetrendysmoothie) на 22 януари 2019 г. в 18:22 ч. PST

Семейството вече се подготви за изписването на бебетата и майка им дори избра цветовете за стаята им.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Момиченцето се роди 4 месеца по-рано и тежеше по-малко от торба захар, но тя се противопостави на шансовете и доказа, че е малко боец!

Най-големите внуци на Паула

По-големият син на Пола, Джейми, и съпругата му Брук имат две деца. Първият им син, син Джак, пристигна през 2006 г. Те посрещнаха втория си син, Матю, през 2011 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Паула Дийн (@pauladeen_official) на 1 юли 2018 г. в 8:01 ч. PDT

Изглежда, че Пола и голямото й семейство дори не прекарват достатъчно време, за да започнат да се пропускат, тъй като Джейми, Боби и техните съпруги и деца живеят в Савана, Джорджия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Паула Дийн (@pauladeen_official) на 13 декември 2018 г. в 17:25 ч. PST

Сигурно е хубаво за бабата да има до себе си цялото си сплотено семейство!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Колко очарователно! Развълнуван татко споделя трогателен момент със своите тризнаци, които биха могли да разтопят сърцата на всички

Популярни Публикации