'Изгубени близнаци': Хората не могат да повярват на очите си заради приликата на Кейтлин Дженър с Джанис ДикинсънОще през 2015 г. хората забелязаха поразителна прилика между Кейтлин Дженър и Джанис Дикинсън, както и между Кейтлин Дженър и Джесика Ланг. Вижте снимките!

Брус Дженър спря съществуването си през 2015 година като се превърна в Кейтлин Дженър - човекът, когото винаги е искала да стане. През годините бившият олимпиец се бореше със собствената си идентичност и не се чувстваше като мъж, въпреки че стана баща на десет деца.Кейтлин Дженър е объркана с други известни личности поради сходния им външен вид. Докато 70-годишните експериментират с прическа, грим и мода, хората я свързват с модели и актриси, които споделят поразителна прилика с нея.

Гети изображения / Идеално изображение

ШОК: Кейтлин Дженър прилича на Джанис Дикинсън

Аз съм знаменитост участник промени пълния си външен вид, след като обяви прехода през 2015 г. Обемната коса, гърди, талия и други женствени черти все още привличат десетки хора по целия свят. От бившия олимпиец Брус Дженър не остана нищо.

Още през 2015 г. хората забелязаха, че с новата визия Кейтлин много прилича на модела Джанис Дикинсън. Несъмнено те споделят много черти на лицето, така че не е изненадващо, че ги сравняват.Джанис Дикинсън няма нищо против сравнението. Напротив, за нея е голяма чест да сподели прилика с „красивата отвътре навън“ Кейтлин Дженър. Моделът щастлив и горд казах :

За мен е чест да ме сравняват с нея, защото тя е по-красива отвътре, отколкото отвън. Наистина искам да й бъда приятел. Искам да я науча как да ходи на пистата. Тя е супермодел.

Тогава някои хора дори се шегуваха, че Кейтлин и Джанис всъщност са близнаци и са се разделили при раждането. Дикинсън отговори забавно:

Абсолютно. Ние отдавна сме изгубени сестри. Винаги е била. Тя просто не го знаеше. Знаех си. Искам да й бъда BFF.

Гети изображения / Идеално изображение

Кейтлин Дженър и приличащата й на Джесика Ланг

Освен Джанис Дикинсън, хората забелязаха, че бившият спортист има подобен външен вид като Джесика Ланге.

Актрисата всъщност не го знаеше, затова беше приканена да провери новата снимка на Дженър панаир на суетата . Ланг изненадващо казах :

Наистина ли? Това е толкова прекрасно. Е, сега ще трябва да потърся тази снимка. Популярни в Twitter, защото Кейтлин Дженър е на корицата - виждате ли, че не правя нищо от тези неща, в Интернет. Така че нямам представа кога хората използват тази терминология. Трябва да го повторя, за да разбера.

Гети изображения / Идеално изображение

Преходът на Дженър

Въпреки че отказването от Брус не беше лесно, Кейтлин Дженър вече е доволна от прехода си. Ето някои неща, които тя каза за промените си:

  • „Той все още живее в мен. Все още правя много неща, които старият Брус правеше. “
  • „Харесвах Брус. Той беше добър човек. Той направи много в живота си. О, „той дори не съществуваше“. Да, той наистина съществуваше! '
  • „Единственото нещо, което днес е наистина различно в сравнение с тогавашното, е честността. Честен съм със себе си, честен с други хора за това кой съм и нямам никакви тайни. '

Гети изображения / Идеално изображение

Кейтлин Дженър цял живот се бори с полова идентичност. Беше сложно да бъде свободна, щастлива и честна със себе си, когато все още беше мъж. Това обаче със сигурност е повлияло на сегашното й мислене и тя все още е същият семеен човек и умен и обичащ забавленията бивш спортист. Трябва да уважаваме всички и да избягваме моменти, когато можем да нараним чувствата на никого. Така че, добре за теб, Кейтлин!

Знаменитости Снимки на знаменитости Новини за знаменитости
Популярни Публикации